Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę facetow

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy jesteście tacy sami :( macie tylko różne twarze, żeby można było was rozpoznać :(

Gość gość
Ja jestem dobrym człowiekiem. Dlatego jestem sam.

Gość gość
Zgłaszam sprzeciw, znam chamów i łajdaków ale znam też fajnych, więc muszę bronić tych "dobrych" ;)

Gość gość
gość dziś Wszyscy jesteście tacy sami smutas.gif macie tylko różne twarze, żeby można było was rozpoznać smutas.gif > opowiedz co się stało i kto cie skrzywdził, słuchamy

Gość gość
Dlaczego tacy jesteście ughhh

Gość gość
Faceci są fajni przestań. A jak dobrze potrafia kobiecie zrobić to poezja wyższych lotów :)

Gość gość
Problem w tym, ze nikt mnie nigdy nie skrzywdził. Bo nikt mnie nigdy nie chciał, żaden nie starał się o moje względy bo bylam GRUBASEM :/ schudłam dużo, zrobiłam wymarzona operacje biustu i nagle okazało się, ze mam dużo adoratorów! Faceci w pracy, którzy nawet na mnie nie patrzyli ani nie zagadywali nagle chcą umówić się na piwo i pierwsi mówią cześć... na fb tez dużo zaproszeń, choć pół roku temu nie miałam w mesengerze rozmów z facetami hehhhe... jak ja mam teraz stworzyć związek z facetem jakimkolwiek skoro wcześniej byłam niewidoczna :/

Gość gość
Kiedyś marzyłam o związku, z zazdrością patrzyłam na facetow koleżanek, a teraz czuje obrzydzenie do każdego mężczyzny... po raz pierwszy w życiu czuje ze żyje, robię to co kocham i dbam tylko o siebie, nie chce już związku :/

Gość gość
Kobiety też na grubasów i brzydali nie lecą.

Gość gość
Wiem, ale na mnie tez żadnej grubas nawet nie spojrzał. Faceci maja łatwiej w życiu

Gość gość
A ja nienawidze kobiet bo przez swoją brzydotę kobiety traktowały mnie jak g****o :(

Gość gość
Faceci mają trudniej od kobiet. Brzydki nigdy nie znajdzie dziewczyny brzydka bez problemu.

Gość gość
Brzydka też nie znajdzie, kto niby lubi brzydkie? Chyba jakiś zboczeniec tylko.

Gość gość
Mam dosyć samotności, potrzebuje bliskości. Chciałabym mieć męża i dzieci w przyszłości i być kochana. Ale to tylko marzenia. Żadnen mnie nie chciał jak byłam gruba, ale nagle gdy schudłam i mam duże cycki to nagle soe okazało, ze mogę przebierać. Jak ja mam być z kimś takim? Nie wierze już w facetow

Gość gość
18.46 taaa no chyba odwrotnie, facet może nadrobić charakterem, kasą. Ile to takich par widuje, w maire ładne dziewczyny z pasztetami. Zresztą desperatki zawsze się znajda bo chetne na 1go który je zechciał bo boja się samotności.

Gość gość
Facet charakterem i kasą nie nadrobi bo kobiety są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne. Ile to widziałem par gdzie mężczyzna był przystojny szedł z brzydką kobietą :)

Gość gość
Jakoś nie widze brzydali z ładnymi kobietami

Gość gość
mężczyźni nie patrzą tak na wygląd jak kobiety

Gość gość
Będę się mścić na facetach, bede wykorzystywać was finansowo :* - autorka

Gość gość
Skrzywiona psychicznie idiotka autorka. Ten had ccie udlawi pokrako. Zostaniesz stara zgbusniala nieszczesliwa stara panna

Gość gość
To znajdź podobną do ciebie i liż jej psiochę a facetom daj spokój, co ci przeszkadzają :-)

Gość gość
gość dziś Kobiety też na grubasów i brzydali nie lecą. x leca tylko faceci, jak muchy do gowna, tylko na piekne szczuple kobiety. KOBIETY nie leca tylko wchodza w zwiazki z facetami glownie brzydkimi i grubymi, tacy stanowia z 90% albo i wiecej wszystkich mezow w Polsce Osobiscie nie znam ani jednego faceta przystojnego wysportowanego ktorego wziela sobie jakas kolezanka za meza. Nawet te ladne maja brzydali za mezow i nieatrakcyjnymi sylwetkami.

Gość gość
Atrakcyjnych mezow maja jedynie celebrytki.

Gość gość
Hmm to może sama wybierz faceta i umów się z nim? ;) Najlepiej z okolicy, w której Cię nie znają :-) Sam wygląd to jeszcze nic ciekawego. Przynajmniej do związku na całe życie, bo na samo ****nko jest najważniejszy. Nie każdy człowiek jest chodzącym wyprutym z uczuć s*********m ;)

Gość lonelyman
gość dziś Będę się mścić na facetach, bede wykorzystywać was finansowo :* - autorka v Cóż to za finansowa agresja. Do jutra Ci przejdzie heh.

Gość gość
Mna sie nigdy zaden facet nie interesowal. 35 lat jestem sama ,bo mam brzydka twarz. Faceci leca tylko na wyglad i nigdy zadnemu sie nie podobalam. Te ladne facececi obskakuja jak hieny a takie brzydkie jak ja tylko wysmiewaja.

Gość gość
Bylam z facetem ponad trzy lata mieszkalismy razem rruuuchaal mnie kiedy chcial i jak chcial nie moge narzekac bo mial czym naprawde natura go mu dala prawie jak murzynowi.Pewnego dnia stracil prace bo firma zbankutowala. Postanowil ze wyjezdza za granice,zadne moje prosby nie pomogly,Minelo pol roku przyjechal na urlop, ale nie sam z jakas pchizda przedstawil mi ja i powiedzial ze to jest jego dziewczyna i jest wciazy. Myslalam ze oszaleje ale sie opanowalam i dalam mu 10 min na opuszczenie tego mieszkania bez dyskusji, co dalej bylo i jak to sie skojczylo to mogla bym ksiazke napisac. Dlatego od tego czasu nie nawidze facetow, bo oni tylko kulasem mysla