Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was już grzeją?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam sybrię w domu i nie grzeją i znów mnie choroba bierze, a właśnie 2 dni temu skończyłam poprzednią... Mam ochotę łeb ukręcić temu, kto o tym decyduje na moim osiedlu, wg przepisów już było na tyle zimnych nocy i powinni grzać!!! Płaci człowiek czynsz cały rok i co? Grzeją u was?

Gość gość
Grzeją niestety. Mam wyłączone kaloryfery, mieszkam w bloku z 2000 roku i jest za gorąco, gdy włączy się ogrzewanie. Płacę aż 120 zł czynszu, z czego połowa to ogrzewanie.

Gość gość
Kurde, nie narzekaj, chętnie bym się zamieniła, zawsze możesz otworzyć okno albo po prostu nie odkręcać, a jak jest ziąb to nic nie możesz zrobić!!! Tylko chorować kolejny raz i dostać k**wicy!!!!

Gość gość
U mnie grzeją od wczoraj. Ale i tak zdążyłam zachorować...bo na podwórku niestety ogrzewanie wyłączone :(

Gość gość
haha na podwórku u mnie wczoraj grzało i do słonka było ciepło, ale nie da się być na zewnątrz cały czas, poza tym słonko w końcu zachodzi, a w domu lipa... Weź się wykąp w takiej zimnicy, a jak ktoś ma małe dziecko to już wgl nie wiem- zmiana pieluszek co chwilę, przecież po 1 dniu będzie chore, a co dalej? Jak dalej ziąb? Co za kretyni o tym decydują- jak się zimno to się grzeje, jak widać to jest za trudne dla nich...