Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka uciekła od dziecka, czy jest możliwość pozwać o alimenty?

Polecane posty

Gość gość
Zadziwia mnie jeszcze postawa jej rodziców. Nie chcieli jej w swoim domu, pozwolili zostać tylko jeśli ulegnie szantażowi. Gdyby uciekła z maleństwem, to w takich okolicznościach naraziłaby je na niebezpieczeństwo. Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że uciekła tylko od Was, a nie od dziecka. Że sobie ułoży życie, ogarnie się i wróci odebrać Wam dziecko.

Gość gość
Przecież ona nie musi być na rozprawie a nawet jak jej nie będzie to lepiej dla ciebie, bo nie będzie miała nic do gadania w sprawie wysokości alimentów. Mam nadzieję, że dowalą suce jak najwięcej. Będzie jej rosnąć dług, najwyżej pójdzie siedzieć. Gardzę takimi ludźmi, którzy nie chcą płacić na własne dzieci i to nie ważne czy facet czy kobieta, dla mnie bez różnicy.

Gość gość
09:01 pan chyba nie do końca ogarnia o co w tej sytuacji chodzi. to jacyś psychopaci i to oni powinni siedzieć

Gość gość
Wszystko się da, moja była płaci alimenty

Gość gość
12.36 Nie musiała rodzić. Miała wybór albo mieszka u nich i urodzi to dziecko albo ma się wyprowadzić. Wybrała urodzenie. Psychopatami to by byli, gdyby ją do łóżka przywiązali

Gość gość
12:52 to nie jest zdrowe podejście, jęśli uważasz, że to co tam się stało jest w porządku sam jesteś j*******y/a

Gość gość
Jak miala" wybrac urodzenie" skoro w Polsce nie mozna zrobic aborcji? Co to za wybor???

Gość gość
i jeszcze postawa tej rodziny, nie rozumiem tego

Gość gość
CO ZA S******L

Gość gość
gość dziś Tysiące kobiet rocznie jakoś potrafi to obejść.

Gość gość
Ale niby czemu go wyzywacie? Poszła z nim do łóżka to musiała liczyć się z tym, że zajdzie w ciążę! Na własne dziecko ma płacić, nie musi się z nim widywać, dla dziecka to i tak wystarczająca trauma. Rozłożyć nogi mogła, płacić alimentów nie ma komu

Gość gość
rodziła bez swojej zgody i bez swojej zgody to dziecko 9 miesięcy nosiła, facet chce jeszcze od niej kasy chociaż sam pisał, że dochód wyższy i mu pomagają a ty jeszcze pytasz dlaczego jest wyzywany?

Gość gość
Chore to! Ja bym swojego dziecka nie zostawila ale wasza postawa jest okropna. Jakby mnie rodzice tak szantazowali to bym nie chciala ich znac. A Ty tez jakis dziwny jestes. Chciales dziecka to je mieji zyj jak chcesz a jej daj spokoj.

Gość gość
Ale to znaczy, że ma nieplacic alimentów na własne dziecko? Nie chciała go, ok, rozumiem to doskonale. Mogła zamówić tabletki przez neta i udawać, że poroniła. Dziecko ma dwoje rodziców i dwoje jest za niego odpowiedzialnych.

Gość gość
09:21 Może miała zj****ie w domu , jakby coś zamówiła to by stara jej zaraz otworzyła paczkę

Gość gość
Możesz ale po co jak finanse dobrze idą

Gość gość
gość 2018.09.27 Opuściła dwójkę dzieci i później urodził trójkę? Masakra.