Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WilczycaStepowa

Facet po 40 kawaler bez dzieci

Polecane posty

Gość WilczycaStepowa

Drogie Panie (tudzież i Panowie). Co uwazacie o mezczyznach po 40 bez kobiet i dzieci? spotkalam sie z opinia ze cos musi byc z nimi nie tak. Nie chodzi mi o mezczyzn takich ktorzy dalej jedza zupe u mamy ale o samodzielnych. Spotkalam ostatnio kogos takiego, nic sie nie dzieje, ale po prostu jestem ciekawa,bo facet ogarniety bardzo. Przypomnialo mi sie tylko jak to ludzie mi znjomi kiedys mowili ze cos musi byc na rzeczy( ot, luzna dyskusja) . wtedy nie znalam nikogo takiego, wiec nie mialam zadnej odnosni. Dlatego tez pytam..Z gory dzieki!

Gość gość
Jego sprawa, jeśli jest z nim cos nie tak, no to pewnie tak jest, nic niez zrobisz.. Fobie, nieszczesliwa milosc, wymagania, powodow może być dużo..

Gość gość
Coś w dzieciństwie chyba też było nie teges.

Gość gość
dzięki za odpowiedz..chodzi jednak o to ze sama nie wiem czy cos jest z taka osoba nie tak czy takie po prostu zycie..z wypowiedzi wynika ze jednak cos musi być nie tak? slyszalam tez ze kobiety jednak sa postrzegane troche bardziej ulgowo..

Gość Wilczyca_Stepowa
nie podpisałam się pod postem ostatnim jak trzeba. Facet jest sympatyczny i wszystko wydaje się być z nim w porządku..Ale kiedyś wlasnie pamiętam taka dyskusje ze nie ma bata żeby mezczyzna był normalny w tym wieku bez jakiegoś bagażu..wlasnie taki z pozoru normalny(ogarnięty) a nie jakiś co siorbie pomidorowke u mamy

Gość gość
Kobiety są słabsze, więc społeczeństwo wyładowuje na nich więcej agresji (obmowy, pomówienia, ataki słowne, fizyczne, dręczenie aż popełnią samobójstwo). Samotne kobiety zawsze były przedmiotem nienawiści bez powodu, która przybierała różne formy, np. polowania na czarownice. Facetowi jest ZAWSZE i w każdej sytuacji łatwiej.

Gość gość
03:32 masz rację, cos się musi za tym kryć.

Gość gość
popusc szpary i wszystko bedzie jasne

Gość Wilczyca_Stepowa
No cos w tym jest...Facet jak ogarnięty, samodzielny to jest może postrzegany jako ok,no bo dzierzy te władze.. no ale wlasnie slyszalam ze kobieta samotna, samodzielna, nie jest postrzegana az tak zle jak facet..ze wlasnie kobiecie moglo nie wyjść, trafiala na dupkow itp...a ze facet ok 40-tki sam, bez bagażu, to znaczy ze musi być cos z nim nie tak..

Gość gość
może jest gejem..

Gość Wilczyca_Stepowa
03:35 jestem w stanie się zgodzić w pełni, ale mi chodzi o punkt patrzenia nie jako ogol społeczeństwa a bardziej jednostkowo.

Gość gość
Należałam do ruchu kościelnego, który produkował w dużej liczbie panny i kawalerów, oczywiście bezdzietnych, bo seks to zło. Poznałam też paru rozwodników, którzy nie przyznawali się do ślubu i rozwodu :) Spotykali kobiety, flirtowali z nimi bez przeszkód, dopóki myslały że jest szansa na ślub kościelny. Jeśli interesuje cię konkretny osobnik, musisz mu głębiej poszperać w przeszłości.

Gość Wilczyca_Stepowa
może być i tak..może gejow jest więcej niż nam się wydaje?( choc nigdy nie ustaliłam jakiegoś poziomu gejow:) mimo to może jakos podświadomie myslimy ze to jakiś 1 procent albo cos kolo tego..a co jeśli to 15?20?

Gość Wilczyca_Stepowa
03:52..jak zaczniesz szperac to Cie wyzwa od paranoiczek:) a w Sherlocka-Freuda to bawic się sily nie mam:)

Gość gość
Nie można się tak wszystkim przejmować ;)

Gość Wilczyca_Stepowa
03:56..wiem..to szkodzi na serce i inne organy wywewnetrzne:) ale ja jestem naprawdę ciekawa. mam mieszane uczucia co do tematu. nigdy nie bylam za zbyt pochopnym ocenianiem ludzi, i starałam się tego unikac. niestety na dobre mi to nie wyszlo, bo wiekszosc rad bardziej doświadczonych ludzi okazało się niechciana, lecz jednak prawda. staram się kierowac intuicja , ale mam wrazenie ze to jakas bzdura..intuicja to serce. Ludzie potrafia kryc naprawde wiele, dlatego pytam..innych ludzi...w nich jest tak wiele odpowiedzi..dopiero zbierajac je wszystkie mozna posluchac..tzw.intuicji.

Gość gość
"Bez kobiet i dzieci"a w jakim sensie?:))bo jesli nie byl nigdy z zadna kobieta to napewno jest cos z nim nie tak ale jesli mial wczesniej jakies zwiazki chocby krotkie epizody tzn jedynie ze nie trafil jeszcze na te wlasciwa kobiete.

Gość gość
W swoich rozważaniach weź pod uwagę, że wielu męźczyzn kłamie, niekiedy nałogowo (bo po co mają mówić prawdę i co ich do tego zmusza?), wielu zataja swoje poprzednie małżeństwa, orientacje inne niż społecznie akceptowana, a poza tym wszystkim odejmuje sobie lat. W praktyce, jeśli poznajesz kogoś nowego o kim kompletnie nic nie wiesz, to dowiesz sie tyle ile wydedukujesz i wysledzisz, a prawdy z jego strony na wszelki wypadek nie oczekuj.

Gość gość
nie trafil jeszcze na te wlasciwa kobiete. x Piosenka impotenta: Każda kobieta - to nie ta. :classic_cool:

Gość gość
A kochasz go??

Gość gość
Sporo słyszałam o facetach, którzy żyją z oszustw - rozkochują kobiety, potem nagle zapadaja na tajemnicze choroby i wyciągają od tych biednych otumanionych kobiet pieniądze. Ja na takiego nie trafiłam, zresztą cięzko mnie zmanipulować, ale podobno ofiary ścielą się gęsto :D Tacy raczej nie mieszkają z żoną i dziećmi, a co zmyślą na własny temat, zalezy tylko od ich inwencji.

Gość gość
Co czujesz do niego?

Gość gość
Kto do kogo?

Gość gość
Mam 50siatke i zawsze bylem sam,z przerwami na rozne milostki,tera dalej jestem sam.Ktos tam napisal ze musi byc gejem:-D gufno prawda lubie pipcie :-P

Gość gość
Takie monologi tylko zakochana kobieta potrafi pisać. Jak jesteś taka nieszcześliwa to odstaw alkohol i mu wyznaj miłość.

Gość gość
Chyba ze cie odrzucil i zalewasz smutki swojej nienawisci? A moze z toba cos nie teges?

Gość gość
Jakie monologi? Tu piszą co najmniej 2 kobiety i 1 facet. Jeśli chodzi o mnie, to nie piję, a wymieniam różne sytuacje o których słyszałam bo sama chcę sobie to uporządkować i podzielic się z innymi ludźmi. Nie rozumiem o co ci chodzi :D

Gość gość
A masz na mysli jednego czy wszystkich :)

Gość gość
05:19 tak sie składa że to ja kogos odrzuciłam, bo uznałam że jest zbyt niezrównoważony i co tu dużo mówić... niebezpieczny, a przeżyć ekstremalnych nie potrzebuję i nie mam syndromu ofiary. Gruntownie to sobie przemyslałam i powiedziałam NIE WRÓCĘ, jakieś 2 lata temu. Uczucia które mi imputujesz, pewnie sam/a odczuwasz.

Gość gość
5,21 siorbiesz gałe?:-P