Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambrax

Ratowanie związku

Polecane posty

Gość Ambrax

Cześć wszystkim i dziekuje za odpowiedzi . będe sie streszczał . mam prawie 30 lat dziewczyna 6 lat młodsza . byliśmy razem pół roku i było wszystko tak jak trzeba . rozstaliśmy sie z jednej strony troszke przez moją zazdrość o jej wielkiego przyjaciela a z drugiej o to że sama nie wiedziała czego chce czy zostać w tym mieście czy wyjechać itp a ja musze tu zostać . po miesiącu zeszliśmy sie i przez Tydzień było jak dawniej ale miała urodziny kupiłem jej bukiet róż i słodycze a Ten przyjaciel kwiaty , wielkiego misia , i spedzili razem pół dnia . ona mówiła ze to normalne u nich co roku tak robią ale jednak emocje wzieły u mnie góre i sie zdenerwowałem . rozstaliśmy sie znowu a ona sama powiedziała że nie zrezygnyje z przyjazni z nim i ze chyba to przywiązanie ze mną chociaż było jej dobrze . i takie moje pytanie , 1 Czy to normalne z Tym przyjacielem ze sie czasami spotykają przyjezdza po nią po pracy czasami i wychodza czasami na jakis spaer albo kino 2 . Czy starać sie o Tą dziewczyne po kolejnym rozstaniu 3. jak to wszystko teraz zrobic żeby z nią być 4 . jak ją powrotem w sobie rozkochać .

problemem jest jeszcze to albo zaletą ze mieszkamy bardzo ale to bardzo blisko siebie i sie prktycznie codziennie widzimy .

Gość gość
Już ją straciłeś. Kup sobie sztuczna pochwę a dziewczynie daj szansę związać się z kimś normalnym.

Gość gość
1 Czy to normalne z Tym przyjacielem ze sie czasami spotykają przyjezdza po nią po pracy czasami i wychodza czasami na jakis spaer albo kino TAK, mój facet też ma bliską przyjaciółkę 2 . Czy starać sie o Tą dziewczyne po kolejnym rozstaniu To już Twoja sprawa 3. jak to wszystko teraz zrobic żeby z nią być To Twoja dziewczyna, Ty ją powinieneś znać 4 . jak ją powrotem w sobie rozkochać . Jak wyżej. Czasem się nie da.

Gość gośćoxy
Znajdź sobie wielka przyjaciółkę a wówczas przekonasz się, że ona może mieć przyjaciela z którym sie spotyka a tobie przyjaciółki mieć nie wolno. Ona najwidoczniej nie dorosła do skupienia się na związku.

Z kimś normalnym ? jestem normalnym facetem . Sama nie raz mówiła że jestem lepszy od innych , że wiem czego w życiu chce , że sobie dobrze radze i dużo rzeczy we mnie ceni . było jej ze mną dobrze - to jej słowa a jej rodzina mnie lubi i do mnie nawet sami czasami dzwonią . Tylko teraz to nie jest taka prosta sprawa bo mieszkamy kolo siebie . Skoro taki przyjaciel to narmalna sprawa to ok macie racje . może z tym że ją straciłem to też racja . Ale bywam uparty i zależy mi na niej nadal skoro przez ten czas było na razem dobrze . Chce spróbować ją rozkochać ostatni raz , jeżeli to nie wypali to naprawde odpuszcze . dodam że nie zbłazniłem sie i nie prosiłem ani nie błagałem o powroty . 1. nie wiem napisać jej że przepraszam za to co zrobiłem zlei że byłem zazrdosny . powiedzieć ze rozumie jej decyzje że bedzie szczęśliwsza bezemnie i zobaczyć co zrobi 2 . czy całkiem odpuścić na jakiś czas i sie np po tygodniu dopiero odezwać .

Gość gość
Pisz jej dużo o kupie, sikach i spożywaniu tego, tak jak na forum. Nie zapomnij jej pogrozić, że wstrzykniesz jej kał. No i opowiedz o swoich pedofilskich marzeniach. Po prostu bądź sobą! Rozkochasz ją tym na bank.

Gość gość
Za późno. Ona o tym wszystkim dowiedziała się na kafe i pewnie chce się wymigać od związku z tobą, a kolejny gach już czeka.