Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż wybaczy jeżeli bym powiedziała mu że na studiach była prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Ogłaszama się na roksa.pl bo chciała mieć lepsze ciuchy, móc imprezować, itd. Zerwałam z tym jakieś pół roku po naszych zaręczynach - tak, nie mówiłam mu o tym wcześniej i to mnie ciagneło ale dla niego przestałam. Czasami w nocy sie budze zastanawiajac sie nad tym czy by mi wybaczyl. Jak sadzicie?

Gość gość
Fajnie. To reklama portalu czy co?

Gość gość
oczywiście, że ci nie wybaczy. byłaś prostytutką, zdradzałaś go, jesteś inną osoba, za którą cię uważał. zapewne cię rzuci, ale mimo wszystko mu powiedz - powinien wiedzieć, z kim się związał :O

Gość gość
Nic mu nie mow. On tez ci się pewnie nie zwierzał z wizyt u prostytutek przed ślubem

Gość gość
Nie wybaczy lepiej nie otwieraj puszki jak zerwalas już z nałogiem to nie wracaj to tego przykrego czasu w twoim życiu

Gość gość
Jak on sie nie kapnal czy może udaje że nic nie wie i tak mu jest wygodnie

Gość gość
Raczej wątpię czy by ci wybaczył, lepiej mu nie môw... zaciekawiło mnie twoje podwójne życie, możesz rozwinąć temat ? ostatnio oglądałam jakiś film i studentki były prostytutkami, rak się zastanawiałam jak one dają radę i sesja i bzykanie na żądanie. Ja jak mam stresa to mi się z mężem bzykać nie chce a co dopiero żeby lecieć gdzieś na telefon i trzech różnych obskoczyć. Jak dawałas radę ?

Gość gość
Miałem kolegę chodził z prostytutka wszyscy podejrzewali koledzy że ona daje za granicą a mówiła że pracuje jako opiekunka

Gość gość
Po prostu udawałam że dochodzę. W czasie sexu myślałam o czyms innym, o narzeczonym o szkole itd.

Gość gość
Nie wiem. Przez jakiś czas przewiało się 7-10 tych samych i mimo iż miałam konto to oni pisali do mnie i z nimi sie umawiałam tylko. Potem sie wykruszyli i znowu musialam szukac w internecie

Gość gość
Miałaś w ofercie finał w ustach

Gość gość
Może nie mów mu ze w czasie narzeczenstwa. Ale tak to nie widzę powodu żeby Cię zostawił jeżeli kocha

Gość gość
Tak, moją specjalnością właśnie było to, że połykałam nasienie z entuzjazmem, choć nie zawsze było łatwo, bo niektórzy spuszczali się tak gęsto i obficie, jakby ze dwa lata tego nie robili. Ale dzięki temu klienci byli zadowoleni i zawsze wracali, nawet ci, którzy próbowali innych potem wracali mówiąc, że tamte nie są takie wyuzdane i chętne. Teraz z mężem tego nie robię, bo za bardzo mi się tamten okres przypomina, choć czasami jeszcze mnie o to prosi.

Gość gość
JPRDLE dziewczyno, spuszczalici sie obcy faceci do ust :O jestem w szoku... Zdajesz sb sprawe, ze maz moze uniewaznic slub koscielny /cywilny przez cos takiego? Nic mu nie mow.