Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zmusic do aborcji kobiete?

Polecane posty

Gość gość

Jakby nie chcialoby mi sie brac odpowiedzialnosci za to bo to w koncu nie moje cialo i nie moj plod? Kobieta powinna byc samowystarczalna i sama poradzic sobie z wychowaniem i utrzymaniem dzieci. Nie powinna potrzebowac pomocy nikogo. Do wszystkich mnie atakujacych jestem goracym zwolennikiem feminizmu. Bralem udzial w czarnym marszu. Jestem z wami kobiety.

Gość gość
Czyli feministki zapładniają się same czy jak?

Gość gość
To co mowisz jest sprzeczne z biologia czlowieka. Ludzkie dziecko jest tak samo nieporadne jak pisklak, ktory potrzebuje I mamy I taty( dlatego u wielu gatunkow ptakow ojciec sie angazuje Tak samo jak matka Bo bez tego piskle ma duuuuzo mniejsze szanse na przetrwanie). U czlowieka jest tak samo bez ojca kobieta z dzieckiem jest nedzarzem a dziecko nie ma startu w zycie (oczywiscie jesli nie pomagaja kobiecie jej rodzice). Jak sobie wyobrazasz prace z malym dzieckiem? W duzych misstach Zlobek to 1000 zl a dostanie sie do panstwowego to fikcja- niby jak matka ma Sama sobie poradzic z oplatami przy niskich zarobkach? Wyzsze zarobki wiaza sie z wiekszy odpowiedzialnoscia, nadgodzinami. Kobiete na taking stanowisku wywala szybko jak bedzie suedziec na l4 z chorujacym dzieckim z przedszkolnymi/zlobkowymi infekcjami raz na miesiac. Dlatego to co mowisz to debilizm...

Gość gość
No ale mamy feminizm i kobiety nie chca mezczyzn w rodzinie i mowia o tym wprost

Gość gość
gość dziś - jak nie chcą być zapładniane to niech nie dają d**y

Gość gość
jak nie chcesz zaplodnic to nie bzykaj proste, nie?

Gość gość
jak nie chce być zapładniana to niech nie daje, pies nie weźmie jak suka nie da

Gość gość
To niestety hipokryzja kobiet. Chcą alimentów, ale nie ma możliwości aby facet dziecka się zrzekł. Z kolei kobieta jak chce może dokonać aborcji. Dlaczego jest takie rozróżnienie!?

Gość gość
sorry synek, to sie nazywa odpowiedzialnosc za wlasne zycie seksualne w przypadku chlopakow nie pasuje ci ze kobiete mozna zaplodnic to se kup gumowa lale, ona nie zajdzie

Gość gość
gość dziś To niestety hipokryzja kobiet. Chcą alimentów, ale nie ma możliwości aby facet dziecka się zrzekł. Z kolei kobieta jak chce może dokonać aborcji. Dlaczego jest takie rozróżnienie!? x Tez mnie to denerwuje a jestem kobieta

Gość gość
w pl jak chce to tez nie moze prawnie aborcja nie jest dozwolona bo kobieta chce sprawiedliwie teraz?

Gość gość
Dlatego feminizm to głupoty i równouprawnienia nigdy nie będzie, bo facet z brzuchem chodzić nie będzie. Popieram Korwina! I pisze jako kobieta. Faceci popierają feminizm, bo im się pracowac.