Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzęsy objętościowe w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hejka dziewczyny zakładam wątek bo nie widziałam nigdzie takiego. Pierwszy raz spróbowałam przedłużania rzęs metoda 3D, trzymało mi się tydzien, po miesiącu zmieniłam stylistkę skusiłam się na metodę 4-7D aby na dłużej starczyło i nic.. wspaniały efekt po zabiegu, tydzien po ani śladu po rzęsach. Robię wszystko jak trzeba, myje buzie płynem miceralnym, 2 dni po zabiegu zero moczenia itd.. i nic. A tak ładnie i pewnie się czułam z tymi rzęsami,kasa poszła w błoto a ja nie mogę na siebie w lustro patrzeć. Jestem w 3 trymestrze. Myślicie ze po porodzie będzie lepiej?

Gość gość
Poradzcie :(

Gość gość
Nie wierze ze żadnej kobiety nie ma

Gość gość
Hej:) może osłabiły Ci się w ciąży Twoje własne rzęsy? hormony różnie działają. Poza tym takie zagęszczanie metodą 6-7D jest już coraz mniej na czasie bo wygląda zbyt sztucznie i teatralnie. Uważam,że skoro masz taki problem to lepiej zrobić na ten czas 1:1 ewentualnie 2D - efekt naturalniejszy,ale widoczny i będziesz się lepiej czuła i dasz się zregenerować własnym rzęsom. Pomyśl rozsądnie.

Gość gość
Miałam 2-3D i po 2 dniach zniknelo wszystko tez....

Gość gość
Dlatego boje się czy po ciąży nie bedxie tak samo bo bez rzęs wyglądam brzydko :(