Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niania chce zarabiać 3500 zl netto

Polecane posty

Gość gość

Czy nie sądzicie,ze to trochę przesada?Miasto 100 tys. Ja rozumiem,że nikt nie przyjdzie za 1000 zł,ale no to wydaje mi się trochę sporo.Coreczka ma 14 miesięcy.Niania mieszka od nas dosłownie jakieś 150-200 metrów,wiec dojazdy odpadają,tylko opieka nad córeczka.Wychodzi około 140h/ mc bo mąż często wcześniej kończy.Praca od około 7.30-14.00-15.30.Mala około 2,5 godziny spi w tym czasie.Ile płacicie opiekunkom swoich dzieci??

Gość gość
weź studentkę wieczorowa. nie dawaj więcej jak 2000. za 6h pracy?! To urzędnik sądowy mniej zarabia a nadgodziny ma za darmo!!!! a czy to będzie sprzątanie, mycie okien, pucowanie podłóg, gotowanie rodzinie? jakie obowiązki? nauka języków, nauka dziecka matematyki? jakieś zaawansowane prace czy tylko współsiedzenie w pokoju przed telewizorem?

Gość gość
Niania ma się tylko opiekować mała.Nie jestem jakaś przeciwniczka tv,ale no chciałabym żeby nie był tv włączony cały dzień. A ma któraś z Was studentkę?

Gość gość
Daj 1000 zł. 3500 jej się zachciało. Burzujka jedna !

Gość gość
Jak mała śpi 2,5 godziny, to rozumiem, że niania ma wtedy wolne i może wyjść z domu do miasta?

Gość gość
Żadna studentka nie przyjdzie Ci na 6 czy 8 godzin codziennie.

Gość gość
W wawie za 9h place 3300. Ogolnie wszystkie panie do ktorych dzwonilam chcialy 3000+.

Gość gość
Szukaj niani, ktora opiekuje sie 2 dzieci.

Gość gość
jakie to miasto?

Gość gość
35 00 szału nie ma. A to, że niania nie trzciny na dojazdy-nawet tego nie skomentuje. Jak idziesz gdziekolwiek do pracy, to lracodawcy nie obchodzi czy dojezdzasz godzinę czy idziesz 5 minut.

Gość gość
Ja pracowałam jako niania i za 6godz dziennie dostawałam ok2tys/mc. Dziecko tez spalo.

Gość gość
Eeee, a jakie to ma znaczenie, że to dziecko śpi 2,5 godziny? No chyba, że niania ma wtedy wolne i może iść do domu, w przeciwnym razie nadal jest W PRACY i należy jej się wynagrodzenie.

Gość gość
. Niania jest dla bogatych . Dla biedniejszych sa żłobki .

Gość gość
Dziwne ze jak obca osoba się ma opiekować dzieckiem to jest praca, a jak matka "siedzi" z dzieckiem to juz jest obibokiem i "nic nie robi". Takie mądrości na kafe się nauczylam :-/

Gość gość
Ale jest różnica w pilnowania swojego a cudzego

Gość gość
Strasznie dużo. Ja za nianię we Wrocławiu od 7:30 do 15:15 codziennie, około 4 dni w miesiącu wolne, płace 2000 i nie było problemu ze znalezieniem niani. Bardzo dużo osób odpowiedziało na ogłoszenie. 3500 to przegięcie.

Gość gość
Tu nie chodzi o rodzaj pracy, tylko o to, ze kobitka spedzi u Ciebie te 8h i w tym czasie nie bedzie mogla pracowac i zarabiac na zucie. A gdyby Ci ktos oderowal 2 tys to bys za to wyzyla ? Ona tez chce zyc****ewnie ma dzieci na utrzymaniu. Jak chcesz placic mniej, to poszukaj jakiejs pani na rencie/emeryturze,ktora i tak siedzi w domu a przy okazji dorobi u Ciebie pilnujac dziecko. Jesli wezmierz kobiete w wieku 30+ to ona chce ZAROBIC a nie DOROBIC i bedzie chciala za to zwykla pensje . Proste

Gość gość
Wykfalifikowana opiekunka w zlobku za 8 h pracy przy osemce dzieci nie dostaje wiecej jak 2 tysiące wiec nie bardzo rozumiem skąd sie tym nianiom takie kwoty biorą po 3000. Bez przesady.

Gość gość
A twoja niania będzie miała opłacony ZUS i wszystkie składki plus płatny urlop tak jak pani w żłobku? Teraz już rozumiesz dlaczego osobie pracującej na czarno trzeba zapłacić więcej?

Gość gość
Pani w żłobku dostanie 2k na rękę plus ubezpieczenie zdrowotne, emerytalne, chorobowe, ma prawo do urlopu czyli jakieś 3500 brutto. Tyle kosztuje pracodawcę. Moje drogie cebulaczki jak was nie stać to nie róbcie sobie dzieci. Serio nie każdy je musi mieć.

Gość gość
Czy nie sądzicie,ze to trochę przesada?Miasto 100 tys. Ja rozumiem,że nikt nie przyjdzie za 1000 zł,ale no to wydaje mi się trochę sporo.Coreczka ma 14 miesięcy.Niania mieszka od nas dosłownie jakieś 150-200 metrów,wiec dojazdy odpadają,tylko opieka nad córeczka.Wychodzi około 140h/ mc bo mąż często wcześniej kończy.Praca od około 7.30-14.00-15.30.Mala około 2,5 godziny spi w tym czasie.Ile płacicie opiekunkom swoich dzieci?? XXX Kwintesencja cebuli. W zasadzie to powinna Ci jeszcze zapłacić za przywilej siedzenia z Twoim dzieckiem, do którego ma tylko 200m i które przesypia 2,5h w ciągu dnia. Przecież jest takie cudowne, że sama od niego zwiewasz na etat. Koszt złobka prywatnego bez dopłat to 1100PLN plus dzienne wyżywienie ok 10PLN-przy 20 dniach w miesiącu daje ci razem 1300PLN. Może to jest alternatywa dla Ciebie cebulowa królewno?

Gość gość
Zrozumcie ze to miasto 100tys a nie stolica. W warszawie sa takie stawki. Uwazam ze to za duzo.

Gość gość
Witam Jak dla mnie kwota za opiekę nad tak małym dzieckiem jest za wysoka. Zwłaszcza, że nie bardzo wierzę, że niania cały czas będzie stymulowała rozwój dziecka, bo to jeszcze maluch. Co innego dziecko w wieku 2-3 lat, za którym trzeba się zdrowo nabiegać i które wszystko szybko nudzi. W mieści 50tys, koleżanka płaciła emerytowanej pani (byłej przedszkolance) 10zł/godzina - i była to kwota którą ta Pani sama podała, że tyle zawsze bierze za opiekę. Ja na twoim miejscu poszukałabym Pani na emeryturze albo pomyślała nad żłobkiem. Jak maluch będzie miała ok 2 lat, to i tak byłoby wskazane by miał kontakt z innymi dziećmi dobry żłobek w takim wypadku jest zdecydowanie na plus.

Gość gość
Jak za dużo to nie płać, zostań w domu to zaoszczędzisz 3,5tyś!!!

Gość gość
U nas w mieście 400 tyś niania bierze 10zl za godzinę, nie ma problemu ze znalezieniem. 3500 to zawyżona kwota, bez przesady.

Gość gość
Witam. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Bez wkładu własnego, bez zobowiązań. Dla osób mających dostęp do internetu. Polska firma, wypłacalność gwarantowana (dane o wypłacalności z 22.09.2018) Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
Efekt 500 plus i Panstwa socjalnego. Nikomu sie nie chce robic, koszty pracy wysokie, ceny ida w gore. Z jednej strony do budzetu zaczelo wplywac 500zl na dziecko a z drugiej utrzymanie kosztuje o 1000zl wiecej.

Gość gość
Wiesz, moze i chciec 10000. Ktos inny moze sie zgodzic za 2000 i wcale nie powiedziane kto bedzie podchodzil do pracy sumiennej. Napewno jesli nie chcesz tyle placic to ta Niania odpada, nawet jak wynegocjujesz mniej to ona nie bedzie zadowolona