Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto tutaj wrozy?

Polecane posty

Gość gość
Powroz, słownik zmienił słowo

Gość gość
Ania,panna 1994 r. Kiedy w koncu bede kogos miala? Czy mam jakiegos adoratora?

Gość OnaABC
Bardzo Ci dziękuję za rozłożenie kart :) jeżeli chodzi o mnie to wszystko się zgadza. Wiele wysiłku musiałam włożyć w to aby to w ogóle jakoś wyprostować gdyż on nawet nie potrafił powiedzieć prawdy, przyznać się do błędu. Kiedy już wszystko wyszło to dalej kłamał jak najęty. Sytuacja rzeczywiście wyglądała idealnie a później nagle wszystko się obróciło o 180 stopni. Przestraszył się lub poprostu nagle przestałam mu się podobać. Raczej skłaniam się do drugiej opcji. Co do tego czego oczekiwał, czegoś dużego kalibru. Czyli chciał czegoś poważnego? Możliwe, że chciał ze mną być czy raczej chciał żeby to trwało, ale w ukryciu? Tutaj mi coś nie pasuje, bo nie zawalczył kiedy miał okazje tylko leciał dalej w swoje kłamstwa. Być może naprawdę się bał. Myślę, że to ja bardziej chciałam, tylko sama nie wiem dlaczego i z perspektywy czasu bardzo tego żałuję. On pracuje, możliwe, że jest mu ciężko, wydaje mi się, że może mu być ciężko przez to, że dużo osób się od niego odwróciło. W interesach mu się wiedzie. Wszystko bardzo trafnie opisałaś wszystko, jeszcze raz dziękuję :* a czy mogłabyś sprawdzić jeszcze czy on myśli o mnie i czy nie żałuje tego, że tak to się skończyło?

Gość gość
Jadwiga43lata zoodalkany byk proszę o wrózbe

Gość timreh
Aha, to teraz rozumiem On chciał, żeby wystarczało Ci to, co Ci daje. Stąd te IV monet. Gdyby Cię kochał karty by to pokazały na bank. Nadal masz o nim za wysokie mniemanie, niestety. Te IV monet, II monety pokazują, że on jest zręcznym manipulantem

Gość timreh
sorry VI monet:) Do Stefka Tak, odpuść sobie. To, co ją podnieca, to się nazywa kasa. I to nie chodzi o to, że będziesz na nią wydawał, chociaż byłoby to mile widziane. Ale ona chce kogoś z grubym portfelem

Gość gość
To ja tez poproszę .mam jutro egzamin na prawko-jaki będzie wynik ? Sylwia bliźnięta numerologiczna 1.jeśli można prosić o rozkład do końca tygodnia to byłoby super.

Gość timreh
Wybaczcie, ale już dziś nikomu nie powróżę. Mam dziś długą nockę przed sobą Pozdrawiam

No to teraz wszystko jasne, to by się dokładnie zgadzało. Nie wystarczyło mi i tak się zachował. A wydawało mi się, że jest całkiem inny. Wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że trafisz kiedyś tą 6 w totolotka :) A czy ta relacja się pokazała jako definitywnie zakończona? Nie będziemy już mieć ze sobą nigdy kontaktu? Jak już całkowicie o nim zapomnę to mam nadzieję, że nigdy więcej go nie zobaczę. Nie chcę żeby to kiedykolwiek do mnie wróciło. Myślę, że wyciągnęłam z tego konkretną lekcje. Nigdy więcej nie dam nikomu tak się zmanipulować :)Spokojnej nocki w takim razie cokolwiek będziesz robiła :)

Gość gość
Dzięki :)) bije od Cibie dobrocią aż tu czuję .Stefan

Gość gość
To ja też poproszę o wróżbę

Gość gość
Ewa 03.09.1965

Gość gość
Ja też ja rak on lew co nas czeka w tej relacji

Gość gość
Autorka poszła do pracy na nockę. kurde ale ona naprawdę trafiła jeśli o mnie chodzi i o tą wróżbę. Chciałbym iść do wróżki ale teraz boję się jeszcze bardziej. Nie mogę wiedzieć co mnie czeka w miłości , muszę to zostawić losowi i przeznaczeniu. Stefan

Gość gość
timreh jestes tam??. Stefan

Gość timreh
teraz jestem:) Co tam Stefku słychać?

Gość gość
Kasia panna 25 l. Czy mam adoratora?

Gość gość
Mateusz 22051989 kiedy sie ustatkuje, zaloze rodzinme, znajde milosc? a jak z kasa?? ciekaw jestem.. :D