Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu kosmetyczki?

Polecane posty

Gość gość

Pytam zebyscie powiedzieli zupelnie obiektywnie czy zachowala sie ok, czy nie bo oczywiscie nie chce jej za to zwracac uwagi czy cokolwiek takiego, ale zastanawiam sie czy jej nie zmienic. Chodzę do niej juz dluzszy czas na przedluzanie rzes. Czasem nie zdazylam zmyc dokladnie makijazu bo szlam do niej prosto z pracy na co narzekala, ale w miare mozliwosci staralam sie go zmywac. Zawsze byla dla mnie mila, az do czasu kiedy przyznalam sie jej, ze bylam ostatnio u mojej kolezanki- tez kosmetyczki bo do niej akurat nie bylo terminow. Wtedy zauwazylam, ze niby byla uprzejma, ale juz nie tak bardzo mila jak wczesniej, jakby troche na fochu. Ostatnim razem kiedy do niej poszlam i znow bylam prosto po pracy, wiec nie zmylam makijazu to zrobila cos takiego, ze jak szlam do lazienki dala mi wacik i preparat do zmywania rzes zebym sama sobie zmyla makijaz... W czasie zabiegu tez zawsze rozmawialysmy teraz powiedziala, ze musi sie skupic i ze nie bedzie rozmawiac. Waszym zdaniem slusznie jest naburmuszona? Zmienilybyscie kosmetyczke?

Gość gość
Aha i samo to, ze musialam zmyc sama makijaz nie tyle mi przeszkadzalo, co mnie troche zdziwilo, nic jej nie powiedzialam, ale utwierdzilam sie w tym, ze faktycznie ma do mnie jakies zle nastawianie... Pewnie za to, ze poszlam do mojej kolezanki ze dwa razy zamiast do niej...

Gość gość
Może i ma focha, a może ma trudny czas prywatnie i myślami jest gdzie indziej.

Gość gość
Wkurzyla sie ze Ci usluguje np z!ywaniem makijazu co np sama powinnas zrobic raczej a Ty idziesz pozniej do konkurencji

Gość gość
Ja bym olała taka kosmetyczke i wybrala inna bo jest spory wybor wsrod nich, wiec jesli ta nie jest jakas wybitnie dobra albo tania to zadna strata

Gość gość
Pewnie ma inne problemy i nawet nie pamięta, że mówiłaś o zabiegu u konkurencji. Skoro sama mówisz, że poszłaś gdzie indziej bo u niej nie było terminów to na brak klientek raczej nie narzeka.