Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39 dzień cyklu bez okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio miałam plamienie podejrzewam że mogłobyc to zagnieżdżanie zarodka, robiłam test ale wyszedł negatywny (robiony po południu) u ginekologa nigdy nie byłam i nie wiem czy czekać na okres czy iść do ginekologa czy może zrobić jeszcze jeden test za jakiś czas ? Z partnerem stosujemy metodę przerywaną, ale ostatnio trochę za późno wyciągnął dlatego się martwię.

Gość gość Alicja
Hej, no wiesz stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji i z pewnością nieskuteczna; to plamienie to może być z różnych przyczyn; ale ciąży wykluczyć oczywiście nie można; co do testu to warto go powtórzyć za kilka dni, kwestia ile czasu minęło od seksu do jego zrobienia; wizytę u ginekologa to jak najbardziej ci doradzam, nawet jeśli się okaże, że nie jesteś w ciąży; dla nas kobiet to bardzo ważne; a na przyszłość może o antykoncepcji pomyślisz; ja biorę na przykład belarę, mam spokój i pewność; nie muszę się stresować i gdybać;

Gość gość
do ginekologa chodzą głupie kobiety poczekaj aż problem sam sie rozwiąże

Gość gość
Po prostu jestem młoda i wszystko było zawsze oj więc nie byłam dlatego a teraz dużo ginekologów (dobrych) ma terminy dopiero na październik a nie chce iść do jakiegoś który nawet nie pozna że jestem w ciąży bo będzie za wcześnie