Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam dwóch córek

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie proszę anonimowo czy marzylyscie skrycie o synu czy bylo wam to obojętne, bo to ze kazdy marzy i zdrowym dziecku to oczywiście normalne. Ja mam juz jedna corke, właśnie dowiedzieliśmy się ze bedzie druga. No coz, przyznam że jestem zawiedziona. Tzn. ciesze się ze wszystko z nia w porzadku ale zal mi nie dane mi bedzie wiedzieć jak to jest byc mama chlopca. Nie chcemy miec juz wiecej dzieci. Od początku tej ciazy mialam nadzieję, ze to synek. Posiadanie syna to taka wewnętrzna duma (nie zjedzcie mnie za to, ja tak czuję). Maz przyjal to ok, ale czuje i wiem, ze jest zawiedziony, ze chcialby miec meskiego potomka i z synem dlubac w garazu. Ciesze się, ze coreczka zdrowa, ale jakos nie moge sie tak do końca z tym pogodzic ze nie dane nam bedzie mieć synka.

Gość gość
wystarczy ze poprosisz nasza matkę maryje to nie jest zart ani jaja maryja moze wszystko wybłagac u jezusa masz tutaj świadectwa ludzi nowa praca samochód dzieci zdrowie i tak dalej https://www.youtube.com/watch?v=8YdSfkQVSrA

Gość gość
Sorry ale nóż mi się otwiera w kieszeni jak coś takiego słyszę. Jestem po 4 nieudanych próbach in vitro. Jestem wyczerpana fizycznie, psychicznie i finansowo. Marze o dziecku. Jakimkolwiek chłopiec, dziewczyna, bliźniaki, rude, blond. Obojętne mi to. Chce tylko zazna macierzyństwa. Wiec bądź tak miła i przestań pieprzyć te farmazony!

Gość gość
To jak marzysz o dziecku, to sobie zaadoptuj i tez bedziesz miec dziecko.

Gość gość
Moze tez byc czarne albo ze skosnymi oczami? Albo z mongolskimi rysami?

Gość gość
18:04 idź lepiej dziecko odrób lekcje bo jutro do szkoły trzeba wstać rano. Poza tym chyba nie wiesz jakie są procedury adopcyjne

Gość gość
Znam procedury. Znam dwie pary, które adoptowaly dzieci. Moja kolezanka z mezem i kolega z pracy z zona. Dziecko to dziecko. Kocha sie jak swoje.

Gość gość
18:10 to adoptuj droga wolna i daj innym żyć

Gość gość
To nie jest autorki wina, że ty zajść w ciążę nie możesz.Ty się ciesz, że raka nie masz bo inni mają.

Gość gość
Ja mam córkę i jestem w ciąży właśnie, bardzo się ucieszyłam że tym razem synek. Czułabym zawód że nie będzie mi to nigdy dane, bo chcieliśmy max dwójkę dzieci.

Gość gość
Ja mam 2 corki(wiecej dzieci nie chce) I zawsze chcialam(przed slubem I dziecmi) miec 2 chlopcow ale Obie zdrowe I w sumie jestem szczesliwa. Docenilam po prostu plusy corek- mozna je stroic w sukieneczki i inne spineczki. Jest szansa(Bo nie wiadomo na pewno) ze bedaw przyszlosci sie razem bawic(roznica 3l) a jak beda dorosle to beda sie wspierac. Corki sa Tez bardziej przywiazane do matek I istnieje szansa na dwie super relacje z corkami (czesto Bo nie zawsze tak jest)

Gość gość
Mam już córkę za miesiąc rodzeństwo druga. Jestem bardzo zadowolona, marzyłam o drugiej dziewczynce. Mazbwbsumie tez. Jednak najbardziej się cieszy ze zdecydowałam się na drugie dziecko. Płeć mu byla obojętna.

Gość gość
18:15 mam swoje, ale jakbym nie mogla to bym adoptowala

Gość gość
Ucieszyłam się i pomyślałam, że wejdę w temat, który mnie dotyczy, nie tak jak niektóre panie wypowiadają się o trójce dzieci mając jedno, albo o dziewczynkach mając chłopców albo na odwrót. I doopa...

Gość gość
Rozwala mnie jak baba pisze ze marzy o dziewczynce, a jak facet marzy o synu to na nim psy wieszaja. Albo te bajkopisarki marzace o corce i ze niby ich maz tez marzy o corce..

Gość gość
Ludzie wstydzą się przyznawać do rozczarowania płcią

Gość gość
Tak i udaja ze wszystko jest w porządku.

Gość gość
Znam taka co tak bardzo chciala syna ze 5 corek urodzila a maz w koncu ja zostawil , bo nie mogl zniesc pieciu piskliwych ,histerycznych ,rozowych potworow :o

Gość gość
Tzn. ciesze się ze wszystko z nia w porzadku ale zal mi nie dane mi bedzie wiedzieć jak to jest byc mama chlopca. x A to jakaś różnica? Wytłumacz mi, bo ja mam dwie córki i jakoś nigdy mi to do głowy nie przyszło, zastanawiać się jak to jest być mamą chłopca. To dziecko i to dziecko. To trzeba wychować i to trzeba wychować.

Gość gość
gość dziś Znam taka co tak bardzo chciala syna ze 5 corek urodzila a maz w koncu ja zostawil , bo nie mogl zniesc pieciu piskliwych ,histerycznych ,rozowych potworow pechowiec.gif x Ściemasz matko syna bądź synów ;)

Gość gość
Ja mam dwie córki i jestem bardzo szczęśliwa. Wolę dziewczynki. Oczywiście chłopca też bym bardzo kochała, ale byłam zadowolona, jak wyszło na USG, że będzie druga córka.

Gość gość
jak kobieta napisze ze jej zal ze ma same córki, to ją inne baby zjadą, ale jak napisze, że sie cieszy ze ma corki bo nie chciala chlopca, to juz jest wszystko ok.

Gość gość
20:53 pierdzielisz. Nie widziałaś agresywnych wpisów na temat dziewczynek?

Gość gość
ja mam dwóch synów, a chciałam parke :-) nie przejmuj sie gadaniem innych, to nic złego oczekiwac jakies konkretnej płci podczas gdy inni nie mogą miec dzieci, argument z d... dziewczyno od in vitro, ciesz sie ze stac cie na te proby...

Gość gość
Nie każda chce mieć parkę bo niedawno czytałam wątek,że małżeństwo stara się o drugą córkę.Sex kilka dni przed owulacją co zwiększa szanse na dziewczynkę bo oboje marzą o drugiej córuni.

Gość gość
do osoby wyzej :bo może jeszcze beda sie starac np o trzecia ciaze i wtedy beda sie starać na chlopca. Tego nie wiadomo.

Gość gość
Ja mam pjerwszego syna i pozniej dwie córki. Młodsza córka miała być chłopcem i ja byłam na to b nastawiona. Urodziła się córka....był szo i niezadowolenie....trwało to killa godz po porodzie...wcześniej dziwiło mie, że można sie tak czuć wzg na płeć dziecka, ale można

Gość gość
Ja znam taka rodzinę gdzie para tak bardzo marzyła o synu że robili do skutku☺ po 7 corkach w końcu ciąża męska i bliźniacza zarazem po 3 latach kolejna męska i blizniacza

Mąż marzył o synu, wiadomo :) urodziła się córka, która stała się od razu jego oczkiem w głowie, poźniej urodziła się druga i również nie było z tym problemu :) małe dziewczynki zachowują sie czasami jak chłopcy, biegaja, broją, skaczą wszędzie ich pełno, więc zapisaliśmy je na zajęcia rytmiki, zeby tam sie wybiegały, bawiły z rówieśnikami i przy okazji czegoś nauczyły :)

Gość gość
A ja się cieszę z parki, chciałam zawsze mieć syna, wyszło za drugim razem, ale córki nie zamieniłabym, jest fajna, mała ciekawska i pocieszna.