Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre pierwsze wrażenie

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się w piątek z rodziną mojego chłopaka. Zastanawiam się co założyć, ile na swój temat zdradzić.

Na pewno nie zdradzaj zbyt wiele. Ale też nie sprawiaj wrażenia osoby, która zupełnie nie chce nic o sobie mówić, bo wyjdziesz na podejrzaną. Myślę, że najlepiej będzie założyć coś eleganckiego i skromnego. Może być to na przykład sukienka tego typu: https://www.hybridfashion.com/product/hybrid-roberta-floral-print-dress Bądź miła (lecz nie sztucznie miła), opanowana i zachowuj się grzecznie. Jeżeli nie jesteś pewna jak się zachować przy stole to możesz poczytać zasady savoir vivru. No i przede wszystkim bądź sobą! :) Sztuczność czuć na odległość. Nie staraj się na siłę zaimponować. Po prostu wyeksponuj wszystkie Twe najlepsze cechy. Najgorzej jest na początku, później się wszyscy wyluzujecie i będzie git :) Powodzenia!

Gość gość
Dzięki, strasznie się tym stresuję.

Gość gość
ja zawsze rozpinam rozporek i pokazuje moją 12cm pałę, to robi wrażenie na każdym:classic_cool:

Gość gość
z góry załóż że powiesz im wszystko

Spokojnie, bez stresu :) Im bardziej będziesz się stresować tym gorzej może pójść. Wyluzuj się, wyobraź sobie, że już się kiedyś widzieliście ;) będzie dobrze. Trzymam kciuki. Napisz później jak Ci poszło!