Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio wspolzylam z chlopakiem 9 września, z zabezpieczeniem i stosunkiem przerywanym. Od dwóch tygodni boli mnie podbrzusze, miewam mdłości, bola mnie olecy, duzo jem, okres spóźnia się 9 dni. 16 robilam test ciążowy sikany, negatywny. W zeszła środę jedne beta HCG, wynik poniżej 1,2, w piatek powtórzyłam, znowu to samo. Panicznie boje się ze jestem w ciąży, bo czuje ze mimo tych testow cos jest nie tak.

Gość gość
Który to był dzień cyklu gdy współżyłaś? Cykle jak długie i czy regularne? Wygląda to raczej na zaburzenia hormonalne skoro testy i beta negatywne. Idź do lekarza.

Gość gość
Zazwyczaj były nieregularne, ale ostatnio miały po 32-34 dni. W dzień współżycia był 29 dzień cyklu. Dodam, że ostatnio bardzo się stresuję, gdyż idę daleko na studia, muszę zostawić chłopaka, no i obawiam się ewentualnej ciąży.

Gość gość
A u gina byłas?

Gość gość
nie, boję się, nie mogę być teraz w ciązy ...

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, ale o zęby mogłabyś zadbać.

Gość gość
Nie jestes w ciazy. Nie wspolzyj z chlopakiem, jak masz takie schizy. Jestes na to niegotowa.

Gość gość
Proponuje tabletki anty, ja rez co miesiąc przeżywałam gehennę z obawy przed ciąża, nie mogłam spac. Poszłam do gina i przepisała mi tabletki- zero niepewności i strachu.