Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja z rodziną partnera...

Polecane posty

Gość gość

Poznałam rodziców mojego partnera, gdy odszedl on od stołu, jego rodzice zapytali mnie czy on jest dla mnie dobry i nie przekracza granic, czy mocno się ze mną kłóci. Po czym jego siostra, powiedziała mi, ze brat za małolata bywal często w sądzie i na policji. Mnie też pytali czy karana nie byłam. Byłam w lekkim szoku, partner powiedzial mi, ze miał problemy z prawem, ale nigfy nie słyszałam takich pytań od rodziny żadnego partnera. Nie przyznałam się ze często jemu puszczają nerwy i potrafi np rozbić talerz czy rzucić szklanka w ścianę. I teraz pytanie jakie mi się nasuwa to czy warto brnąć dalej w to?

Gość gość
Uuu, dziwne faktycznie, może o czymś nie wiesz ? A powinnaś się dowiedzieć, podpytaj...Może twój facet jest agresywny, a oni lekko próbują Cię ostrzec...

Gość gość
To nie jest dziwna sytuacja, to było prawie bezpośrednie ostrzeżenie Cię z ich strony. Widocznie koleś ma dużo na sumieniu, a Ty ładujesz się w bagno.

Gość gość
Hahah boze jakie slabe prowo.. tak juz jacyc rodzice pytali obca pipe o takie cos.. poza tym nawet jak ta sytuacja miala miejsce to tylko swiadczy w jakich srodowiskach sie obracasz.. ale poniewaz to slabe prowo odpisze adekwatnie .. cipo dziwna sytuacja jest to ze po takies sytuacji zamiast konsultowac to z chlopakiem pytac jego rodzicow.. a co to za pytania o co chodzi albo obgadac to ze swoja rodzina siejesz ferment na forum

Gość gość
jego rodzina to konfidenci powiedz mu to, że skarżą na niego

Gość gość
Pakuje sie w bagno osoba dajaca sie wciagac w te j****e prowokacje grubych wywlok z kafe

Gość gość
To żadna prowokacja, nie wiem czemu zadali mi takie pytania. Mieszkamy w innym mieście niż jego rodzina, on przyjechal tu na studia i juz zostal, ma tu firme. Poznalismy sie duzo pozniej, i tak spotykalismy sie rok, do rodzicow mnie nie wozil, ja tez nie nalegalam na spotkania, stąd nie widzieliśmy się wcześniej.

Gość gość
uwaga! to sekretarka ;-)

Gość gość
Facetów jest jak psów, znajdziesz mniej niebezpiecznego.

Gość boromeusz kupewłuszko
Słabe opowiadanie i może być problem z wymyśleniem zakończenia. Nie ostrzegają nigdy i w Warszawie skończyło się to podwójnym zabójstwem.

Gość gość
Moj partner jak sie spotykalosmy to rez mi wspomnial ze mial male problemy z prawem ale nic wielkiego. Po 4 latach zwiazku pewnego dnia, kiedy wyslalam go do banku zeby oproznił konto bo mielismy duzy wydatek nie wrocil do domu, zapadł sie pod ziemie normalnie. Wtedy mielismy juz 2 miesieczne dziecko. Nie wiedzialam co myslec, tyyyle kasy i zero kontaktu. Czyzby uciekl i nas zostawil? Po 3 tygodniach dowiedzialam sie od obcej baby ktora do mnie zadzwonila ze moj partner siedzi w wiezieniu i prosi o kontakt! Okazalo sie ze za malolata nie odrobil prac spolecznych i byl poszukiwany, a w drodze powrotnej z banku mial kontrole drogowa i go od razu do aresztu zabrali. Zamkneli go na 2 miesiace. Normalnie zycie jak w filmie.. tak sie zlozyla z ta kasa i wiezieniem. Kase oczywiscie mial jak wyszedl z wiezienia. Ogolnie jest bardzo dobrym czlowiekiem i oczywiscie nadal jestesmy razem a za tamto dlugo przepraszal

Gość baumtraksler
Każdy ma prawo do jednego telefonu. A jeśli w tej sytuacji nie to mógł wymyślić cokolwiek na przykład że dziecko samo zostało i dac policjantom klucze. Słabe opowiadanie.

Gość shkembi
Spotkałem się z tym że czasem ostrzegają ale to chodziło o problemy psychiczne i było wiadomo że sprawa i tak się wyda prędzej czy później.

Gość gość
Agresja ma podłoże psychiczne.