Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ze mnie kpi, sprawia mi bol

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak podczas klotni, wykrzyczal mi, ze uważam się za niewiadomo kogo, a nie mam normalnych znajomych, stwierdzil, ze poza kuzynka z nikim nie utrzymuje kontaktów bo nikt "mnie nie lubi". Nie jest to prawda, nie wypisuje z kolegami, bo kazdy zawsze prędzej czy później zabiegał o mnie, a gdy odmawialam była wielka obraza. Nie chce robić nadziei innym, a swojemu przykrości. Nie chciałam też zalic się kolezankom, gdy się kłócilam z moim i zawsze wolalam w takich dniach być sama. Więc z grona koleżanek została 1, która też ma chłopaka i rzadko rozmawiamy. Teraz nie odzywam się z chłopakiem, zranił mnie. Czuje się głupio, samotnie i źle.

Gość gość
Facet ma kompleksy że frustracje wyladowuje na tobie? Co z nim jest nie tak? Im mniejsze grono znajomych tym mniej noży do wbicia w twoje plecy.

Gość gość
Skoro sprawia Ci ból tzn., że sama się tym przejmujesz, a to oznacza, że nie jesteś zadowolona z tego faktu. Nie mówię, że dla zadowolenia swego faceta, ale przede wszystkim dla Ciebie - po prostu znajdź sobie przyjaciółkę skoro Ci brakuje :)

Gość gość
gość dziś Ja ją rozumiem. Jeszcze teraz (po wielu odmowach) niektórzy ciągle próbują spotkań, ale po co? Od czasu do czasu spotkam się z kimś i mi to wystarczy. Nie lubię codziennego kontaktu, nie potrzebuję tego.

Gość gość
Ja też nie mam znajomych i przyjaciół - na cholerę mi sztuczna przyjaźń. To nie znaczy, że jestem jakaś gorsza. Wiele osób wbiło mi nóż w plecy i już nikomu nie zaufam.

Gość gość
Jak znaleźć sobie przyjaciółkę? Mam wrażenie, że każdemu się narzucam ludzie mają swoje życie. Boli mnie to, bo zawsze z każdym szybko nawiązuje kontakt, ale po prostu nie kontynuuje znajomości. Nie ufam ludziom, kiedyś 2 moje przyjaciółki zdradziły znajomym moje sekrety, wszyscy o tym mówili. Nie potrafię dziś w dorosłym życiu nikomu zaufać.

Gość gość
No to będziesz sama. Twój chłopak ma rację. Dobrze cię określił. Powinnaś mu być za to wdzięczna.

Gość gość
Nie wszyscy ludzie są samotnikami ze względu na to, że bliscy wbili im nóż w plecy. Czasem jest tak, że nie ma się ochoty na towarzyszy. Ot tak po prostu. U mnie to jest okresowe. Raz mnóstwo znajomych, a raz okres samotności. Po prostu. Nie widzę w tym żadnej nieprawidłowości. Nikogo nie zmuszam do tego samego, nie krytykuję też innego stylu życia o ile nie koliduje ob z moimi interesami, że tak to ujmę...;)

Gość gość
Tez tak powiedzialam kiedys do meza|

Gość gość
Ten twój chłopak cię rozgryzł....

Gość gość
Jednym słowem cierpisz na zaburzenia psychiczne. Labilność psychiczna.