Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie fajne koleżanki które nie są fałszywe?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiał się ile osob ma ten sam problem...czuje się bardziej samotna niż kiedykolwiek bo aktualnie nie mam Zadnej koleżanki. Jedynie siostrę...miałam ,,przyjaciółki" ale okazały sie interesowne, fałszywe, niesłowne, patrzace tylko na swój interes i swoja wygodę, lecace w ch...a, czasem tez zawistne, do tego jedna alkoholiczka i taka która potrafiła się spóznic...2h bo była zajęta np rozmowa ze swoim byłym. Nie mam szczęścia do kolezanek. Kontakty się pourywaly a ja się zastanawiam gdzie poznać jakieś fajne, sympatyczne, życzliwe, szczere koleżanki które mnie nie będą wystawiac i czy takie kobiety jeszcze istnieja...

Gość gość
tacy są ludzie, każdego sprzedadzą. Jedni za 100 zł, inni za 100 tysięcy, ale ostatecznie w życiu nie ma PRAWDZIWYCH przyjaciół

Gość gość
Znam takie dwie. Jedna katoliczka i to przez duze K, zawsze pelna milosierdzia, nigdy nie oceniala cudzych wyborow ale zapytana zawsze chetnie wsparla rada, dobrym slowem. Druga tez byla bardzo szczera ale jakos nie chciala sie ze mna przyjaznic :P

Gość gość
Niestety trochę w życiu przeszłam.I wiem Napewno że nie ma prawdziwych przyjaciół.

Gość gość
Nie ma kolezanek i przyjaciół dzisiaj za to jest wlasnie zawiść zazdrość pazerność kłamstwo interesowność patrzenie tylko na swoją du;;pe nikomu nie wolno ufać A katolicy to juz wogole ......szkoda słów

Gość gość
U mnie bylo znosnie ,ale od kiedy mam duzy dom,wszystko sie zmienilo.Mnie to nawet bawi,bo jak takie materialne rzeczy moga zmienic innych,do spojrzenia z niechecia na druga osobe.Wszyscy mamy miec jednakowo,bo jest zle.Mysle,ze nalezy powrocic do kartek na zywnosc,buty,papier toaletowy.Cale szczescie,ze ja mam siostre,mame,kuzynki,no i ogolnie fajna rodzine.Mam z kim pogadac.Wiem,ze to sa moi przyjaciele.Po co robic dobra mine do zlej gry?

Gość gość
Wszystkie kolezanki traktuje na dystans.Kiedys bym sie dala za wszystkie pokroic.Odkad moja pseudo przyjacioleczka zajela sie moim chlopem,wszystko gdzies przepadlo.Nie ufam zadnej,chociaz sie spotkam od czasu do czasu,a o tamtej wole nie wspominac.

Gość gość
Trudno o takie osoby w swoim otoczeniu, ale zdarzają się.

Gość gość
Z doświadczenia...nie ma takich dlatego wole znajomych facetów są o niebo bardziej szczerzy i po prostu pomocni niż kobiety dla siebie wzajemnie

Gość gość
Nie mam żadnych znajomych i cieszę się z tego :) ludzie to tylko kłopoty