Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz....

Polecane posty

Myślę, że większą satysfakcję i orgazm w końcu osiągnęłabyś logując się i zakładając swój kolejny temat :D Przecież to forum to twoje życie. Pisz, pobudzaj wyobraźnie, nie tylko walenie po klawiaturze bełkotu :D Daj upust rządzy i seksualności :D Nie tylko żółć i jad;) Monotematyczność Tchórzostwo Wypominanie niedostatku urody Przewidywalność Orgazmu nic od dawna :D

Gość gość
W takim razie to jednak nie ten dzień, nie ta godzina i nie ta droga🖐️

Gość gość
Madzia ty sie błakasz jak bąk po gaciach po forum przyczepiając sie do każdego.:)

Gość gość
Placek uczy orgazmu. :classic_cool:

Gość gość
Tak bywa xxx Autsajder xxx Bedziesz pewna drogi, pójdziesz nią. Nic na siłę. Znajdź ją. Nie tą, to inną. Powodzenia xxx Autsajder

A ty latasz za mną :D Jaki z tego morał? Ktoś pisze ja dopisuje i na tym chyba to polega :D Nie martw się moja brzydka gębą go nie oczaruje :D:D

Gość gość
Wiedz jedno. Czekam na Ciebie każdego dnia, o każdej porze. Patrzę na drogę. Pusta. Wiedz, ze czekam xxx Autsajder

Gość gość
Magda naprawdę jestes tak brzydka jak pisały arkowiczki?:O

Gość gość
Autorze powiedz jej to jak ją spotkasz. Szkoda żeby nie wiedziała. Może wtedy znajdzie drogę.

Gość gość
W punkt Eve. A Ciebie Magda jak zwykle stać tylko na głupia odzywke i durne emotki.

Gość gość
Nie obrazila Cie, wrecz przeciwnie i napisala prawde. Ale Ty umiesz tylko durnoty pisac o swoich obsesjach.

Gość gość
zielona kawa to madzia vel hejterka sprzed monitorka vel imitacja kobiety?

Gość gość
Tak kawa to Madzia.

Masz rację :D Ale chodzisz i mnie czytasz :) Zaczepiasz. Powiedz jak to nazwać? Obsesja? Zazdrość? Loguj się albo skończ się ośmieszać :) Nudna jesteś :(

Gość gość
zielonakawa_40 dziś Naprawdę? Może pokaż to z niebieskie profilu i powyzywaj mnie.. Albo napisz, kogo i gdzie widzisz X Dlaczego ty nieustannie wyrzygujesz uzytkownikom to co sama tu cały czas robisz?

Gość gość
Czego w nie swoim temacie siedzicie i gdaczecie? Założcie sobie swój, ale to już. Wont mi z tond.

Gość gość
Nie wiem kogo widzisz, nie zaczepiam Cie. Eve napisała dobrze , Ty jak zwykle nie dałas rady i to wszystko w temacie.

Siedzicie tu od lat dzień w dzień :) Latacie po tematach i dosrywacie. Oskarżacie, wyśmiewacie i wymieniacie nawet nicki, które dawno odeszły z niebyt. Nazwiesz to jakoś? Tu też nie trudno się domyślić kto siedzi? Aż tak bardzo się nudzisz? :) Zazdrość cię zżera? Frustracja i satysfakcja, że ktoś komuś dowali? Kiedyś mnie oskarżałaś, że gęgam, teraz, że siedzę zza monitorka :D Nawet któraś chciała iść się wieszać widząc jak wyglądam:( Jak to nazwiesz wylogowana? Ty mnie jeszcze pouczasz i dolewasz oliwy. Dowody albo odwal się :D Po co krzywdzić innych starczy, że ciebie skrzywdzono. Bez odbioru :):classic_cool:

Gość gość
13:25 Piszę to co jakiś czas, ale jak widać albo tego nie kupuje, albo piszę z inną kobietą. Nic więcej nie mogę zrobić. Wszystko zależy od dwóch stron. Swoje zrobiłem xxx Autsajder

Gość gość
Madzia nie projektuj, piszesz o tym co sama latami robisz.

Glupszemu jednak ustąpię:D Boisz się czegoś? Może pogadamy o urodzie? Ja nie mam nic do stracenia ty chyba tak. Więc jak? Nie pamiętasz hasła czy się boisz? :D

Gość gość
Czy ona jest upośledzona? Pytam poważnie.

Gość gość
dokładnie siedzi na gościu i hejtuje od kilku lat tymi samymi tekstami, imitacja kobiety :)

Gość gość
iq na granicy lekkiego upośledzenia....

Dalej nic :) 5 stron bełkotu o niczym :D Co tam jeszcze macie, że tak to forum przeżywacie? I co teraz robicie? Świat się skończy, zgliszcza zostaną a niektórzy wciąż będą widzieć placka :D

Gość gość
Placek co napisałaś Zielonemu, że uciekl z forum i od Rudej? Czym go zaszantażowałaś zazdrosna locho?:O

Gość gość
Trochę bałaganu wprowadzasz na temacie. Zielona Kawo, mam prośbę. Mogłabyś? xxx Autsajder