Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz....

Polecane posty

Gość Kusza Myślivski
A mnie jeszcze nikt dziś nie złamał serca. Nie wiem w ogóle jak do tego doszło. Cześć ;-)🖐️

Gość Endriu Domyslny
Wierz Eve! Bo Twa wiara tylko Cię umocni i wzmocni;) xxx Nie mogę, nie potrafię i nie chcę łamać serc;) Z drugiej strony, jakby na to spojrzeć, jak już wiara Cię umocni, to zawsze możesz zostać lodołamaczem;) Masz predyspozycje;) xxx Cześć Kusza!:)

Gość Endriu Domyslny
A z tą sztuczną inteligencją to czasami tak jak z telefonem komórkowym :( Brak zasięgu, zerowe konto i spiertolona ładowarka :classic_cool: Przebłyski formy na równi częste jak orgazm 😠

Gość Endriu Domyslny
A u mnie jest dopiero szósta rano, więc nie wiem czy jestem na "tak", czy na "nie":( Czy jestem nastawiony na Ciebie? Bardzo na "tak". To pewnie chwilowe zakłócenie na linii mózg-serce;) xxx Samodyscyplina to droga na skróty by w szybkim czasie stać się emocjonalnym cyborgiem. A ja lubię emocje do granic przyzwoitości:D

Gość Endriu Domyslny
Co Ty tam napisałaś Kusza? "Jestem dziś bardzo serio"? Do wieczora w tym postanowieniu dasz radę wytrzymać?:)

Gość Endriu Domyslny
Wracając do wyjściowego pytania: co tera czujesz?;( xxx Tak bez hejtu? Tak na spokojnie? Dziene:( xxx Autsajder i Endriu Domyślny;)

Gość Kusza Myślivski
Dalej jestem piekielnie serio, Endrju. Pełna powaga i rozwaga. x A wiesz, że ja też jestem mulatką? Trochę. Dyskretną. W sensie, że nie rzuca się w oczy, że jestem. Nienachalną. x Chodzisz do pracy w krawacie? To coś nie dla mnie bardzo. Krawaty mnie duszą. Krawaty i sierść kotów. x A Ciebie coś dusi czasem, Endrju? x Chciałabym zapytać co z Błękitną, tak serio, serio, bo wydawałeś się zadowolony z jej obecności i myślałam, że historia zatoczyła koło. Ale nie zapytam. Z grzeczności. x Teraz słuchaj, po pracy pójdź do Foot Lockersa, najlepiej na Flushing'u, tego naprzeciwko Woodhull i kup mi Timberlandy szóstki, rozmiar 39. Kup mi na dziale dziecięcym, bo tam kosztują 100-110 USD i trzymaj je dla mnie, przyjadę, odbiorę, oddam Ci pieniądze.

Gość Endriu Domyslny
Kuszeńko, skarbie. Nie będę popierdzielał aż do West New York. Bliżej mam ten sam sklep na Main street. Napisałaś wszystko. Nie napisałaś tylko najważniejszego, koloru butów:(

Gość Kusza Myślivski
Queens... Czasami zastanawiam się na ile ten świat jest mały. :-) x Buty oczywiście rude, standard, klasyka.

Gość Endriu Domyslny
Kusza, jednak nastrój Ci się zmienił:( Kur/wa, czułem to!:( Przez skórę, ale czułem. Facet rozróżnia tylko cztery podstawowe kolory. Teraz już wiem jakie. Skorkowy kolor ale nie taki jak z banana:( xxx Nie swiruj Kusza, bo mnie do szewskiej pasji doprowadzisz:(

Gość Kusza Myślivski
Endrju, co Ty z tymi emocjami? Jeździsz na rollercoasterze i gadasz do mnie jednocześnie? Nawet nie wiesz jak mnie to podnieca. x Tak bardzo zastanawia Cię brak hejtu? Mnie wcale. To sytuacja przejściowa. Jak zawsze. x Wysłałbyś mi jakieś ładne zdjęcie. Nie musi być Twoje.

Gość Endriu Domyslny
Jestem bardzo odpowiedzialnym człowiekiem Kuszeńko. Wysyłam tylko swoje zdjęcie. Czasami wzbudza [znaczy zdjęcie] dziwne reakcje;) Nie znam adresu a wszystkie swoje poczty usunąłem. Dla dobra sprawy, jak to komuniści mówili:)

Gość gość
jak nie widmo to sparrow teraz akordeon :-D gustujesz w facetach też domyślny:-D

Gość gość
Na widma miał teczki. Ze Sparrowem biorą się pod gardła a akordeon ma przejepane u Endriu za Samansare bo była z nim na priv.😭

Gość gość
doopa akordeona:-D też mi odwaga w dodatku tłusta:O

Gość gość
Endriu to nie hejt to suche fakty. Bo w każdej ploteczce jest prawdy troszeczkę 👄

Gość gość
Członek rodziny.

Gość Endriu Domyslny
Gość, nastąpił ten czas. Czas ten nastąpił, by wyłożyć Ci kawę na ławę. Z kim nasza wirtualna koleżanka Samansara nie była na privie? Odpowiem, ze mną i z Tobą. Nie mam z tym problemu, Ty masz olbrzymi. Całe dorosłe życie spędziłem w wielkich miastach. Tutaj nigdy nie miałem problemów ze spełnieniem swoich fantazji i zachcianek. Z wyjątkiem jednej. Potrzeby pisania i poznawania zachowań ludzi. Nie wiem czy mi uwierzysz, ale w moich bardzo rzadkich kontaktach mailowych, niespodziewanie wysyłałem kobiecie zdjęcie mojego penisa. Większość z nich była cudownymi kobietami. Po tym zdjęciu urywały ze mną kontakt. Do dzisiaj żałuję tych straconych znajomości. Te, które napisały "słodziak" był u mnie dożywotnio skreślone. Nie od razu, z czasem. Musiałem poznać ich tok rozumowania do końca. xxx Kuszeńko teraz jasne? Tylko real;)

Gość gość
Endriu to nie jest nic wspólnego z hejtem. Wszyscy wiedzą jak jest i ty tego nie dementujesz. Wchodziłeś w konflikty z kobietami i mężczyznami z tego forum. Wiesz że nie jesteś bez winy. Przypadek że twoje adorantki miały hejt gdy przestawały z tobą rozmawiać a mężczyźni którzy byli wtedy pośród nich też w tym samym czasie mięli hejt. Cofnij się pamięcią czy cierpisz na zanik pamięci. To nie hejt w twoją stronę tylko szkic twoich poczynań. Jeżeli jestem w błędzie udowodnij że tak nie jest. Jeżeli się mylę kupuję wygodne buty i idę na pielgrzymkę. Ja będę miała odciski a ty czyste sumienie.

Gość gość
Endriu jakich świadków? przecież czasami robiłeś to z flagowca

Gość gość
Nochal cały dzień naparza na forum :O

Gość gość
Andrzeju nie uważasz ze manipulując Kusza narażasz ją na smieszność?

Gość Endriu Domyslny
Gość, Twojego toku rozumowania w żaden sposób nie jestem w stanie zmienić. Twoje urojenia stały się Twoją rzeczywistością. Twoje poszukiwania słów w czyichś postach, by te urajenia potwierdzić, stały się Twoją obsesją. Potrzebujesz potwierdzenia swojej chorej wyobraźni. Nie ze mną. Cześć. Skończyłem ;)

Gość gość
Idź do wymyślonej estonki endrju :-D

Gość gość
Endriu litości :O albo miałeś genialnego podszywa albo byłeś upojony alkoholem. To nie urojenia kochany.

Gość gość
gość 2018.09.23 Nie jestem Endriu Domyślnym xxx Autsajder X Wszyscy wierzymy w to co piszesz Andrju ;)Powyżej dowód twojej szczerosci