Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. Tak bardzo chciałbym, żeby jutro mogło się to zmienić

Polecane posty

Gość gość

Żebym mógł dać Ci, to co chcę Ci dawać i dostać to od Ciebie Tak bardzo chciałem dzisiaj Ci powiedzieć, że Mówię Ci co chcesz usłyszeć i mówię to dla Ciebie Tak mocno chciałem Twoich oczu, Twojej skóry Tak bardzo chciałem Twoich dłoni, tak mocno czułem to Tak bardzo chciałem obok być, nie myśląc ile to kosztuje Tak mocno czułem to, tak bardzo byłaś mi potrzebna Tak bardzo chciałem być potrzebny Ci, Niezbędny tak jak Ty mi do dziś Tak bardzo byłaś jedna, jak nigdy, nigdy nikt Tak bardzo mocno chciałem z Tobą żyć Tak mocno byłem pewny, czekałem kiedy powiesz mi Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Gość gość
Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół Ale kocham Cię, kocham, wciąż Cię kocham, k***a I nie znam już innych słów, to jest zbyt trudne

Gość gość
Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół i Nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, Że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół Ale kocham Cię, kocham, wciąż Cię kocham, k***a I nie znam już innych słów, to jest zbyt trudne

Gość gość
Ładnie :) prawdziwym skarbem uważam jest mieć obok siebie kogoś zupełnie bezinteresownie.

Gość gość
PISZESZ DO 1. Ewy 2. Eweliny 3. Elwiry 4. Eugeni 5. Eli 6. innej cholery na E. wybierz numer!!!!!!!!!!

Gość gość
łun pisze do tej EWki

Gość gość
to do Ewy o psełdonimie Prostytutka:)

Gość gość
Chcieliśmy tego samego. Ale wiesz jak było.

Gość gość
8:53 nie pomyliło ci się coś?

Gość gość
Spadaj na beton

Gość gość
Autorze, do kogo to

Gość gość
pewno do Elki, ktora wszyscy pomijaja i lekcewaza

Gość gość
10.39 w jednym temacie chwalenie za chwilę odmiana

Gość gość
10.39 Jeżeli kogoś się pomija i lekceważy to nie utrudnia mu się życia, nie krzywdzi, nie prob7je zn8szczyc fizycznie i psychicznie, nie tworzy pod tą osobę fikcyjnych profili, nie pisze się o niej na różnych portalach ,nie podszywa pod nią w necie, nie kontroluje jej telefonu i internetu, nie podgląda, tym bardziej że nie jest to osoba tzw publiczna. Nie potraficie ani nad nią zapanować ani sprawić by czuła się gorsza od was, może pora zakceptować fakt , że przerasta was mentalnie, intelektualnie, osobowosciowo i emocjonalnie? Zajmij cie się panienkami/mężatkami/wdowami/ rozwódkami ze swego poziomu, bo ośmieszacie się tylko próbami ośmieszenia jej i zniszczenia.

Gość gość
10:37 do Asi?

Gość gość
prosci ludzie, w temacie jest literka E.

Gość gość
10 :53 Niech waruja ,kontrolują ....bo tylko tyle z tego zycia mają Aż w końcu zdechnie jeden z drugą ,a ona zamiast kwiatów załatwi się na ich grobie ! Zimno dziś ,pogoda barowa , pozdrawiam wszystkich :)