Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś, kto wyleczył się z homoseksualizmu?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, czy znacie jakąś osobę, która z powodzeniem wyleczyła się z homoseksualizmu? mam 30 lat, byłam na dwóch terapiach leczenia z homoseksualizmy i nadal po krótkim czasie wszystko wraca, znów interesuję się kobietami. Walczę z tym już od lat, kobiety nigdy nie miałam i mieć nie będę, bo chcę być normalna, ale jak się trwale z tej choroby uleczyć i żyć normalnie?

Gość gość
rutinoscorbin

Gość gość
a po co sie leczyc? Przeciez to nie choroba.

Gość gość
nie wiecdzialam ze sa takie terapie. Chyba ze PIS cos takiego prowadzi:P

Gość gość
Ty serio ?

Gość gość
Nie, ale znam typa, który po kilku nieudanych związkach z kobietami po prostu sobie wmówił, że spróbuje z facetem, i tak sobie jest z jakimś od pół roku.

Gość gość
Nie wiem kim jestes i co czujesz. Ja wiem kim ja bylam i kim jestem, i powiem Tobie tak.. nie oszukasz siebie. A przynajmniej nie na dłuższą metę. Nie lecz sie na sile, żyj i kochaj :) mysle, ze niezaleznie od plci jesli poznasz swoja milosc to bedziesz spelniona. Nie wazne czy kobieta czy mezczyzna, wtedy naprawde straci to znaczenie.

Gość gość
Jestem kobietą, kiedyś starałam się to zaakceptować, ale jak z tym żyć, skoro bardzo trudno nawet kogoś poznać. Próbowałam przez internet, to na ogłoszenia odpowiadały jakieś dziwne kobiety- jedne chciały tylko seksu, inne przygody, no i były tez takie, które miały dzieci, mężów, a chciały kobietę na boku. Wtedy zrezygnowałam, bo zobaczyłam, ze chyba nie jest to świat, w którym chciałabym być, skoro nie ma w nim wyższych wartości, gdy ogłoszenie o szukaniu drugiej połówki sprawia, ze piszą tylko takie osoby. Od tamtej pory próbowałam to leczyć. Nie ma innych terapii prócz katolickich i nawet chociaż jestem niewierząca, to zapisałam sie na takie z nadzieją. Przeszłam dwie i jest cały czas tak samo

Gość gość
Chetnie bym z toba popisala, ale raczej nie tu. Masz jakis fikcyjny email ?

Gość gość
" Przeszłam dwie i jest cały czas tak samo" x A możesz ogólniej powiedzieć co mówili Ci na tej psychoterapii? Może to zbyt prywatne pytanie, ale bardzo mnie to ciekawi. :)

Gość kobus

witam .czy moge sie dowiedziec w jakich osrodkach sie pan leczył ?