Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Myjnia Samochodowa Zielona Góra

Polecane posty

Gość gość

Jaka najlepsza myjnia samochodowa w Zielonej Górze?

Gość marek23532
Z tego, co udało mi się dowiedzieć, to bardzo fajna myjnia jest przy Tesco w Zielonej Górze na ul.Energetyków 2a. Podobno bardzo fajnie się z niej korzysta, bo wszystko jest nowe, woda ma dobre ciśnienie, dzięki czemu wszystkie zanieczyszczenia na samochodzie bardzo fajnie schodzą.

Gość Paulina

Ja znam super myjnie ale w Stolicy i jest to myjnia samochodowa Clean Car je z 17 letnią tradycją i obecnością na rynku.  Myjnia została uznana przez Gazetę Wyborczą najlepszą myjnią w Warszawie wiec to coś znaczy 🙂

Gość Bartek

Znam tą myjnie   Clean Car  oni chyba mieszczą się na Sójki w Warszawie i potwierdzam, że to najlepsza myjnia w Warszawie.  Auto nawet długo po umyciu jest czyste i widać , że to co nakładają powoduję, że brut nie osiada a deszcz po prostu spływa. 

Gość Marika

O tam ta myjnia   Clean Car to najlepsza myjnia samochodowa w Warszawie. Ostatnio byłam u nich na czyszczeniu tapicerki i powiem wam, że moja tapicerka odzyskała dawny blask. 

Uważam, że najlepiej auto sam umyję. Kiedyś korzystałem z różnych myjni (te automatyczne to w ogóle tragedia dla lakieru). Później jeździłem do profesjonalnych myjni ale jednak dużo wołali. Kiedyś podpatrzyłem u nich kosmetyki Premo do auta i zamówiłem sobie ze strony producenta. Dziś głównie sam myję auto chemią od nich. Po takim myciu wygląda jak nówka z salonu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować