Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta agatka to jakaś debilka co za kretynka z niskim IQ takiego pustaka już dawno

Polecane posty

Gość gość

co za kretynka ale żałosna dziewczyna chociaż wydaje się po avatarze ładna ale strasznie pusta jest xd pisze takie denne pytania chociaż to nawet nie jest zabawne .Nie wiecie ile ta laska ma lat bo zachowuje się jak 13 latka albo góra 14 lat xd pisze denne tematy które są żałosne i poniżej przeciętnej krajowej nawet nie jest zabawna chociaż myśli że jest ;) strasznie żal ją czytać bo jak coś wrzuci to ogólnie aż zakrywam twarz i myślę że skąd takie osoby się biorą jak ona ? naprawdę nie ma się z czego cieszyć bo jej poziom to jest ameba umysłowa .Naprawdę mazowszanin jest nawet bardziej od niej inteligentniejszy xd a ona to tylko pozoruje na bystrą a bystra to jest jak woda w klopie xd weź sie dziewczyno zastanów co piszesz bo tylko robisz z siebie pośmiewisko jak jakaś upośledzona xd

Gość gość
no bo piszesz denne tematy które są żałosne i śmieszą chyba tylko ciebie ,nawet to nie jest zabawne tylko robisz z siebie pośmiewisko .

Gość pravik        24lata
agatka idziesz ze mna na fajke?

Gość gość
Ale ona dzala na moja knage ,i to nie zart , chcialbym sie z nia kochac ,jestem jej cichym wielbicielem

Gość gość
prawie większość twoich tematów to jakieś denne popłuczyny próbujesz być zabawna i napisać coś śmiesznego a to jest denne i poziom ameby xd

Gość gość
agatka nie są denne i żałosne ładna dziewczyna a robi z siebie taką kretynkę xd zachowujesz się jak dziecko z podstawówki gdzieś poziom klasy 6 albo 7 xd serio te twoje tematy to nawet nie jest zabawne to jest denne .DLA mnie to robisz z siebie pośmiewisko chyba że jakieś kretyny z niskim IQ się tym podjarają xd