Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DramaQ

Oni zareczeni i Ja

Polecane posty

Gość DramaQ

Od ponad 2 lat pracujemy razem Od samego początku byliśmy najlepszymi kumplami , wygłupy , ploty , płacze i śmiechy Dzielilismy się wszystkim On jest Barmanem jak tylko jakaś laska była zbyt blisko pojawiałam się nagle by mu przypomnieć o jego dziewczynie którą będzie na niego czekać aż wróci z pracy Mijały miesiące , lata Na dzień dzisiejszy za rok ICH ślub Kilka miesięcy temu pierwszy pocałunek NASZ "Błąd" Potem jego wakacje i powrót I się zaczęło , zaczepianie , tulenie , wypytywanie o wszystko , buziaki A w końcu noc razem Wszystko świadomie oboje Minęło kilka tygodni Przy ktorejs rozmowie wyszło że" ja to tak źle się czuje od 2 tygodni" Pierwsza jego myśl " ciąża " Ja jestem zabezpieczona ale sama chcialam zrobić test żeby to wykluczyć Nic nie było wiadomo A on tego samego dnia poszedł i oznajmił dziewczynie z którą jest zaręczony Że ja zdradził Skończyło się jego eksmisja , rodzina nie chce z nim rozmawiać , nie ma po co wracać ... Oboje z premedytacją wszystko robiliśmy Ale teraz po tym co on stracił myślę sobie po co jej powiedział Mimo tego , że nie byłam dla niego błędem To czuje się strasznie z tym iż wiedziałam doskonale o zaręczynach , o przygotowaniach do ślubu Jestem złą kobieta ?

Gość gość
Tak jesteś złą kobietą , SZACUNEK DO INNYCH ! Nie jesteś wstanie się opamiętać a on dalej był w związku z nią kur wa MAC ! ile wam można powtarzać kończysz związek i dopiero teraz możesz wystawić dupę do innego , wiesz co ona musi czuć że może nigdy nie zaufać innemu facetowi , sam jestem facetem ale gardzę swoją płcią i przeciwną chcesz szczerości wierności bez zdrad a wy odpier dalacie takie rzeczy i jeszcze to piszesz żeby się usprawiedliwić że robisz dobrze żal mi ciebie

Gość gość
Skoro szukał innej to nie byl z nia szczęśliwy, badz jest dupkiem i ciebie tez zdradzi czas pokaże

Gość gość
Bez kitu.

Gość gość
kur wa ale bym mu zajebał w ryj z łokieta , nienawidzę takich ludzi jak ty autorko i ten twój dupek kur wa mać jak tego czytałem aż mi się pieść zaciska , sama wiedziałaś i zniszczyłaś tej kobiecie związek , i słuchasz jeszcze jakiegoś dupka który jutro ci powie że spał z inną , bo jak dla niego takie wartości że będzie brał ślub , a dla ciebie jest to nic że facet jest zajęty i ragujesz na jego zaczepki to jesteś tak samo winna jak ten debil z którym się zadajesz , pluje na ciebie w ryj , co za głupia cipa zrobiła zle i oczekuję kur wa mać że ktoś jej powie że dobrze zrobiła , takie rzeczy tylko w tej je banej Polsce , gdzie wasze zasady wartości

Gość gość
nie chcę cię straszyć autorko ale ciebie czeka to samo jeśli zwiążesz się z takim typem powodzenia :P

Gość gość
gość dziś najbardziej mnie rozwala że tak głupia laska , oczekuje zrozumienia że ragowała na zaczepki tego dupka a był w związku , Rozumiesz to że też jesteś tak samo winna jak ten debil !! radzę ci sobie darować życie z tym debilem , ta źle się czułaś wiesz o tym że okres może się spóźniać nawet przez stres i choroby ? tak od razu ciąża widzę że autor to zmyśla coś bo jak ktoś uprawia seks to wie że trochę trzeba się postarać żeby dziecko zrobić i to nie jest takie chop ,

Gość gość
gość dziś też tak uważam ale uważam że autorka zmyśla żeby ludzi na forum wkurzyć bo większość ma zasady nie rusza się , czegoś co jest już w związku nawet jeśli ta osoba ci wysyła sygnały , nie robi się takich rzeczy , umiesz spojrzeć sobie w twarz , podam ci przykład z takiego serialu , barry Flash kochał całe życie iris west , był nawet gotowy zginąć za nią ale długo się wahał , Barry zwlekał a iris poznała fajnego faceta i spróbowała z nim być w związku i się zakochała , i Barry musiał się pogodzić z tym, fakt mógł się cofnąć w czasie do speed force ale mogło to zahamować to że w przyszłości tak zostaje jego żoną i ma z nią córkę , Barry nie zrobił nic uszanował że iris ma faceta , i ty też powinnaś uszanować że ktoś w związku i nie masz prawa żeby ktoś był z tobą bo ty tak chcesz , źle zrobiłaś i jesteś głupią cipą tyle w temacie , i jak może być ci głupio jak cię dymał ten typ sama się na to zgodziłaś nikt cię nie zmusił , musisz pamiętać że sporo facetów jest co szukają wrażeń czegoś nowego trafiłaś na najgroszego ciula