Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka29

czy to już poród ?

Polecane posty

Gość szarlotka29

Cześć Kafeterianki moze wy mnie troche uspokoicie, mam pd paru dni dziwne objawy , zabserwowałam zmiany w swoim organizmie i troche się zastanawiam co to znaczy ? od 2-3 dni wymiotuje oraz czesciej sie załatwiam tzn 3 dni temu np, wogole nie wymiotowalam tylko z 3-4 razy kupka od wczoraj zwymiotowalam do tej godziny 4 razy, również od wczoraj towarzyszy mi dziwny bol podbrzusza, ból jak na okres ale taki okres dopero za 3-4 dni lekko ćmi a czesem lekkie ukucie , termin porodu mam wyznaczony a juz sama nie wie na kiedy, lekarz prowadzacy niedawno podtrzymywal to co na poczatku ze 30 pazdziernik, Inny lekarz wyznaczyl na 24 pazdziernik a teraz jak bylam na wizycie powiedzial mi moj ginekolog ze od 10 juz obserwowac swoje cialo i czy czop nie odkleił się, jestem jakaś niespokojna i dopatrywuje sie dziwnych co chwila oznak w organizmie tak jak dzis rano mialam dziwne wibracje w pochwie ;/ ... czy to juz oznaka porodu ? to co się ze mną dzieje ? miała któraś tak ?? dodam ze w rodzinie siostra urodzila w 34 tyg, a mama w 32 tyg, oraz moja mama sama sama urodziła się również w 32 tyg, czy mi grozi wczesny poród ? moje dziecko waży 2600 mierzy 48 okolo 50 cm . niech któraś się wypowie bo zwariuje

Gość gość
Tak zaczyna sie poród

Gość gość
No ale ty juzna terminie, skoro od 10 kazal ci obsewowac. Ciaza trwa 40 tyg, ale 37 to juz dziecko donoszone.

Gość gość
Zaczyna sie ale moze sie uspokoic i powrocic po kilku dniach

Gość gość
Który to tydzień i dzień?

Gość gość
jest to 36 tydzień ciąży równy jutro 36 i jeden dzień

Gość gość
Tak jak pisalam, siedziszna terminie. Czyscilo mnie, wymiotowalam, bolal brzuch jakus tydzien przed porodem. Urodzilam w37 tyg.

Gość gość
To ze spokojem jeszcze potrwa, ale tydzień już bardzo bezpieczny jak i waga malucha.

Gość gość
Swoją drogą codziennie trafiam tu na Twoje tematy autorko... Trochę za bardzo panikujesz

Gość szarlotka29
gość 17:24 , jestem tu pierwszy raz :D

Gość gość
Autorka NIE SIEDZI na terminie, bo ma termin na 30 PAŹDZIERNIKA, a nie WRZEŚNIA!! Czytajcie ze zrozumieniem :o Oszczędzaj się.

Gość gość
Sorry autorko, ale bardzo podobne tematy:)

Gość szarlotka29
gość 17:38 , ooo dziękuję :O widzę że ktoś ma podobny problem, to nie mój temat, swojądrogą mozna pisac na tej kafe wiadomosći priv do uzytkownikow?

Gość sz
gość 17:39, nie nie, bardzo dziękujęza ten link !!! :) nie jestem chociaż sama ;]

Gość szarlotka29
ja nie mam bóli pleców :D

Gość gość
dziś przeciez autorka sama potem napisala ze 36 tydz! Nie kazda chodzi z brzuchem42 tyg, a porod i tak wywoluja! Siedzi na terminie bo 37 tydz to juz ciaza donoszona, a poki co sie czysci- co trwa nawet do 2 tyg

Gość gość
Może poród a może jelitówka???