Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Marianna06

Czy m贸j syn jest gejem albo bi ?

Polecane posty

Go艣膰 Marianna06

Od pewnego czasu zauwa偶am u syna dziwne zachowania. Krzysiek ( 24 lata) od jakiego艣 czasu si臋 zmieni艂. Ju偶 kilka lat temu zacz膮艂 si臋 odchudza膰 i dba膰 o siebie co akurat bardzo mnie ucieszy艂o jednak gdzie艣 od roku to wszystko posz艂o w dziwn膮 stron臋. Zacz膮艂 bardzo dziwnie si臋 od偶ywia膰. Stopniowo ogranicza艂 mi臋so a偶 w ko艅cu przeszed艂 na diet臋 wegetaria艅sk膮. To nie wszystko. Bardzo zaskoczy艂 mnie tym 偶e zacz膮艂 przesadnie o siebie dba膰. Bierze prysznic po trzy razy dziennie a do tego goli pachy ,plecy i klatk臋. Dowiaduj膮c si臋 o tym zamurowa艂o mnie jak to mo偶liwe. Przecie偶 ow艂osienie to naturalna rzecz to takie m臋skie. On wygl膮da jak wi臋kszo艣膰 gej贸w dlatego zmartwi艂o mnie to. Niby ma dziewczyn臋 i co dziwne to niby jej si臋 podoba to przesadne golenie co on robi ale nie chce wierzy膰 mi si臋 偶e kobiecie mo偶e nie podoba膰 si臋 m臋skie ow艂osione cia艂o. Naprawd臋 dziwne to wszystko czy on faktycznie mo偶e by膰 gejem albo podw贸jnej orientacji ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Camila24
Typowe stereotypowe podej艣cie typowej "matki polki". To, 偶e tw贸j syn dba o siebie i przywi膮zuje du偶膮 wag臋 do higieny i du偶ej diety to bardzo dobrze o nim 艣wiadczy. Czy ty nie s艂ysza艂a艣 nigdy o m臋skiej depilacji ? To bardzo wa偶ne dla odpowiedniego poziomu higieny i wskazane. Poczytaj w necie albo zapytaj swojej kosmetyczki. Masz dziwne podej艣cie totalnie oderwane od wsp贸艂czesnego 艣wiata. Nie obra藕 si臋 ale zachowujesz si臋 tak jak by艣 zatrzyma艂a si臋 w poprzedniej epoce i przele偶a艂a pod lodem jaki艣 d艂u偶szy czas. Teraz m臋ska depilacja to naturalna sprawa. M臋偶czy藕ni dbaj膮cy o siebie mniej si臋 poc膮 nie pachn膮 brzydk膮 s膮 schludniejsi i bardziej czy艣ci. Czy tak trudno to zrozumie膰 ? Od kiedy dieta czy dba艂o艣膰 o higien臋 艣wiadczy o orientacji seksualnej. Ogarnij si臋. Ty serio jeste艣 taka zacofana czy to mo偶e prowokacja ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marianna06
Bardzo mnie tez rajcuje gdy wsp贸lnie onanizujemy sie ze swoim partnerem, ale kazde z nas zajmuje sie soba, tak ze to drugie wszysttko widzi. A gdy juz obojgu jest naprawde zaj**iscie on do mnie podchodzi i dalej zejmujemy sie soba, z tym ze on przy kazdym ruchu reka po swoim k*****e wykonuje dodatkowy ruch by dotykc rytmicznie moja pi**e, a na koniec zleje sie na ni膮 i sperma 艣cieka mi a偶 po przedzia艂ku mi臋dzy po艣ladkami. Uwilelbiam to!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Camila24
Marianna a jaaa Kocham g艂eboki anal najlepiej ze spustem spermy do 艣rodka i z duzym fiutem:) Z mezem uwielbiamy to namietnie robic. A wy?

Udost臋pnij ten post