Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz....

Polecane posty

Gość gość
Ale p********z:D🖐️ jesli mowa o odlatywaniu dałeś temu przyklad nieraz ;) szkoda czasu na rozmowę z tobą, pieprznij teraz elaborat jaki to swiat jest okrutny a ty lubisz emocje ;O

Gość Piiiiinokio
Kusza ileż w Tobie empatii.... i zmysłów ;-)

Gość gość
Kusza płaszczy sie przed tobą bo szuka priva na samotne wieczory a ty wolisz gadać z gościem:P.Osmieszasz ją pozwalając jej pokazywać swoją desperacje

Gość gość
Mania – zaburzenie psychiczne (nie choroba sensu stricto) z grupy zaburzeń afektywnych charakteryzujące się występowaniem podwyższonego bądź drażliwego nastroju. Stany maniakalne zazwyczaj opisywane są przez pacjentów jako doświadczenia przyjemne; sprawiające, że czują się szczęśliwi. Pacjenci, których nastrój podczas manii jest drażliwy, nie opisują tego doświadczenia jako przyjemne, szybko się frustrują, a próba wpływu na ich zamiary powoduje u nich nasilenie gniewu bądź występowanie urojeń prześladowczych. Objawy; często brak wglądu w chorobę przymus mówienia, gadatliwość zdająca się nie mieć końca (98% chorych) pobudzenie psychoruchowe (hiperbulia) (87% chorych) zmniejszona potrzeba snu (lub nawet kilkudniowy całkowity brak potrzeby snu, 81% chorych) albo zaburzenia rytmu dobowego gonitwa myśli (synonimicznie tachyfrenia, myślotok) (71% chorych) odhamowanie seksualne (57% chorych) często: trudności w koncentracji często: zawyżona samoocena niekiedy: zmniejszenie krytycyzmu (podejmowanie lekkomyślnych działań) ogólne zwiększenie energii, niekiedy samoistne poczucie siły. zrodlo wikipedia skarbnica wiedzy.

Gość gość
Endriu Domyslny dziś Odróżniaj wirtualny świat od rzeczywistego. To uchroni Cię od totalnego zidioceniasmutas.gif xxx Nie jestem Autsajderem. Jestem Endriu Domyślny. xxx Nie jestem Endriu Domyślny. Jestem Autsajder. xxx Autsajder vel Endriu Domyślny też. xxx Czytaj ze zrozumieniem. Rozumuj czytając. Masz rację tak ogólnie i jak zwykleoczko.gif Ogromniejszej bzdury tu jeszcze nie było :D Opanuj się Andrzeju :D

Gość gość
Idź spać Madzia:O

Gość Kombinezon na czaszce
Endriu Autsajder Polska - Księżyc 1:0? ;) Zamiennie? Zielone i ponure oczy? W jasnych formach nieba? Hełm czy kapelusz i spiczaste ostrygi? :P https://youtu.be/LFB2PI_cW4w Trzymaj się gdziekolwiek lewitujesz ;)

Gość gość
Przemówiła Bó. Patrz powyżej.

Gość Endriu Domyslny
Login

Gość gość
Dlaczego on nie zlituje się i nie zaproponuje o przejścia na priv?

Gość gość
po co ma to robic?

Gość gość
To mało wiecie, albo Endriu sieje dezinformacje a on tak lubi :classic_cool:

Gość gość
Endriu już piertoli Kusze na @ ameby :D zawsze zaprzecza kontakty jak jepie się a wiadomo, że Kusza d******py na @ od lat :D to o pogodzie tam nie gadają :D.

Gość gość
Nic nie wiecie o Andrzeju.To bardzo uczuciowy i wrażliwy mężczyzna

Gość gość
Maryyys dziś Dzień dobry Młoda usmiech.gif Jeszcze chwila i będę z wami. Wracam ale po drodze wjadę do kancelarii premiera, bo mam do niego sprawę wagi państwowej. Wykończą mnie, oni mnie wykończą. Zgłoś

Gość gość
S******l z endrju nawet srake wyjepal bez mydla:D :D :D

Gość gość
Tak Endrju Bożyszcze tutejszego forume, do 18:11;)