Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lecicie na kasę czy na wyglad

Polecane posty

Gość gość

U faceta, co jest ważniejsze?

Gość gość
na ruc****e może być.

Gość gość
Ja na wygląd, wystarczy przecietny zadbany facet i serce, jezeli jest dobrym czlowiekiem, powaznie traktuje uczucia,potrafi sie zakochac i jest przewidywalny ale nie nudny to ma u mnie 90% szans. Reszta niewazna. To apropo 'prawdziwego' związku,podejrzewam jednak że jesli nie znajdę takiego chłopaka to bede bardziej wyrachowana. Jak nie ma uczucia to bede sama albo polece na kase.

Gość gość
Tak szczerze to głównie na intelekt, to mnie najbardziej kręci. A że mój mąż do tego jest jeszcze przystojny, to już tak przy okazji.

Gość gość
ja "lecę" na rozum - czyli inteligencję. takich facetów jednak brak, i gorsze to od szukania igły w stogu siana. zdecydowanie za mało takich mężczyzn we współczesnym świecie. kasa i wygląd, to stanowczo za mało, jak dla mnie. 🖐️

Gość gość
11.07 - Większość ludzi jest przeciętnie inteligentna i to wystarczy, żeby stworzyć szczęśliwy związek. Problemem jest nie tyle brak inteligentnych mężczyzn, co brak takich, gdzie ta inteligencja, którą dysponują, wpłynęła na mądrość życiową - a zazwyczaj zasób inteligencji, który mają jest wystarczający do tego. Raczej brakuje im innych cech.

Gość gość
11:51 - dla mnie inteligencja zaczyna się tam, gdzie naszym bohaterom zbędne są używki wszelkiego rodzaju, kłamstwa, seksoholizm, rozdmuchane ego, przybieranie miny innego niż jest i wszelkiej maśc***atologii zachowań. facet inteligentny pozbawiony jest zaburzeń psychicznych i nałogów. i tylko takim mogę się zainteresować. panowie piotrusie nie mają u mnie szans, zwłaszcza tacy, którzy widzą w sobie adonisa, a są przeciętnymi wymoczkami, krytykującymi wszystko, co żyje. patologię odcinam zdecydowanie. a człowiek inteligentny musi mieć zasady i dokonywać wyborów, posiadać wartości i umieć stosować to wszystko w życiu. trudne dla większości :D

Gość gość
Mózg. Ale z tych dwóch kasa.

Gość gość
Haha już to widzę jak lecicie na inteligencje haha sikacie po nogach na widok czarnuchow albo ciapatych o inteligencji na poziomie małpy a tu wciskacie kit ze najważniejsza jest mądrość życiowa, do gazu z wami

Gość gość
12:24 - kolejny skrzywdzony życiowo przygłup

Gość gość
11.59 - To o czym piszesz jest często niezależne od inteligencji - Bywa że psychopaci mają wysoki poziom inteligencji , który pomaga im w sposób wyrafinowany rozkochiwać i porzucać kobiety:) Ludzie inteligentni też chorują psychicznie, a niektórzy uważają, że częściej dotyka ich depresja. Ty piszesz nie tyle o inteligencji co o dojrzałości emocjonalnej, braku skłonności do nałogów , wykluczasz osobowość narcystyczną itd.

Gość Tadeusz Przełóż
Najważniejsza jest miłość.

Gość gość
14.02 - W teorii najważniejsza bo ludzie rzadko są zdolni do miłości :) Poza tym słowo miłość, to najbardziej wyświechtane słowo świata.

Gość gość
gość dziś Haha już to widzę jak lecicie na inteligencje haha sikacie po nogach na widok czarnuchow albo ciapatych o inteligencji na poziomie małpy a tu wciskacie kit ze najważniejsza jest mądrość życiowa, do gazu z wami x Mój facet jest brzydki i zarabia mniej niż ja...

Gość Tadeusz Przełóż
Jeżeli ktoś 40 lat nikogo nie miał i pozna kobietę z którą dobrze mu się przybywa to wtedy rodzi się uczucie. Prawdziwe a nie takich dzieci nastolatków co się całują i podniecają się.

Gość gość
Pewnie masz rację. Znam jednak taki przypadek, gdy mężczyzna niemający w ogóle doświadczenia z kobietami poznał kobietę, z którą dobrze mu się rozmawiało i przebywało i pomylił to z prawdziwym uczuciem. Na szczęście ta kobieta nie była nim zainteresowana. On swoje odchorował, a później poznał żonę, którą naprawdę pokochał i to była prawdziwa miłość. Prawda jest taka, że człowiek jest zdolny do tego, żeby dobrze czuć się przy wielu osobach, ale ta prawdziwa miłość to chyba coś więcej. Piszę chyba, bo sama takiej miłości nie doświadczyłam, ale trochę już widziałam w życiu.

Gość gość
Na wygląd

Gość gość
Ta lecą na inteligencje buhahaha

Gość gość
Kobiety są wzrokowcami dlatego tak lecą na wygląd i odrzucaja przeciętnych zadbanych mężczyzn.