Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam dwóch córek

Polecane posty

Gość gość
Autorka sie pyta o prosta rzecz, zeby anonimowo napisac czy byl zawod czy nie a zlecialy sie kwoki i beda umoralniac. Jak takie same jestescie w stosunku do własnych dzieci, to im wspolczuje. Dajcie zyc innym.

Gość gość
Połowa osób i tak się nie przyzna i będzie udawać że cieszy się z kolejnej córki.

Gość gość
U mnie był zawód ale z powodu kolejnego syna.

Gość gość
Ja mialam zawod, zdecydowaliśmy się na trzecia ciaze i mamy syna. Teraz czuje ze mam wszystkie dzieci w domu. Gdybysmy przestali na dwoch corkach czulabym sie nie do końca spelniona jako matka.

Gość gość
Mający dwie córki zaszłam w nie planowana ciążę. Wszyscy byli pewni że marzę o synu a ja wręcz nie chciałam kolejnej ciąży żeby nie mieć syna. No i oczywiście urodził się syn. Otarlam się o depresję z tego powodu tak bardzo nie chciałam chłopca . Oczywiście teraz pokochałam młodego ale trwało to bardzo bardzo długo.

Gość gość
A ja sie boje, ze urodze chlopca. Wiekszosc mezczyzn jest taka nieudana. Mameje zyciowe, zarozumialcy, jacys z problemami, czesciej stosuja przemoc. Wiekszosc kobiet jest fajna, a fajny mezczyzna to rzadkosc. Modle sie, zeby byla corka, bo jesli urodze chlopca to 15-30 lat w obawach co z niego wyrosnie i jaki blad popelnie. I jak cos to jestem normalna, pochodze z normalnej rodziny i mam normalnego meza. Po prostu widze jaka to rzadkosc.

Gość gość
ja bym się podłamała mając dwóch synów. Jeśli miałyby być dwie córki to przecież ok.

Gość gość
Czytajac wasze komentarze to jednak nie chciałabym córki... bo jak malutka to slodka fajna ale jak urosnie to wyrosnie z niej takie babsko jak wy... marudzace jakie to my jestesmy fajne a faceci bee. A przeciez 98% ludzi na kafeterii to baby marudzace na dzieci, meza, tesciowa, matke itd. Wiec w czym jestescie lepsze niz facet.

Gość gość
20:42, 20:09, 19:53 to sa prowokacje, zadna normalna matka by tak nie napisala. Na bank to sa prowokacje kobiet ktore maja same corki...