Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie zwiążę się już z "ofiara" przemocy domowej

Polecane posty

Gość gość

I nikomu też tego nie polecam. Takie kobiety są same sobie winne. Ich poprostu tacy faceci kręcą nawet jak same temu zaprzeczaja. Najgorzej, że taka prawie zawsze zdradzi cię albo ujcieknie do jakiegoś sebiksa. Przerabiałem to sam widziałem u znajomych. Teraz uwam że kobieta która godzi sie na taki patologiczny zwiazek gorsza jest od d***** bo ma mniej szacunku do siebie. Możecie sobie biadolić jak takie patuski sa biedne bo przemoc itp. ale ja już wiem że są tak samo odpowiedzialne za to. Wiem że ze strony kobiet spotkam się z chejtem ale do męskiej części: jeśli jesteś normalnym facetem nie wiąż się z taka kobietą. No chyba że jesteś sebiksem i też lubisz sobie poboksować.

Gość gość
o widze bul dupy jakiegoś frajera co go baba zostawiła bo był pizdą

Gość gość
dokładnie. kobiety z patologicznych rodzin, przeważnie blondynki tzw karyny. zawsze zdradzą

Gość gośćhomosuperior
masz wielka racje dzi'wka ma wiecej szacunku do siebie ja jako czlowiek ktory korzystal w uslug prostytutek i z roznym do nich podejsciem podchodzil moge wiele na ten temat powiedziec kazda dzi'wka jak okazesz jej choc krzte wrogosci wypi'erdoli cie za drzwi stanowczo albo postraszy alfonsem, zadna dzi'wka nie daje sobie w kasze dmuchac to zazwyczaj bardzo inteligentne , z pewnoscia przedsiebiorcze kobiety i tak bylo od zarania dziejow, takie sa wlasnie roznice miedzy kur'wa a dzi'wka bo przypominam ze to nie to samo, kur'wy wlasnie sa bite ponizane i ruhane a dzi'wki tez sa ruhane tyle ze czerpia z tego korzysci i zadna dzi'wka sobie nie pozwoli zeby ktokolwiek reke na nia podniosl. juz widze pojawiaja sie kur;wy co pisza ze to bol du'py prawiczka, zawsze przeciwko prawdzie przeciwstawiane sa bezpodstawne obelgi zamiast argumentow to stara kobieca taktyka.

Gość gość
a mi nie zal takich, ktorzy leca na durne laski, pewnie ladna i juz facet slepy

Gość gość
Znowu ciumrok trolluje :D

Gość gość
Super podejście widzę porównywanie prostytutek do ofiar przemocy dzieki takim jak wy zostałem feministką. Jeżeli macie taki stosunek do kobiet to nie dziwię się że was zdradzają. Też wolałabym dostać od jak to mówicie sebiksa po pijakó, ale który by mnie kochał i szanował niż żyć z taka zmiją.

Gość gość
też byłam kiedyś "ofiarą przemocy", miałam też tzw normalnych facetów i wiecie co? Pewnie faceci mnie nie zrozumieją ale z dwojga złego wolę umrzeć przez ogień niż umrzeć przez lód.

Gość gość
01:59 też się z Tobą zgadzam z temperamentnym facetem jest raz cudownie a raz bardzo źle, natomiast z normikiem zawsze średnio

Gość gość
Najlepiej swoje nieudacznictwo zwalic jak zwykle na biedne kobiety

Gość gośćhomosuperior
takie wlasnie jestescie, caly czas musza byc wam dostarczane stresogenne emocje, takie pierwotne instynkty, jak je'bane zwierzeta, dzikusy niedorozwiniete i dobrze ze ja potrafie odroznic ku'rwe od damy bo dla mnie liczy sie obopolny szacunek wzgledem siebie a szanowanie sie wyklucza konfliktowosc wzgledem siebie,. kur'wiska naczytaly sie gazetek pokroju naj czy innego ch'ujstwa dla kur domowych i uwierzyly durnym artykulom jakoby kto sie czubi ten sie lubi. istnieja malzenstwa inteligentnych ludzi naukowcow, artystow czy literatow w ktorych istnieje szacunek i osoby te sie ze soba wcale nie kloca. ja wiem ze gdybym mial dziewczyne tepa ku'rwe z patologi to by prowokowala klotnie na sile zeby poczuc ten dreszczyk emocji jakiego doznaja jej kolezanki i bym jej wpie'rdolil ale od razu z nia zerwal i wiem ze szma'cisko by samo chcialo wrocic po takim wpie'rdolu, jesli nie chciala by to znaczy ze sie szanuje i jest ogarnieta potrafi rozpoznac toksyczna relacje.. chyba ze brakuje jej adrenalinki, zal ze kobiety nieudaczniczki potrafia doznawac adrenaliny tylko poprzez dostawanie wpie'rdolu od fagasow, taka Martyna Wojciechowska ma np ciekawsze sposoby i taki wlasnie jest moj typ kobiety, kobiety niezaleznej szanujacej sama siebie, nie wyobrazam sobie sytuacji zeby Martyna Wojciechowska dostala wpie'rdol a potem kleczala pod drzwiami oprawcy zeby ja wpuscil do domu. raz tylko zostane sprowokowany do tego bym uderzyl kobiete i koniec z nami, znaczy ze jest szm'ata bo sie nie szanuje. jaskiniowa mentalnosc ku'rwy

Gość gość
Chcialam napisac cos podobnego jak wyzej tylko nie tak brutalnie. Ofiary przemocy jak juz sie uwolnia od oprawcy to czesto wola latami byc same i sie kilka razy zastanowia nim znowu wpuszcza faceta do domu. Ale niestety jest wiele osob ktore musza, po prostu musza miec jakies negatywne emocje, potrzebuja ich jak tlenu. U jednych kobiet objawia sie to wlasnie notorycznym wchodzeniem w toksyczne zwiazki a inne z kolei musza nakrecac jakies gownoafery i plotki, musza miec jakiegos wroga z ktorym beda w stanie wojny, to widac zwlaszcza jak sie np. uczy albo pracuje w glownie kobiecym towatrzystwie.

Gość gość
Zgadzam sie z autorem w 100%. Tez zostalem porzucony na rzecz goscia, ktory tlucze moja byla juz dziewczyne. Nie mowiac o tym, ze koles ma zawiasy za chyba jakies pobicie czy cos. Kobiety WYBIERAJA takich mezczyzn bo je to kreci, ze on taki "meski". Nie rozumiem co sie porobilo z tymi kobietami? Teraz po kilku latach ona zaczyna marudzic, ze on ja bije ale to juz nie moj problem. Juz z jednego patologicznego zwiazku ja wyciagnalem a dostalem zdrade i odrzucenie. Wiecej nie bede juz robil.

Gość gość
taka Martyna Wojciechowska ma np ciekawsze sposoby i taki wlasnie jest moj typ kobiety, kobiety niezaleznej szanujacej sama siebie, x Martyna taka jest i dlatego caaaaaaałe wieeeekiiii była sama. Została starą panną, koniec końców dopiero po 40 znalazła sobie sensownego partnera. Ale większość niezależnych i honorowych kobiet kompletnie nie ma powodzenia.

Gość gość
Z Martyna wielu sie umawialo ale w wywiadzie ona sam powydziela ze po czasie wychodzilo ze na poczatku za duzo jej sciemiali udawali kogos kim nie byli w sesnie na maksa chciali byc cudowni zaradni , kiedy wyszlo szydlo z worka najzwyczjeniej splawiala.

Gość gośćhomosuperior
to nie tak ze co sie z kobietami porobilo tylko zawsze takie byly, tkwi to w ich naturze od czasow prehistorycznych kiedy to ludzie nie potrafili sie porozumiewac i praktycznie jak dochodzilo do zaplodnienia to poprzez gwalt, takie przezycia dla calej kobiecej populacji na przestrzeni tysiecy lat sprawiaja ze w ich organizmie tworzy sie gen odpowiedzialny za uleglosc i rzadze bycia poniewieranym, im to po prostu sprawia przyjemnosc jak sa szmacone, ot ewolucja. tak samo jest u wiekszosci gatunkow zwierzat. Kobiety pokroju Martyny Wojciechowskiej to kobiety wyzszej wartosci, kolejny etap ewolucji a to ze tyle czasu byla sama jest jak ktos powyzej napisal jej wyborem, cienka jest granica pomiedzy gentlemanem a unizonym cuckiem stad tak liczne jej pomylki

Gość gość
4.26 - 1.W życiu nie byłabym z kimś kto mnie poniża w jakikolwiek sposób. 2. Z kimś takim jak Ty również bym nie była w stanie być, bo wiele się od tych kobiet, które tak krytykujesz nie różnisz. 3.Dla człowieka na poziomie nie istnieje kategoria - zostałem sprowokowany do uderzenia chociaż raz kobiety. Człowiek na poziomie nie przerzuca na innych odpowiedzialności za to co zrobił. 4.W życiu rzeczywiście różnie bywa, ale człowiek na poziomie jeśli uderzył chociaż raz kobietę, to powie raczej - uderzyłem ją i nie jestem z tego dumny - bo nic przemocy nie usprawiedliwia. A Ty piszesz : " raz tylko zostane sprowokowany do tego bym uderzyl kobiete i koniec z nami, znaczy ze jest szm'ata bo sie nie szanuje. jaskiniowa mentalnosc ku'rwy". 5. Cóż ona może i ma jaskiniową mentalność, ale Ty masz identyczną - Ktoś kiedyś powiedział, że najbardziej w ludziach drażnią nas cechy, które sami mamy, ale nie potrafimy sobie z nimi poradzić, wstydzimy się ich, zaprzeczamy, że je mamy - u innych je piętnujemy, ale u nas samych hulają, oj hulają...:)

Gość gość
Kobiety pokroju Martyny Wojciechowskiej to kobiety wyzszej wartosci, kolejny etap ewolucji a to ze tyle czasu byla sama jest jak ktos powyzej napisal jej wyborem, cienka jest granica pomiedzy gentlemanem a unizonym cuckiem stad tak liczne jej pomylki x Fajne masz podejscie ale ja z kolei czytam na kazdym kroku jak to kobiety przebierajace w facetach sa roszczeniowymi ksiezniczkami, zostana same itd bla bla, na portalach widze nasmiewanie sie z niezaleznych kobiet i pogarda wobec nich. Wiekszosc facetow jest zdania ze baba bez faceta jest nikim a najwiekszym priorytetem kobiety powinno byc przypodobanie sie samcowi i wyjscie za maz. Siedzisz na wykopie to sam wiesz.

Gość gość
A to ciekawe, bo ja zauważyłam, że te koleżanki, które korzystały z życia i były wybredne szybko sobie ulozyly życie. A te spokojne i z małymi wymaganiami są starymi pannami. Co ciekawe dodatkowo, na forach te wszystkie co są samotne są wyśmiewane i wyzywane od wybrednych księżniczek, które w młodości szalaly i wybrzydzaly a teraz są same, co jest bzdurą, bo to właśnie tamte rozrywkowe i wybredne kobiekty nigdy nie miały problemów w znalezieniu partnera, a ta druga grupa kobiet jest sama.

Gość gość
Coś w tym jest. Mam koleżankę, zawsze tak "trafia", że spotyka się z samymi męskimi odpadami, oszustami, krętaczami, ściemniaczami. Najpierw jej żałowałam, myślałam, że ma pecha. Ale kiedyś przyznała, że tacy ją kręcą, że jej szybciej serce przu nich bije. Od tamtej pory nie współczuję jej nic a nic. Na szczęście taki typ kobiet nie stanowi większości, to jakiś margines. Autorze, poszukaj sobie jakiejś zrównoważnonej psychicznie. Inna sprawa, że Ciebie też przyciągnęła taka zwichrowana psychicznie, a nie stabilna emocjonalnie. Może Ty też, bez obrazy, lubisz takie?Inaczej w życiu byś się nią nie zainteresował. Przemyśl to. życie jest jedno, z biegiem czasu szkoda go na nietrafione wybory.

Gość gość
Facet gwałconych prz3z ojca jest najgorsza opcja, psychopata wyrasta i zboczony totalnie

Gość gość
Jak już to socjopata.Jak już używasz jakiegoś pojęcia to się wpierw doedukuj zanim cos palniesz.A co do ,,ofiar" przemocy to są same sobie winne,skoro wybierają łysych prymitywów lejących je na każdym kroku ale nie odejdą ,,bo go tak strasznie kocham" ,,on się zmieni" itp.

Gość gość
najgorsze są te karyny gwałcone przez ojców, wujków, dziadków etc

Gość gość
najgorsi to są ci, którzy gwałcą własne i nie własne dzieci