Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet uwaza ze kobieta powinna bgc mlodsza o minimum 10lat

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 20 a on 30.. tlumaczy to tak facet moze miec 40 a kobieta 20 .. spytalam czemu a on odpowiedzial.. a po co kobieta w tym samym wieku.. zeby ogladac sie za innymi,, mlodsze kreca kazdego faceta bardziej wiec sie ich nie zdradza.. jak np faceta chce dzievka majac 40lat a kobieta jest mlodsza o 20 czy 10 lat to nie ma problemu a jak jest w jego wieku.. albo ma 44.. hmm ryzykowne.. plus dodal .. w mlodszej latwiej sie zakochac bo strasznie buduje to ich ego.. a ja na to to dlaczego wiekszosc nie bierze mlodszych tylko starsze badz w tym samym wieku.. a on.. bo jak masz 20lat i jestes facetem to nie rozsadek kieruje twoimi wyborami i czesto dziecko i trzeba juz byc z kobieta a majac 20 lat nie myslisz o 10 czy 20 lat mlodszych.. o tym myslisz jak masz 32lata czy 40. Zabil mnie tym xd ale z drugiej strony chyba kazda z nas podswiadomie o tym wie

Gość gość
Równie dobrze kobieta mogłaby powiedzieć "a po co taki stary facet" o rówieśniku. A prawda jest taka, że wartościowi ludzie, nie patrzą na innych jak na towar ani się nimi nie próbują dowartościować. Fajny facet może młodszą pokocha za charakter, zalety, podejście do życia, ale nie będzie poniżał rówieśniczek. W dodatku Twój facet sugeruje, że faceci, jak im się przestajesz podobać, nie szuka rozwiązania problemu, a od razu zdradza. Ja bym się zastanowiła na Twoim miejscu, czy warto z nim być, bo moim zdaniem nie.

Gość gość
on ich nie poniza.. skoro mowi ze normalne jest z nimi byc zakladajac rodzine kierowany popedem majac 20lat czy 27... ale pozniej kazdy facet woli mlodsze , przynajmniwj 9 na 10.. jedrne itd kobiety,.. no ja ie patrze na wiek facet musi byc facetem

Gość gość
Naprawdę uważasz, że facet powinien rzucić kobietę, którą kocha, z którą ma rodzinę, jeśli ta zbrzydnie i utraci jędrność? Czy wg Ciebie kocha się tylko ciało? Z jakiej racji ten fagas uważa się za lepszego od rówieśnic? I jakie jest remedium? Jeśli mając 20 lat facet z równolatką nie stworzy docelowo trwałego związku, to powinien trwać w prawictwie, czy oszukiwać rówieśniczki w oczekiwaniu na tę jedyną, która ma aktualnie 10 lat albo się urodziła? Poza tym to kłamstwo, że facet będzie wierny swojej młodszej ukochanej, bo jest młodsza te 10 czy 20 lat.

Gość gość
Co za buc z faceta. Na większy wpis szkoda mi czasu.

Gość gość
30 latek jak przer**** taką 20 to wstać nie będzie mogła:D

Gość gość
w mlodszej latwiej sie zakochac bo strasznie buduje to ich ego.. x Pomylił miłość z pożądaniem, to raz. Dwa, mode siksy są łatwiejsze, mają gorszy standard życia, dlatego łatwiej może nimi manipulować taki stary pryk. Facet, który wypowiada się tak, jak Twój, Autorko, jest wyrachowany i nieświadomy życia.

Gość gość
Twój facet nie ma Boga w sercu..

Gość gość
a ja się zawsze zastanawiam jakie trzeba mieć deficyty by się wiązać z takimi wcieleniami buractwa :o niektóre kobiety naprawdę nie mają za grosz szacunku do samych siebie

Gość gość
Facet ma rację. Ja to zrozumiałem koło 40. Miałem żonę równolatke i początki impotencji, a przy 13 lat młodszej odzylem od razu. Nie wspominając już że fajnie jest jak patrzy na Ciebie jak w obrazek, i jak to co przeżywa ty masz już za sobą i możesz udzialac rad.

Gość bazienka
no ja bym takiego podstarzalego to nie chciala tzn mam 32 lata +10 to 42, to juz w moim odczuciu podstarzali i mnie tojednak brzydzi co innego jak sie starzejesz razem z facetem ok ale jak od razu zarywa do ciebie taki dziad.. swoja droga co on ma do zaoferowania, ze smie miec takie wymagania?

Gość gość
nic poza niedojrzałym umysłem (dlatego dogaduje się z osobą o pokolenie młodszą) i kryzysem podstarzałego "playboya" od siedmiu boleści ;) mnie zawsze śmieszyły takie żałosne typy

Gość gość
Facet który wypisuje takie tematy, jest stary niski gruby i brzydki, a dużo młodsza kobieta ma wynagrodzić mu kompleksy na tym tle. Przystojni mężczyźni nie muszą dowartościowywać się dużo młodszymi żonami, bo mają zdrowe poczucie własnej wartości.

Gość gość polski Wiesiek
Dla mnie może być brzydka której nikt inny nie chciał, byle by była młodsza o 20 lat.

Gość gość
Tylko wiecie .. ona nigdie nie napisala ze jej fa et chce zostawiac kobiete bo zbrzydnie.. jej facet z gory chce sie wiazac tylko z mlodsza.. bo wie czego chce i jesli autorka jest mlodsza i chce z nim byc to w czym problem facet nazwal rzezvy po imieniu

Gość gość
Baby sa glupie.. jej facet ma racje.. on nie mowi o zostawianiu partnerki bo zbrzydla on mowi zeby z gory do stalego zwiazku brac mlodsza.. i do jeden co napisala a co jak ja bede miec 40... to dalej bedziesz od niego o 10 czy 20 lat mlodsza ty .kuuu... idiotko.. boze czytaj ze zrozumieniem

Gość prawi 124
wy nie rozumiecie dziewczyny .. Facet który leci na młodszą zaczyna sie dla niej starać , bo zona sie znudziła

Gość prawi 124
a wiekszosc chlopow zachowuje dłuzej sprawnosc seksualna niz kobiety .. Kobiety czesto po urodzeniu dzieci odpadają .,.,

Gość gość
Mój facet też tak mówi.. problem tylko w tym że miał żonę prawie dziesięć lat młodszą A i tak ją zostawił i teraz jest ze mną (jestem prawie 20 lat młodsza od niego) jest bardzo przystojny zadbany i nie wygląda na swoje lata więc nie wiem czy to faktycznie o ego chodzi.............

Gość gość
Szowinistyczny szmaciarz Ja tam wolę starsze kobiety, oglądam sie za 36latką a sam mam 32 lata

Gość gość
Jak mogłaś się związać ze staruchem nie rozumiem tego :(

Gość gość
Kobieta powinna być starsza od mężczyzny bo dłużej żyją :)

Gość gość
13.29 dobra terapia na kompleksy i niskie poczucie wartości więc

Gość gość
Dziewczyno, uciekaj od starego dziada.