Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sekretarka ze zbiornik

Polecane posty

Gość gość

Jest tu taka?

Gość gość
Nie ma tam takich

Gość gość
Portal zbiornik

Gość gość
Jest tu ktos z tego portalu zbiornik?

Gość gość
tam jest inteligencja nie sekretarki: Medmen_powraca: co śnieg nosi MarekBer: nie, była wylać siki jasona Medmen_powraca: czy kapuche zmarznięta kaczorek1236: marek ty idioto nie pisz takich glupot Medmen_powraca: hahahaha MarekBer: a co, wylewasz przez okno? kaczorek1236: on chodzi do lazienki sikac Medmen_powraca: zombiak szambo im wykopał hahaha MarekBer: widziałem , jak chodzi do łazienki MarekBer: podkładasz mu plastikowe wiadro, a on w nie leje MarekBer: a jak cię nie ma w pokoju, to leje za wersalkę kaczorek1236: my nie mamy werswalki MarekBer: już nie macie, bo zgniła kaczorek1236: chyba widac tapczan Medmen_powraca: wodzu zajszczany przez kajtka Medmen_powraca: zdejmij przescieradło MarekBer: żeby ten tapczan umiał mówić. MarekBer: to mnie jason odbanuj, jak masz jaja zombi2: to jest przescieradlo przeciwodlezynowe MarekBer: załóż mu gosia szlaufa na k****a i wystaw za okno MarekBer: oszczędzisz sobie roboty MarekBer: jason, coraz więcej chlejesz, do wesela nie dociągniesz MarekBer: jason, co masz taki cienki głos jak pedał? MarekBer: w dupcie to możesz sobie zapiąć kozę w tym swoim pgr MarekBer: albo młodego warchlaka MarekBer: myślę, że młody warchlak dałby ci więcej przyjemności MarekBer: jak c***iła odpali, alkoholiku Medmen_powraca: wodzu heter MarekBer: taki z niego heter, jak i z kajtka zombi2: lin nawet po pracy nie daja ci spokoju hihi MarekBer: kajtek był żonaty, do czasu, jak go żona nie przyłapała z majerankiem w sąsieku Medmen_powraca: kajtek to krycha z gazowni MarekBer: jasona niby nie rusza, ale mnie nie odbanuje Medmen_powraca: wodzu bercia ma to co chce spoko MarekBer: gosia też by chciała, ale jasonowi nie staje po pijanemu MarekBer: a że stale chodzi nawalony Medmen_powraca: ale kajtek za to ***** MarekBer: to i gosoa dziewica MarekBer: no, chyba że kajtek Medmen_powraca: juz sam nie wiem haha Medmen_powraca: kto dziewica MarekBer: dobrze, że gosia nie była dziewicą, jak się poznali, bo do tej pory by miała wianek

Gość gość
to sie dzieje naprawdę?:P