Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna06

Czy mój syn jest gejem albo bi ?

Polecane posty

Gość Marianna06

Od pewnego czasu zauważam u syna dziwne zachowania. Krzysiek ( 24 lata) od jakiegoś czasu się zmienił. Już kilka lat temu zaczął się odchudzać i dbać o siebie co akurat bardzo mnie ucieszyło jednak gdzieś od roku to wszystko poszło w dziwną stronę. Zaczął bardzo dziwnie się odżywiać. Stopniowo ograniczał mięso aż w końcu przeszedł na dietę wegetariańską. To nie wszystko. Bardzo zaskoczył mnie tym że zaczął przesadnie o siebie dbać. Bierze prysznic po trzy razy dziennie a do tego goli pachy ,plecy i klatkę. Dowiadując się o tym zamurowało mnie jak to możliwe. Przecież owłosienie to naturalna rzecz to takie męskie. On wygląda jak większość gejów dlatego zmartwiło mnie to. Niby ma dziewczynę i co dziwne to niby jej się podoba to przesadne golenie co on robi ale nie chce wierzyć mi się że kobiecie może nie podobać się męskie owłosione ciało. Naprawdę dziwne to wszystko czy on faktycznie może być gejem albo podwójnej orientacji ?

Gość Camila24
Typowe stereotypowe podejście typowej "matki polki". To, że twój syn dba o siebie i przywiązuje dużą wagę do higieny i dużej diety to bardzo dobrze o nim świadczy. Czy ty nie słyszałaś nigdy o męskiej depilacji ? To bardzo ważne dla odpowiedniego poziomu higieny i wskazane. Poczytaj w necie albo zapytaj swojej kosmetyczki. Masz dziwne podejście totalnie oderwane od współczesnego świata. Nie obraź się ale zachowujesz się tak jak byś zatrzymała się w poprzedniej epoce i przeleżała pod lodem jakiś dłuższy czas. Teraz męska depilacja to naturalna sprawa. Mężczyźni dbający o siebie mniej się pocą nie pachną brzydką są schludniejsi i bardziej czyści. Czy tak trudno to zrozumieć ? Od kiedy dieta czy dbałość o higienę świadczy o orientacji seksualnej. Ogarnij się. Ty serio jesteś taka zacofana czy to może prowokacja ?

Gość Marianna06
Bardzo mnie tez rajcuje gdy wspólnie onanizujemy sie ze swoim partnerem, ale kazde z nas zajmuje sie soba, tak ze to drugie wszysttko widzi. A gdy juz obojgu jest naprawde zaj**iscie on do mnie podchodzi i dalej zejmujemy sie soba, z tym ze on przy kazdym ruchu reka po swoim k*****e wykonuje dodatkowy ruch by dotykc rytmicznie moja pi**e, a na koniec zleje sie na nią i sperma ścieka mi aż po przedziałku między pośladkami. Uwilelbiam to!

Gość Camila24
Marianna a jaaa Kocham głeboki anal najlepiej ze spustem spermy do środka i z duzym fiutem:) Z mezem uwielbiamy to namietnie robic. A wy?