Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy się jej podobam

Polecane posty

Gość gość

Cześć Od kilku tygodni sądzę że podobam sie pewnej 2-ujce dziewczyn. Sądzę że często sie na mnie patrzą i kilka krotnie próbowały w sposób bardzo wyraźny zwrócić na siebię moją uwagę. Zastanawiam mnie jednak fakt , że czasem zachowują sie tak jakbym kompletnie nie istanił. Występuje czesto bardzo wyraźny kontrast w ich zachowywaniu Co sądzicie o tym? Czy im się podobam- jeśli tak to jak podejść (te dziewczyny sie kolegują i jedna z nich naprawde mi się podoba)

Gość gość
to tobie obojetne z ktora bedziesz? Byleby ktoras miec bo ona na ciebie patrzy?

Gość gość
Nie rozumiem

Gość gość
W jaki sposób okazują ci zainteresowanie? Co by było gdyby ta która ci się bardziej podoba nie wykazałaby tobą zainteresowania a ta druga i owszem? Wziąłbyś się za tą drugą z braku laku?

Gość gość
Nie z braku laku, tylko jedna zgrywa udzielną królową a drugiej korona z głowy nie spada i potrafi zagadać.

Gość gość
23:46 a tobie się pewnie podoba ta zgrywająca niedostępną, typowy facet który musi zdobywać a jak laska zagada to uważa iż ona mu się narzuca...

Gość gość
23:46 a może ona nie zgrywa królewny tylko jest nieśmiała? Albo ty ją onieśmielasz?

Gość gość
zagadałeś kiedyś do udzielnej królowej? czy może nie zareagowałeś, jeśli ona jednak jakieś kroki w Twoim kierunku robiła najbardziej miętcy faceci są jednocześnie narcyzami, to nawet śmieszne, mianowicie najbardziej ich kręci że jakieś laski są nimi zainteresowane (dużo kobiet też tak ma ) i najlepiej, żeby ten stan trwał przez całe życie nawet jeśli już w kimś będę, niech mnie pragną, och nic na mnie tak nie działa, jak świadomość, że jakaś laska na mnie leci ale zrobić krok w jej kierunku - po co, to mi wystarcza, a poza tym ... boję się, że mnie odrzuci, a tak naprawdę to uważam, że kobiety powinny o mnie zabiegać i mnie podrywać koleś, a może wolisz jednak facetów, oni częściej wykazują się w zabieganiu o partnera (partnerkę) przemyśl orientację, wygodniej byłoby Ci być gejem, może jakiś odważniejszy od Ciebie facet skutecznie by Cię poderwał typ niczym książę ze Shreka

Gość gość
23:46 to skoro sam nie jesteś królewiczem i korona ci z głowy nie spada, to czemu sam do niej zagadasz? Może ta "królewna" wcale nie jest tobą zainteresowana albo wie że jej koleżance się podobasz i pomimo tego iż jej też zależy, nie chce zrobić jej przykrości?

Gość gość
23:46 to skoro sam nie jesteś królewiczem i korona ci z głowy nie spada, to czemu sam do niej zagadasz? Może ta "królewna" wcale nie jest tobą zainteresowana albo wie że jej koleżance się podobasz i pomimo tego iż jej też zależy, nie chce zrobić jej przykrości?

Gość zielonakawa_40
Ale macie problemy :D