Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto tutaj wrozy?

Polecane posty

Gość gość

Moge sie odwdzieczyc. Prosze o karty osobe ktora potrafi sie zdystansowac ,ja ostatnio nie mam humoru. Jaki jest powod naglego odezwania sie X? Waga,28lat Ja lew 23

Gość gość
Sorry idź prywatnie do tarocistki zapłać i się dowiedz . Za darmo wróżby nie są pewne . Wymiana musi być , liczysz za darmo na wróżbe nie lapiej profesjonalna mieć. Hmm....

Gość gość
Napisalam ze moge sie odwdzieczyc wrozba bo tez mam karty, wiec nie za darmo

Gość gość
A ile kosztuje taka wróżba osobiście i co jest mi wstanie powiedzieć?? Stefan

Gość timreh
Mogę Ci postawić karty, dziś jest piękna pełnia:) Jesteś tu jeszcze?

Gość gość
Jestem :) Jesli moglabys to byloby super.

Gość timreh
Daj mi 10 min:)

Gość gość
Mi ostatnio glupoty wychodza ale nie wiem czy u innych tez bo tylko sobie stawialam. Tez moge Ci postawic karty ale nie mam gwarancji ze DZIS bedzie dobry odczyt

Gość timreh
Przyyczyny mało romantyczne VI monet:) On korzystał na znajmości z Tobą, karty pokazują Ciebie jako Cesarzową tutaj, chyba lubiłaś spełniać jego zachcianki. Poza tym kary pokazują nieudany związek - królowa pucharów, IV pałki ,V monet, V pałek, III miecze. Czy widzisz siebie bardziej jako cesarzową w tym układzie, czy jednak królową kielichów? Pierwszą podstawową kartą było te VI monet. I to w dwóch rozkładach, bo nawet powtórzyłam. Ale kto był beneficjentem, a kto darczyńcą, wiesz tylko Ty. Ja obstawiam, że to on korzystał na Waszej relacji

Gość timreh
Może być tak, że nieudany związek z inną zachęcił go do odświeżenia znajomości. Ale jego podejście jest hmm...pragmatyczne:D

Gość gość
Hej Timreh, nie jestem autorką, ale mam pytanie? Wróżysz gdzieś odpłatnie?

Gość timreh
Mam czas mogę Ci postawić karty teraz, tutaj. Opłat nie pobieram. Chyba, że się modlisz-to poproszę w mojej intencji jakąś zdrowaśkę, albo pomedytuj o mnie wygrywającej w totka:D Daj pytanie, datę urodzenia swoją i ew osoby, o którą chcesz pytać Timreh to czyt wspak Hermit-zablokowany nick, więc obróciłam

Gość gość
poprosze w takim razie co czuje adam 20.01.1990 , ja 13.051993 kasia

Gość gość
Hej to ja mam pytanie moja data urodzenia: 10.04.94 jej data urodzenia 13.04.94 co będzie dalej z nami :D?

Gość gość
timreh dziś Dziekuje wielkie :) Na poczatek : odnosnie wróżby , hm w stosunku do niego pokazywalam sie jako Cesarzowa , ale w sercu chyba krolowa kielichow - zagubiona,zakochana. Jego zachcianki ode mnie hm to tylko przytulanie. Nie prosil o nic ani sama nic nie dawalam w nadmiarze. Mozna powiedziec ze po rowno sobie dawalismy i zainteresowania i przysług. Nieudany związek? Miał w przeszłości, juz minelo kilka lat. My jestesmy 'tylko'znajomymi. A teraz druga sprawa : jak moge sie odwdzieczyc? Stawiajac karty czy inaczej, jak nizej ? :)Moze przejdziemy na priv zebysmy sie nie zgubily jesli karty by nic nie wskazaly dzis?

Gość gość
Oj kochana i niechcący napisały przeze mnie jeszcze dwie osoby. Pomodlę się na pewno. Życzę Ci wszystkiego dobrego :) zaraz spróbuje napisać post z danymi tylko zaloguje się, bo później chyba będzie można skasować dane. Pozdrawiam.

Gość gość
A pomoże mi ktoś. Stefan

Gość gość
Tim to mi miałaś pomóc jak napisałem na początku. Stefan

Gość gość
Jeśli możesz to napisz mi ok? Przeczytam z zaciekawieniem i wezmę do serca bo wracam samochodem do domu. Stefan

Gość Timreh
Kasiu Karty sugerują, że Adam nie jest skory to romansu. I to nie tylko o Ciebie chodzi, ponieważ on ma taki charakter - II miecze. Koncentruje się na zarobieniu pieniędzy póki jest młody i silny:D Wybryki , używki, szastanie kasą to nie jego klimaty VI pałek nad Głupcem i Magiem. Ale to jest facet z potencjałem, tylko emocjonalnie jeszcze musi dojrzeć do pewnych spraw:) Karty wyraźnie pokazują, że on jest na etapie transformacji- Rycerz Pałek, Śmierć. Docelowo będzie Królem Mieczy. Surowy, chłodny, ale niezawodny:) Spróbuj ukazać mu się od praktycznej strony, jeśli bardzo Ci zależy. Jako kobieta pełna potencjału i dynamiczna, o! Komentarz poproszę x

Gość Timreh
Oj Stefek Ty to upierdliwy jesteś:D Co z Wami będzie Giermek Mieczy, Księżyc, V mieczy. Po Twoim zaangażowaniu widzę, że to nie Ciebie karty pokazują, ale ją. A ona nie ma poważnych zamiarów ani uczuć względem Ciebie-wspomniany giermek. Księżyc pokazuje złudne nadzieje, które w Waszej relacji pokładasz. V mieczy-nie daj się wodzić za nos. Trochę się zdystansuj, nie pokazuj zaangażowania. Dobrze jej zrobi taki prztyczek.

Gość timreh
Do osoby, która pierwsza napisała Jak masz na imię? Łatwiej będzie pisać. Fajną wskazówkę mi dałaś. VI monet może pokazywać układ, gdzie jedna osoba daje, druga bierze i obie strony są zadowolone. Ale spójrz na to od tej strony, która jest Ci najwyraźniej obca-egoistycznie czyli. Ty nie jesteś w tym układzie szczęśliwa, bo się zaangażowałaś. Przyjrzyj się karcie VI monet. Kto tutaj sypie groszem, kto jest na kolanach? x

Gość gość
Ale trafiłaś centralnie. Nie wiem co napisać. Dzięki. Czyli nie warto walczyć??? Stefan

No i jestem zalogowana:) Więc moje pytanie dotyczy tematu do którego wracać nie powinnam-a jednak coś nie daje mi spokoju. Co on czuje i dlaczego zachował się tak jak się zachował? Pomyliłam się w stosunku do niego strasznie, ale aż ciężko mi w to uwierzyć, bo raczej jestem nieufna. Od razu mówię, że karty mogą wyjść ciężkie bo sytuacja była okropna. Myślę, że łatwiej będzie mi się całkowicie odciąć po wróżbie od tej sytuacji. W dużym stopniu się od tego odcięłam, ale jeszcze gdzieś jest czasem myśl dlaczego tak się stało, chociaż na szczęście już bardzo rzadko.

Gość gość
widze ze jest wysyp rocznika 90:)

Gość timreh
Hahaha ale zdziczałam:D Myślałam, że Ty to Kasia Ale nieważne, zaraz rozłożę karty dla Ciebie

Gość timreh
Joanna Nie ma takiej potrzeby, chociaż łatwiej by mi było zidentyfikować jego, bo nie pokazał się jako karta dworska. Najpierw o Tobie Księżyc, VII pałek, królowa kielichów (Ty), VI mieczy Mówisz, że jesteś nieufna. Może i jesteś, ale głowę masz pełną marzeń i złudnych nadziei wobec ludzkości, a w szególności wobec rodzaju męskiego. Jesteś romantyczna i kłębią się w Tobie emocje, teraz dominuje smutek. Nie zakładaj, że inni podzielają Twój światopogląd i będą fair, skoro Ty jesteś. VII pałek-obroniłaś się z pewnym wysiłkiem i teraz wypływasz na spokojne wody-VI mieczy. O sytuacji Wydawała się idealnym początkiem -Mag. Nie sądzę, że Mag opisuje A, ale jeśli tak, to był osobą posiadającą wielki wpływ na Ciebie i dominującą w tej sytuacji. VI monet (ta karta mnie dziś prześladuje)- sytuacja była tak korzystna dla niego, że chciał coś na tym ugrać. Czego się domagał - tutaj rozłożyłam karty jeszcze raz bo nie rozumiałam i wyszło dokładnie to samo, tylko w innej kolejności - VI monet, Mag Śmierć. Co sugeruje, że oczekiwał czegoś naprawdę dużego kalibru. To tak jakby karty mówiły-wszystkiego chciał. Dlatego się odcięłaś Co on teraz czuje? Dalej robi to, co robił -II monet. Pracuje, czasami mu ciężko - X pałek. Jest jeszcze gwiazda w jego kartach, prawdopodobnie wiedzie mu się w interesach Skomentuj proszę

Gość gość
Jestem sama, zodiakalny lew, imię Dorota. Podróż to zweryfikuje