Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

U mnie pada i blyska...jesien na dobre przyszla!

Polecane posty

Mozna by rzec, pogoda pod psem;-)...chyba jesien sie na dobre zaczela;-):) Zimno mi;-) moze wskocze pod koc.:) Slysze jak szumi wiatr,a krople opadaja na parapet;-):P...lubie kiedy pada ,kiedy jestem w domu;-) i nigdzie nie musze isc...tylko ja, ksiazka i herbata z miodem i cytryna:) Przykrylam sie kocem zeby sie rozgrzac i zaparze sobie herbate...moze obejrze jakis film;-) Wlasnie grzmialo;-) czasem jak tak grzmoci to sie boje:(...jakas strachliwa sie zrobilam...dziwne..bo kiedys tak nie mialam;-)a moze to moja wyobraznia tak dziala;-) Wogole boje sie burzy...taki tchorz ze mnie;-):):P Byc moze dlatego, ze mialam przygode z piorunem;-)ktory o malo by mnie nie trafil;-):( a przynajmniej tak zagrzmial jakby byl blisko mnie;-):( strasznie sie wystraszylam,myslalam ze wyskocze ze skory...hehe To zdarzenie mialam jak bylam w Wisle na wakacjach:);-)...ehhh...dobrze ze nic mi sie wtedy nie stalo...jedyne co to zmoklam jak kura...hehe

Gość gość
U mnie też pada

Gość gość
pada i 8 stopni a w piątek jeszcze 29 szok i bura jesień

Nie sprawdzalam pogody ,ale chyba caly tydzien bedzie chlodny.;-) Trzeba sie zaczac cieplej ubierac;-):)

Ja ,juz sie zatroszczylam o garderobe...hehe Jak bylam w Zakopcu to kurtke, czapke i cieple skarpety kupilam;-):) Takze obowiazkowo, co by ciepelko z ciala nie wyparowalo...hehe

Gość gość
każdy w miarę duży obywatel obcował z piorunem :)

Gość gość
Beyonce ku...pier.... głupoty zajmij się dzieckiem

Gość gość
A ja uwielbiam jesień i czekałam na nią.

9:59 Hehe A niby skad ten pomysl ze ja mam dzieci?;-):P Jestes chyba zle poinformowany/a ,otoz nie posiadam dzieci,choc nie ukrywam ze bardzo bym chciala miec;-):) Co jeszcze wymyslisz na moj temat?;-):P Zalosne.

00:15 Hehehe...moze i tak...tylko zabawa z nim zle sie konczy...dlatego zyje tu i teraz ;-) ta przygoda z piorunem pokazala mi jak zycie jest kruche:) dzis jestes ,jutro moze Cie nie byc:);-) I nie wazne czy bedzie to piorun czy tez co innego...wazne by doceniac male rzeczy w zyciu;-):)

13:11 Tez lubie jesien:)...a najbardziej taka zlota jesien;-)gdy swieci slonce;-)jest bezchmurne niebo;-)liscie na drzewach zmieniajace swoj kolor i te spadajace z drzew ;-)kasztany wkolo drzewa...jesien ma w sobie nutke melancholii:) I to wlasnie w niej lubie;-) https://youtu.be/2ZHvBjlLAVQ

Przyszla jesien...a w raz z nia dlugie wieczory;-) Co mozna robic w tym czasie???;-) Ja z pewnoscia wykorzystam ten czas na czytanie ksiazek,sluchanie audiobookow, ogladanie filmow,rozwiazywanie krzyzowek itp...:);-) A wy jakie macie plany na jesienne wieczory???;-)

Gość gość
Wieczory jesienne spędzę z moim ukochanym, bedziemy jeść dobre jedzonko, pić winko i uprawiać dziki seks :)

15:59 Podobnie mam z moim lubym;-) Nawet lubie organizowac dla nas jedzonko.;-) Czasem mamy wieczory kuchni; greckiej,azjatyckiej,meksykanskiej...lubie gotowac, wiec to nie jest problem;-) Problem jest wtedy, kiedy On chce cos z miesem,a ja nie(bo nie jem miesa)..wiec czasem to komplikuje...ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia;-)...musze do tego przywyknac;-) Dlatego robie rozne dania z miesem i bez:) Winko tez lubie,ale okazjonalnie;-)...czasem do jakies potrawy jak najbardziej...bo to dodaje smaku potrawie... ale nie za czesto i w malych ilosciach...najbardziej z win smakuje mi Carlo Rossi,Ciociosan itp. Co do sexu to tez bywa dziki;-)szalony i namietny;-):):P

"Jesien" - Jesienny czas! Cudownych blasków czas! O, dęby, buki, klony i platany, Ciepłych odcieni stubarwne organy, Na których złota symfonie gra las! O pełne słońca przepychów i kras Melancholijnie milczące polany, Kędy przez liści ogniste dywany Przechodzi piękna bóg ostatni raz! Dusza ma, zda się, o tysiące lat W przeszłość cofnęła się na czasu zdroju, W wiek ziemi błogi, szczęśliwy i młody, I patrzy z żalem, jak ginie ten świat, Jak kona z boskim uśmiechem spokoju Olimp radośc****iękna i pogody... Leopold Staff:) Czyz poezja nie jest piekna....ahhhh;-):)

Jesień sypiąca gorzkie cynamony, rozcierająca popiół w smagłych palcach, rozcierająca słowa w smagłej dłoni, zacierająca blaski dawnych dni; jesień krocząca jak chytry wielmoża, krająca plastry czasu niby dynię, dymem wstająca nad kartofliskami, ogarniająca domy mglistym płaszczem; ogarniająca dom mój mglistym płaszczem i śpiewająca liściom kołysankę - zapach wanilii na wysmukłych palcach i zapach trupi w dłoni tej Cyganki, która przeciera liście i obłoki i kastanietem uderza o ściany - lecz to świerszcz może, a może klepsydra? - nie, nie klepsydra, czas kroplami stuka. Jarosław Iwaszkiewicz I https://youtu.be/tu3g8Kpe5Lg

Dobranoc:) content://media/external/file/233829

Dlaczego jesien to najbardziej niebezpieczna pora roku????;-):) -Bo mozna dostac z liscia...hehehehe:P

Tak przed snem zebralo mi sie na zarty;-) Co ma wspolnego jesien z lyzka?;-):):P Je- sie -nia...:D

Gość Kobieta taka jak ja
Dzien dobry !:) Wstalam z ciezkim sercem ze tak wczenie;-) z mila checia bym pospala,ale nie moge;-) Mam wiele spraw zaplanowanych na ten dzien i musze wykorzystac go do maximum;-) Kawa na dzis obowiazkowo;-) a do kawy by sie jakies ciacho przydalo...;-) Milego dnia zycze;-):)