Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to rozegrać

Polecane posty

Gość gość

W jaki sposób dac koledze do zrozumienia, że chciałabym czegoś więcej, że mi na nim zależy.. Znamy się od dwóch lat, jesteśmy w ciągłym kontakcie, od dobrego roku piszemy, że sobą niemal codziennie. Kilka razy się widzieliśmy, rozmowy, ogl filmow. Co zrobić?

Gość gość
A on co przez te 2 lata? Nic? To se lepiej daj siana.

Gość gość
Dalabym ale wysyla sprzeczne sygnały

Gość gość
To jak on wysyla sprzeczne to ty wyslij raz a konkretnie swoj jednoznaczny sygnal. Ile chcesz sie jeszcze w to bawic?

Gość gość
Ja już nie chce czekac, ale ostatnio trudno o spotkanie..

Gość gość
olej go, facet sam nie wie czego chce i pewnie ma kilka takich kolezanek aby podbudowywac swoje chore ego

Gość gość
Facet powinien olać autorkę. która sama nie wie czego chce i pewnie ma kilka takich kolegów aby podbudowywać swoje chore ego.

Gość gość
Tak jak ktos ci tu powyzej radzi, wyslij solidny sygnal. Np napisz ze bardzo tesknisz i chcesz sie bardzo z nim spotkac. Jakby co to zawsze to odkrecisz ze to tylko tak kolezensko..a zobatrzysz jak zareaguje..

Gość gość
Albo jemu jednak nie zależy albo obydwoje jesteście takie same pipy :D Żeby przez dwa lata żadne nie ruszyło z konkretną inicjatywą. Ja takie rzeczy załatwiam w 2 tygodnie, max. miesiąc i wóz albo przewóz :) Jak ludzie są na poziomie to nawet po nieudanym podrywie można się kolegować albo nawet przyjaźnić.