Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka    1999

Co robicie

Polecane posty

Gość asiutka    1999

j.w

Gość fghijk
Janusz asiutka pokaż kogutka (siusiaka).

Gość gość
asiutka czy siostra zaprosiła cie na noc poślubną?

Gość asiutka    1999
Oglądałam. Nigdy nie przepadałam za Williams.

a ja nie przepadam za federami i nadalami i djokovicami ale nadal zabawny jest jak przy odbiorze serwa staje tam gdzie sędzie stoją hahahah ale ogolnie to myslalem ze cilic dalej dojdzie bo podobala mi sie jego gra ale dostal w dvpe ale nie wiem czy ogladalas w nocy jak polaka huberta pokonał 6 2 6 0 6 0 xdd.

Gość asiutka    1999
W tym roku trochę mniej niż w poprzednich latach oglądałam US Open. Ciekawi mnie jak rozwinie się kariera Igi Świątek. Radwańska co miała wygrać z największych turniejów to już zdobyła. Wiem, że Wimbledon był kiedyś określany jako turniej który wygra, po tym jak juniorski wygrała, ale nie wyszło. Cilić to w sumie inny poziom niż Federer, Djoković, Nadal. Z

hahah z radwanskiej to ja mam beke zawsze jak ją widze na korcie, bo zawsze przegrywa :D tak daje ciała ta radwanska ze zal ja ogladac :D. a igi świątek nie widziałem nigdy jak gra. z cilic mi sie podobal bo serwy ma niezle, i zawsze przy serwie mierzy gdzie uderzyc i czesto mu sie asy udaje no ale jak widac 6000 asow to za mało żeby wygrać z japoncem. chociaz sie zastanawialem czy mecz japonca z cilicem nei byl z gory ustawiony... ale nie ogladalem do konca jak grali bo musialem wyjsc sie z kims spotkac :D

Gość asiutka   1999
Wątpię w ustawienie na szlemie.

no cóż podobno bukmacherzy stawiali wiecej na japonczyka niz cilica ale cilic mi zaimponował grą, i szkoda mi go było jak odpadł ogolnie to wolę oglądać gre takiego cilica, czy rubleva albo podobny poziom niz tych prosow djokovicow... ja mysle ze nadal czy federer to juz powinni na emeryture isc. chociaz nadal to pocieszny troche jest, jak butelki ustawia równo zawsze albo ciagle sobie w gaciach grzebie albo przy twarzy XD

Gość gość
asiutka jak tam w szkole

ogolnie to ogladalem mecz jak grala ta sevastowa czy jak ona tam ma co przegrała z tą czarną japonką nei wiem czy widziałaś, chyba on z łotwy albo białoruś to też dostała łatwo w dvpe a szkoda bo podobała mi się z wyglądu, a ta czarna japonka to nie za piekna ogolnie to w finale były obie czarne baby widac, ze czarne geny wygrywają u kobiet xD wkvirwlay mnie jednak ciagle reklamy na eurosport ten tenisista z dredami i to ciagle jakies investing reklama ja p******* jaka to zenada byla wole tenisa ogladac na polsat sport niz na tvp sport czy eurosport

do tego jeden ten komentator tam byl polak u facetow co ciagle sie wymadrzał ą ę irytował mnie ten gość

Gość asiutka   1999
Srynik dziś Widziałam. Ja często wyciszam komentarz.

Gość gość
asiutka sie uczy

Gość gość
chodzi tyle lat do szkoly i nic nie umie

Gość asiutka    1999
gość dziś No przedmiotów mniej ale nauki więcej. Teraz to mam na przykład próby przed apelem na ślubowanie klas pierwszych, Rzadko są tam brane osoby z klas maturalnych, ale wolałam iść niż potem mieć jakieś kłopoty. Poza tym fakultety się zaczęły.

Gość gość
a palisz fajki na przerwach

no jak byl mecza jakiegos typa i tego federera to ten typ nie pamietam skad byl nie wiem czy nei hiszpan wkurzal sie na federera a potem jak pilke do tych co biegaja z pilkami nie odbijal rakietą tylko kopał jak piłkarz to ten komentator podjudzał że to nietenisowe zachowanie i atakował go ciągle bo federer jego bóg i mistrz a jak to samo potem nadal robił to już nic nie mówił, komentator od siedmiu bolesci :O:O a i jeszcze mi sie podobalo ze kubot z tym brazilijczykiem dotarli do finalu tez ogladalem mecz no ale niestety przegrana a i final kobiet debla tez sie fajnie ogladalo, no ale niestety francuzka dała ciała pod koniec ehh.

Gość asiutka    1999
nie palę

Gość gość
nawet czasem okazionalnie nie

Gość asiutka   1999
Kubot jeszcze coś w deblu wygra. Może AO w kolejnym roku.

zobaczymy :) ale pamietam jak ogladalem ich mecz chyba na australian open rok temu to nie wiem czy nawet w cwiercfinale nie odpadli, ale wczesnie w kazdym razie a wydawalo mi sie ze brazilijczyk troche knocił więcej niż kubot, chociaz kubotowi tez sie zdarzało ale teraz jak oglądałem puchar davisa debla kubot i jakis tam to przegrali z typami z rumunii xd no ale hubert ogral rumuna co troche wyzej w lokacie jest takze spoko hubercik widac ze mu doswiadczenia brakuje i moim zdaniem ma troche nogi niewyrobione, mam bardziej wyrobione nogi od niego no ale rąk takich nie mam XD

Gość asiutka   1999
Na przerwach nie.

ja sie powoli do londynu wybieram niebawem i caly czas sobie mysle, ze w sumie realne jest, zebym kiedys poszedl na wimbledon na zywo zobaczyc jak grają :)

Gość gość
a jutro na ktora masz do szkoly

Gość gość
na 8 jak zwykle

Gość asiutka    1999
No realne, kortów sporo. Więc na pierwsze rundy. Może nie na Nadala, ale Wawrinkę na przykład, deble. Ja bym wolała zagrać,

Gość gość
a jaka ocene masz z wfu

no ja juz za pozno na tenisa 23 lata to troche za duzo :P ale wiadomo ze zagrac lepiej a co do nadala to obawiam sie, ze jak bede mial juz mozliwosc pojscia na wimbledon to nadal bedzie na emeryturze :P