Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joker1

Kobieta na całe życie

Polecane posty

Gość Joker1

Witam tak sporadycznie wszedłem moze ktoś odpowie na nurtujące mnie pytanie czy na świecie są jeszcze kobiety które wyznają wartości inne niż pieniadz dyskoteki seks szpanerstwo etc ? Sylwetke mam ok trenuje ,pracuje mieszkam sam ,szkarada ze mnie niejest raczej ale czy to powód by od razu skreślać tylko dlatego że jeżdze oplem niezwracam uwagi czy nosze markowe ciuchy niechodze na dyskoteki niepije niećpam na karku juz 27 latek a kobiety od serca brak to miłe że piszą kobiety po przejściach etc ale czy niema już takich które były mądrzejsze i niemają 2 dzieci z kretynem na którego poleciały bo brakowało im adrenaliny? Jak ma ktoś racjonalne wytłumaczenie proszę na email mojafirma91@wp.pl Szukam odpowiedzi na pytanie czy tak trudno żyć szcześliwie,czy trudno zaufać gdy ktoś się stara ,czy trudno pokochać na lata jednego na tyle by każdemu podrywaczowi ewidentnie to uświadamiać czy trudno być szczerym we wszystkim od tego jest związek i 4 sciany wspulnego mieszkania by nikt wiecej niesłyszał naszych tajemnic zazdroszcze dziadkom żyli po 40 lat razem i żyją i razem rozwiazują problemy w mojej rodzinie jest niejedna para ktura przeżyła ze sobą lat wiecej niż ja żyje a zaczynali od zera razem doszli niejdni wysoko trzymajac sie i wspierajac razem nierozumiem i niezrozumiem nigdy jak ktoś potrafi niech odpowie

Gość gość
Madrze piszesz, ale te bledy ortograficzne, oczy mnie bolą.

Gość gość
Może masz braki w obyciu, wiedzy (na co mogłyby wskazywać koszmarne błędy w tekście). To jednak determinuję środowisko, w którym się obracamy i jakie tam są kobiety. Niemniej jednak piszesz z sensem. Uważam, że są takie kobiety, bo sama do takich należę (tak wiem, każdy tak możne napisać), ale świat teraz niestety nie wygląda tak jak x lat temu - nad czym również trochę ubolewam, bo brak tej wartości, którą ludzie kiedyś reprezentowali. Z miłością i związkami to chyba 99% ludzi ma problem w dzisiejszych czasach, niezależnie od wyglądu, majątku itp. spraw. Popatrz chociażby na znanych ludzi, czy sąsiadów (choć u nich wszystkiego nie dostrzeżesz). Zazwyczaj to jest dramat, większy bądź mniejszy, ale jednak dramat. Może musisz dłużej poczekać na tą jedyną, ale za to lepiej trafisz, bo szczęśliwiej ;)

Gość Joker1
Błędy ortograficzne spowodowane są szybkim pisaniem i małą klawiaturą piszę z tabletu a może i czasami braku wiedzy z języka polskiego . Jednak wracając do tematu jeśli jesteś kobietą powiedz mi dlaczego może tak być że chociaż kobiety piszą najczęściej już ,,doświadczone,,przez takich rycerzy ortalionu to inne niebiorą z nich przykładu tylko popełniają ten sam błąd który kończy się nieraz tak samo lub gorzej . Kiedyś ludzie mieli podejście do tematu inne i to nietylko w polsce teraz jest coraz gorzej brak honoru wierności wytrwałości przytaczając tu pewny przykład,,zapytano kiedyś starszych ludzi żyjących ze sobą ponad 30lat jak udało im się przetrwać ten czas odpowiedzieli bo my żyliśmy w czasach gdy coś sie zepsuło to się to naprawiało a nie wyrzucało do kosza ,, niestety to prawda tak samo sprawa polityki tak samo życia . Był czas kiedy polska była jedną z większych potęg militarnych a teraz jesteśmy idealnym celem,był czas że mieliśmy jako kraj własne korzyści tj kopalnie,uprawy powoli niemamy nic . Za czasów rządów hitlera zostaliśmy zaatakowani przeż niego dlaczego bo nas nielubił nie dlatego że chciał nas zostawić w spokoju bo miał do nas respekt za to jak umieliśmy przetrwać a polski rząd podpisał umowe z anglią ktura nas zostawiła tak samo dziś wysyłamy rzołnierzy do afganistanu między innymi niepotrzebnie mamieni wizją wizy do ameryki lub pomocy wielkiej ameryki a jedyne co mamy to ,,nakaz,,wysłania więcej wojsk na wojny ameryki ,brak wiz, samoloty które do dziś stoją na lotnisku i brak perspektyw . Wg statystyk i ooini publicxnej jesteśmy jedynym krajem w kturym polak polaka zgnoi spotykając sie chociażby za granicą skąd wzieło sie przyslowie jak niespotkałeś polaka to już cj pomugł nasz kraj wartości i wszystko co znamy upada