Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam syna i okres po 3m.cach, a teraz córkę i okresu brak prawie rok!!

Polecane posty

Gość gość

Miała któraś podobnie? Wiem, że każda kobieta jest inna, ale ja już raz rodziłam (6lat temu) i karmiąc piersią okres dostałam po około 3miesiacach. Teraz Urodziłam córkę, która ma już 11mcy. Zaraz będzie rok! Okresu nie widać. Już kilka razy w ciągu tych mięsiecy robiłam test, bo nie mogę w brak tego okresu uwierzyć. Karmię piersią. Syna karmilam ok 15mcy. Dziwna ta rozbieżność. Martwię się

Gość gość
A tam, ciesz się. Ja teraz nie mam okresu i pewnie prędko nie będę mieć, bo schudłam. :)

Gość gość
Co ma to, że schudłaś do braku okresu?

Gość gość
Ja karmilam 17 mies i nie miałam okresu jeszcze długo po zakończeniu karmienia ogólnie nie miałam go prawie 3 lata. Poszłam w końcu po tab na wywołanie bo już źle zaczynalamsie czuć jakąś opuchnieta, gruba no tabl wywołały okres i ok.

Gość gość
15:24 ale autorka pyta te mamy które po jednym porodzie dostały szybko, a po drugim nie. Czy takie są...??

Gość gość
No właśnie ja ale pierwsze dziecko karmilam ledwo 4 mies i zaraz okres dostałam nawet dobrze jeszcze nie skończyłam go karmić bo karmilam jak miał 3 mies też butla na przemian z piersią a drugie jak wyżej pisałam 17 mies. I Okresu nie było jak pisałam prawie 3 lata

Gość gość
Ja karmilam syna piersia i zaraz dostalam okres po pologu a corke karmilam 2 i pol roku i okres dostalam po roku

Gość gość
No właśnie ja ale pierwsze dziecko karmilam ledwo 4 mies i zaraz okres dostałam nawet dobrze jeszcze nie skończyłam go karmić bo karmilam jak miał 3 mies też butla na przemian z piersią a drugie jak wyżej pisałam 17 mies. I Okresu nie było jak pisałam prawie 3 lata.

Gość gość
To nie jest normalne

Gość gość
ja mam 9,5 mczna corke, karmie piersia 3,4 razy na dobe a okresu nie mam i sie zastanawiam czy to normalne

Gość gość
Ja karmiłam piersią po obu ciążach 16mcy i w obu przypadkach okres wrócił po 17mcach :)

Gość gość
Po pierwszym porodzie okres dostałam po 6 miesiącach przy karmieniu piersią przez 9 miesiecy. Drugie dziecko karmilam 18 miesięcy a okres przyszedł w 13 miesiącu po porodzie.

Gość gość
Dziewczyny to jest normalne! Cieszcie sie