Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosty przekaz do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Jak siemasz kur)ewko to pan debetowa karta Faceci robią tobie pisuar z gardła Nie bądź uparta, dobrze wiem, że lubisz targać Opie)rdoliłaś więcej pni niż je)bany tartak Na opuchniętych wargach widnieje ślad wytrysku Ssiesz jakbyś od trzech dni nie miała nic ciepłego w pysku Mam łeb pełen pomysłów, a ty ku)restwo w genach Na myśl o ch)u)ju ślinisz się jak pier)dolona hiena Widzę, że higiena to temat w którym jesteś na bakier Jak drapiesz się po pi)ździe schodzi ci z paznokci lakier Twój niedomyty klakier trąca rybackim wrakiem A wnętrze twojej brudnej rury jest jak ścierny papier Masz sr)akę na zębach, gownem ci się odbija Najwyraźniej trenowałaś branie z od)bytu do ryja Seks z tobą to mogiła, ja wolałbym bardziej Wylizać muszlę kibla na dworcowym McDonaldzie Ch)u)je to twoje żarcie, wiecznie doskwiera ci głód Przy tobie Bożena z wampa jest wzorem wszystkich cnót Gdyby każdy fi)ut, którego żarłaś był z czekolady Miałabyś zapas cukru na kolejne trzy dekady Nie dam rady opisać, twojej sku)rwiałej urody To tania parodia Dody w połączeniu z żółtobrodym Jesteś jak głodny krokodyl zresztą z puchy na kłakach Wolałbym podać do ryja głodnej su)ce wilkołaka

Gość gość
Bogate masz doświadczenie, a ja wciąż jestem prawiczkiem :-( Nawet żadna nie chciała na mnie oddać moczu :-(

Gość gość
Podniecają cię takie hystoryjki ? Lubisz lizać własną spermuszkę z odbyytnycy? ;-)

Gość gość
Autworze, nie musisz jej brać, jeszcze jest młoda, może innym dać, ale czy bogatszy się znajdzie od ciebie? Pewnie nie, bądź wiec spokojny będzie jej z tobą i innymi jak w niebie.

Gość gość
Se bus się wystraszył, że nie będzie jedynym u swojej maturzystki, zawsze będzie mógł ją zabić wtedy.:/

Gość gość
Prostak pisał ten prosty przekaz:D

Gość gość
Kubuś przegiołeś :-P

Gość gość
Jeszcze wam mało? Ku)rwy Myślisz, że nic nie wiem, a ja wiem o tobie wszystko Jesteś zwykła dzi)wką rozkminiłem cię szybko Podbijasz z mokrą ci)pką, myśląc, że chłopcy to łykną Dziś to ty będziesz łykać pod warunkiem, że ktoś z nas Będzie chciał w to gardło wtykać, nagle temat się wymyka Skład to perwer, łykaj spermę, czekasz za jakimś bejmem Wiem, że lubisz to pewne, tak jak pie)rdolisz brednie Skończysz dzisiaj su)ko biednie, masz trzy ryje tutaj wredne Które są w temacie biegły i spotkały się tu Żeby zrobić miazgę w ch)uj z twoją ku)rewską personą Matko, żono czy kochanko, jechać z ku)restwem kocham to Jestem cham w chu)ju mam to, teraz z tobą zatańczą W głowie ci się zakręci, dziś na grubo polecisz Nie wiem z czego się cieszysz, zaraz będziesz rzewnie płakać Jak my zaczniemy grzeszyć, a ty po ścianach latać Ku)rwa małolata jeden ch)uj żadna strata Masz tu kata w trzech osobach, teraz ci się nie podoba? Ku)rwa jaka szkoda, prawie mi cię żal Ale nie ma już odwrotu, więc na koszmar się gotuj Będziesz krzyczeć daj se spokój, po ch)uj nikt cię nie usłyszy Nie przerywaj ciszy, zaraz dostaniesz wycisk Nie chcę twojej pic)zy ku)rwo wyjdziesz od nas z niczym Siniaków nie zliczysz, dzisiaj zbliżysz się do zniczy Nie masz tu paniczy tylko siłę strachu widzisz, siłę strachu widzisz

Gość MC white nigger
Joł joł joł madafakas! Maj niggas gona geciu!

Gość gość
fekalia w męskiej s*****e

Gość gość
Ale debil dostał kosza uuu :D brawo ona :D:P

Gość gość
Ale debil dostał kosza uuu :D brawo ona :D:P

Gość gość
daj jeszcze do tego podkład i dis na suke gotowy :P

Gość gość
do jakich "kobiet" jest ten przekaz?! xd jak ty kobiety w życiu nie poznałeś, tylko prostytutki (a to nie kobiety).

Gość gość
Jaki przegryw,nawet od prostytutki został olany:D

Gość gość
Jakiej prostytutki? Przecież on je dissuje

Gość gość
Jaka żenada,ciekawe czy długo nad tym myślał.