Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facelem 2 lata. On zerwał bez żadnej rozmowy co się stało, nie byłam za tym by się zgodzić na rozstanie. Po kilku tygodniach dowiaduje się, że piszę do niego jakąś zareczona od kilku lat laska, a on utwierdza się w tym, że stał się cud i ona jest najlepsza i w ogóle. Fajnie, że kobieta go sobie obkreciła wokół palca. On unika ze mną jakiejkolwiek poważnej rozmowy, a gdy pytam o nią nie odpowiada za bardzo. Ogólnie kiedy temat naszej rozmowy schodzi do czegoś poważniejszego on znika i odpowiada mi po 2 czy 3 godzinach. Bardzo chciala bym z nim szczerze porozmawiac, ale on wszystko kryje zamiast serio powiedzieć sama prawdę i tylko prawdę prosto w oczy, to było by lepsze niż kłamstwa. Myślę, że jak znudzi się tej lasce to wróci z podkulonym ogonem, ale nie będzie już miał czego szukać. Jakie jest wasze zdanie, dziewczyny?

Gość gość
Moje zdanie: jak facet zrywa z tobą bez tłumaczenia, w ty dowiadujesz się, że kogoś ma, to na nic wszelkie tłumaczenia. Odpuść sobie, ja wiem, że to boli, ale nic nie poradzisz na jego kur/ewski charakter. Tyle.

Gość gość
No właśnie on jej nie ma i mieć nie będzie, ponieważ ta laska jest zareczona od 5 lat i ani mysli o tym by zrywać z obecnym.

Gość gość
a ty kobieto, nie masz innego wyboru, jak siedzieć z kimś takim? co cię zmusza do tego, że z nim jesteś , wiedząc, że to jest przeciętny lowelas?

Gość gość
To Twój były, rzucił cię więc nie rozumiem po co za nim latasz i żebrzesz o rozmowę. Również to do kogo on wzdycha nie jest już twoją sprawą.

Gość gość
Jak jest sie osoba która woli mieć wszystko poukładane i wyjaśnione to oczywiste że chce się rozmowy i tyle. Ja to rozumiem, te inne laski które mają wyj****e bo sobie zaraz kolejna miłość znajda tylko tak głupio mówią a tak naprawdę mają ból d**y