Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stena57

Pomoc finansowa błagam

Polecane posty

Gość Stena57

Witam mam 19 lat. Jestem w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej, mieszkam z babcią która spłaca kredyt i ma emerytury 600zł. Moje świadczenia wynoszą bardzo mało, więc po opłacie rachunków i wykupienia babci leków nie zostaje nam nic na jedzenie ani środki czystości. Nie mamy za co żyć. Moi rodzice nie zyją, tata zmarł 3 lata temu, mama półtorej, zostałam sierotą, nie mam na kogo liczyć błagam o pomoc. Numer konta: 87109011990000000136389461

Gość gość
Podany nr konta nie należy do kobiety... słaby żart.

Gość gość
Możesz iść do pracy. 19 łatki juz pracują. Poza tym pewnie masz rentę po rodzicach

Gość gość
Autorko,a ty nie wiesz,ze sa od pomocy odpowiednie instytucje? Rusz doope i idz gdzie nalezy,a nie szukasz na portalach frajerow. Chcesz zryc,to do roboty,a nie bawisz sie w naciaganie.TFU!!!!!!

Gość gość
Naciagacze niczym chwasty dobrze sie rozrastaja.Lepiej zyja od uczciwie pracujacych.Nigdy bym takiej cholery nie wsparla,bo to zwykle zerowanie.

Gość gość
i ps. pamiętaj kliencie banku BZ WBK, że podając nr banku przestajesz być anonimowy :) a wpis, spełnia przesłanki wymuszenia. Nie rób tego więcej, bo będziesz mieć kłopoty.

Gość Stena57
Proszę o nie wypisywanie takich głupot, mogę załączyć screenshot lub inny zrzut ekranu, że podany numer konta NALEŻY do kobiety tylko i wyłącznie,to nie jest żaden żart, oczywiście, że mogę ale toniemy w długach..

Gość gość
Babcia brala kredyt,jak jest niewyplacalna? Pokaz bank,ktory jej go udzielil,bo tez chetnie wezme kredycik.buhaha Spadaj oszuscie.

Gość JulitaKwiat
Widać, że wszyscy którzy się tu udzielili po prostu sami nic nie mają i mają pretensje do dziewczyny,że szuka pomocy, jesteście żenujący wszyscy wyżej, a ta osoba co pisze,że numer konta nie należy do kobiety, to gratuluje kłamstw i na siłę próbowania nawet nie wiem co chciałeś tym osiągnąć. A co do Ciebie to bardzo współczuje czy korzystałaś z MOPS może?

Gość gość
Spiertalaj stad w podskokach,bo nie ma frajerow.Za robote sie wez leniu smiedzacy.

Gość Stena57
Człowieku najpierw zapytaj a nie osądzasz, babcia brała kredyt 3 lata temu w Kasie Stefczyka będąc wypłacalna Bo Emerytura ponad 1500 tylko pobiera kredyt wielki... Więc żaden oszuscie wszystko mogę udowodnić

Gość gość
Julia kwiat,a ty pewnie babcia buhahaaaaaaaa. Spitalaj razem z wnuczka,bo zglosze naciaganie.

Gość gość
Przysługuje Ci renta po rodzicach. Jakieś stypendium socjalne że szkoly/gminy? Możesz podjąć pracę jako hostessa na promocjach w marketach na weekendy. Różności ulotki czy sprzątać w domach. Współczuję że jesteś sierotą ale jesteś już dorosła i możesz pójść do dodatkowej pracy skoro się uczysz. Idź do mopsu po pomoc i tak zorientuj się czy i co się tobie należy.

Gość gość
Jak babka nie miala jak splacac,to po co brala kredyt.Teraz szukacie naiwnych,a won z babka do pracy.Sezon na wykopki,grzyby i drzewo w lesie.

Gość Stena57
Niestety z rentą to nie jest tak łatwo. Po raz drugi mówię Ci człowieku który sam jest pewnie w podobnej sytuacji i pisze że po co babka brała, Babcia brała bo rodzice żyli i jej pomagali, nie wiesz czemu i na co to się nie udzielaj, babcia ma reumatoidalne zapalenie stawów i nie pójdzie do pracy. Jeśli znajdzie się jakaś dobroczynna osoba jestem w stanie wszystko przedstawić.

Gość gość
15.36 Ona juz wszystko pobiera,bo to taki typ,ale jeszcze naciaga. Uczciwi ludzie nie podaja lewych kont na portalach. Konto kazdy moze sobie zalozyc,i stekac.

Gość gość
Ale rodzice nie pracowali? Jeśli pracowali to renta się należy. Ile babcia na lat? Nie na innych dzieci żeby jej pomogli?

Gość Stena57
Pracowali na czarno, mamie w ZUS brakło 2 miesięcy składkowych... Babcia ma 67 lat, lecz tak jak wspominałam ma zapalenie stawów i leki są drogie i bardzo cierpi, jeśli znajdzie się jakaś osoba wszystko mogę przedstawić i udowodnić

Gość gość
Renta przysługuje Ci do 26 rż jeśli będziesz się dalej uczyć. Piszcie do banku o zmniejszenie rat kredytu.

Gość Stena57
ZUS decyzja odmowna jeśli chodzi o rente, również mogę udowodnić. Babcia składała już wniosek ale też odmowa.. To Kasa Stefczyka..

Gość gość
Fajnie obmyslilas plan,ale to nie przejdzie,bo ludzie potrafia naciagac,od jeszcze od siebie biedniejszych.Takie typy juz tak maja. Dokumenty sobie przedstaw sasiadom,moze wtedy ktos ciebie wesprze,jezeli to prawda.

Gość gość
Widac pochodzisz z patologicznej rodziny,a teraz jeszcze widac,ze wychowali naciagaczke.

Gość gość
Internet to niezbyt przemyślane miejsce na prośby o pomoc. Udaj się do mopsu, Caritasu po zywnisc dają co jakiś czas paczki żywnościowe. Uczysz się? Mieszkanie jest po rodzicach czy własność babci?

Gość gość
Osobiscie nawet mogłabym pomóc osobie ktora tej pomocy potrzebuje ale musiałabym być na 100% przekonana że ta osoba nie wciska kutu, a tu niescisść nikt niema takiej niskiej emerytury wiem ile wynosi najniższ a emerytura a jak kogoś raz się złapie na kłamstwie to znaczy że kłamie zawsze.

Gość Stena57
Osobo która piszesz,że osobiście nie ma osoby która ma taką niską emeryturę owszem, babcia ma 1500 emerytury, ale tak jak mówiłam bank pobiera na ten duży kredyt, również mogę to udowodnić zapraszam. Z rodziny nie pochodzę patologicznej bo moja mama ciężko pracowała i żadnego pijaństwa nie było.

Gość gość
15.41 Leki na RZS nie sa bardzo drogie,bo metotrexat,metypret nie kosztuja duzo.Lek na system imunologiczny jest polski Equoral za 3,20,bo refundowany. Nie pisz wiec glupot,i mnie nie wnerwiaj. Slaby plan na oszustwwo.

Gość gość
Ponawiam pytanie uczysz się jeśli tak to gdzie?

Gość Stena57
Tak jak mówiłam mogę wszystko udowodnić, jesli ktoś jest zainteresowany pomocą a nie krytyką i złośliwością proszę o kontakt

Gość O_N
A skąd piszesz? nasz fb? ile potrzebujesz?

Gość gość
Stara oszustka myslala,ze zaraz beda jej rzucac czekami i posylac na konto.Wez sie opamietaj i wiecej nie ponizaj,bo juz siegnelas dna.