Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślisz

Polecane posty

Gość gość

Że nie wiem jak dopominaleś się o kolejne próby odkręcenia mi głowy a zleceniodawca, tak dobrze mi znany, zlecił to Ukraińcowi, co bardzo cie zasmuc8lo, bo chciałeś się wykazać a tu taki brak zaufania do ciebie po nieudanych próbach? Myślisz, że nie wiem o Ptaku zeszłorocznym czy innych? O twoich zdjęciach na baczność w necie, groszowych reklamach? Nie boję się ciebie ani innych, wiesz to. Pamiętasz twoje zdziwienie, że nie broniłam się tylko modliłam? Że pod potężna poduszka oddychałam, że zapierając się o ścianę nie mogłeś mnie przesunąć, że wpuszczpne 3/4 strzykawki goowna nie spowodowalo sepsy? Że żadne świństwo mnie nie uzależniło, które wkluwaliscie we mnie? Że nic nie zabiło? Pamiętam i ty pamiętaj, że wiem co robiłeś i wiem co cię czeka.

Gość gość
Warto powielać. Ku pamięci.

Gość gość
UP Czytaj

Gość gość
:D widzę, że kolejny facet ma papkę mózgu :D na leczenie raus! ;)

Gość gość
To jeden facet, ale na leczenie sie nadaje :D

Gość gość
autorko współczuje :( właśnie o to w tym chodzi, jak i gdzie prawdziwa Polka ma znaleźć prawdziwego mężczyznę, a nie takie nie wiadomo co, z opisu to katastrofa, kompletny nieudacznik, partacz i miernota:O

Gość gość
Stanę w jego obronie acz niechętnie to robie, z przyczyn oczywistych, to nie on jest partaczem, choć być może jest poza tym a ona jest a przynajmniej była nie do zniszczenia dla takich jak on, prosta, skromna dziewczyna z małego miasteczka na wschodzie kraju.

Gość gość
Ktoś opisuje coś makabrycznego. Jeżeli jest to prowokacja, jest niesamowicie wredna i głupi, a jeżeli nie, to powinna się tym policja zająć. A Wy tu jakieś, nie wiem jak to nazwać... Straszne.