Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiaczki brak, test negatywny.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj powinnam dostac miesiaczki. Mam dość krótkie cykle 23-25 dni. No czasem zdarzy się dluzszy, ale to rzadkość. Zrobiłam dziś test super czuły i negatywny. Czy jest szansa, ze owulacja sie przesunela i cykl sie wydłuży? Ostatnio byłam mocno przeziebiona. Kochamy sie z mężem dość czesto, ale nie robie zadnych testow owulacyjnych, nie swiruje na punkcie ciąży. Zastanawia mnie tylko ten brak miesiączki. Ile jeszcze czekać i kiedy powtorzyc test jesli miesiaczka w najbliższych dniach nie nadejdzie? Jedyne co odczuwam to klucie w podbrzuszu i w jajniku po lewej stronie od kilku dni. Nigdy mnie brzuch przed miesiączka nie boli, nadchodzi z nienacka.

Gość KarolaFasola
Ja robiłam test w dniu planowanej miesiączki i wyszedł negatywny. Zrobiłam kolejny w dniu kiedy ta miesiączka miała by się kończyć (oczywiście jej nie było) i wyszła bladzoutka druga kreska. Na drugi dzień była już bardzo mocna, a teraz mam już 3 miesięczne szczęście:)

Gość gośćjolaola
Poczekaj moze jeszcze 5 dni i zrob test lub idz na bete hcg. Ja mam podobny problem 31 dzien cyklu zwykle 27 , @brak a test tez negatywny.

Gość gość
miesiaczke mialam miec 13 luty , :D zrobilam test negatywny 15 lutego zrobilam test :D lekka blada kreska 17 luty wyniki badan BETAHCG , juhu bede mama za 6 tyg rodze :D

Gość gość
Ja jestem po 2 poronieniach w ciagu ostatniego roku wiec chcialabym wiedziec jak najszybciej o kolejnej ciąży żeby od razu zacząć przyjmować duphaston i troche pomóc szczesciu ;) Autorka

Gość gość
Akurat luteina to takie placebo bardziej, nie utrzyma nieprawidłowej ciąży. Lepiej ustalić przyczynę poronień.

Gość gość
10:48 Bylam u 3 lekarzy i zaden przyczyny szukac nie zamierza po 2 poronieniach w 6 tygodniu. Po drugie co za bzdura z tym placebo? Jesli progesteron jest za niski to nie utrzyma sie ciąża chocby miala byc zdrowa a duphaston ten niedobor ma uzupełnić. Jednak lekarze twierdza wszyscy zgodnie, ze poki co badanie sie nie ma sensu, szkoda pieniedzy i jak trzecia ciąża wspomagana duphastonem sie nie rozwinie to wtedy dostanę listę badan dla siebie i meza i bedziemy sie badać.