Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś chodzi mi pod oknami sypialni

Polecane posty

Gość gość
Ty głupia !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Słaba prowokacja!

Gość gość
23:09 to pewnie wiesz jak nisko są te Okna w mieszkaniach na parterze, ja tez już mam dość. Nie dosc ze zimno to jeszcze teraz coś takiego.

Gość gość
Z dwójką nie raz byłam sama a okna tak nisko że można podnieść nogę i już się jest w środku. I coo?

Gość gość
Też bym się bała współczuję. Okropnie tak mieszkać nisko brrr każdy może zaglądać. A kiedy maz wraca

Gość gość
Wielka Brytania nie jest bezpiecznym krajem i mąż nie powinien zostawiać ciebie samej. Masa gwałcicieli, morderców, muslimów terrorystów. Gdzie twój facet miał głowę?

Gość gość
Nigdzie nie dzwon. Nie ma zadnego zagrozenua, nic nie zrobia. Rozumiem, ze sie boisz. Ale zgas swiatlo i sprobuj zobaczyc kto sie kreci. Jak masz wolna kase to kup jakas kamerke zainstaluj na zewnatrz, wtedy sie przekonasz czy faktycznie ktos zaglada czy moze masz takie zludzenie np. Poprzez swiatlo itp. Kiedy wraca maz czy tam partner? Jak masz wszystko pozamykane nic Ci nie zrobi, spokojnie.

Gość gość
Mąż wraca dopiero za dwa tygodnie :(

Gość gość
Już mi się całkiem odechciało tej Anglii. Domy byle jakie, okna na wysokości kolan, zimno, wilgoć, a jeszcze coś takiego. Nie wiem czy dam rade zainstalować taka kamerkę ale poczytam o tym jutro.

Gość gość
Gwalciciele, terroryści?/ hahaha padnę :) ja się tu czuję dużo bezpieczniej i o wiele milej widziana, niż jak jestem 1-2 razy w roku na te pięc czy siedem dni w Polsce.

Gość gość
23:17 to jestes widac z tych, ktorzy się nie umieją zasymilować, pewnie język kiepściutki masz, byle jaką pracę to się ci nie podoba... wracaj do Polski, dobra rada.

Gość gość
bo was już tu nie chcemy

Gość gość
23:19 ja pisze o domu, który mi się nie podoba, a ty wyciągasz z tego wniosek, ze na pewno nie znam języka???? Ciekawy tok myślenia.

Gość gość
dziś to znaczy, że jesteś głupia jak but i wypierasz fakty. Liczba gwałtów w UK kilkukrotnie wyższa niż w PL To samo z napadami, kradzieżą, zabójstwami o atakach terrorystycznych nie wspominając, bo u nas okrągłe zero, a w UK nie tak dawno allahy rozjeżdżały ludzi ciężarówką w Londynie.

Gość gość
23:22 a w Polsce ZERO tolerancji, zmuszanie kobiet by rodziły, PiS , klechy, narodowcy i zawistni ludzie :)

Gość gość
wylec i odrab mu glowe siekierą to nie bedzie cie nachodzil

Gość gość
dziś Aha trzeba było od razu mówić, że jesteś lewaczką. Z wami nie ma mowy o rozmowie na argumenty. To lewactwo zniszczyło UK i doprowadziło kraj do stanu, gdzie panują strefy szariatu, gdzie muzułmanie obcinają głowy brytyjskim żołnierzom. Dla was to normalka, bo tak was neomarksizm wychowuje.

Gość gość
hahaha ale mnie rozbawiłeś/aś. you made my day!! :) zatem ze świetnym humorem, idę spać - po lewacku, a jakże. i jeszcze, żebys mial/a satysfkację - tak, jestem za aborcją i tak, jestem za przyjmowaniem uchodźców i nienawidzę KK.

Gość gość
23:25 za to wy jesteście homofobami wrzucających wszystkich do jednego wora. Wszyscy muzułmanie to terroryści, Niemcy to nazisci, a postępowy zachód to zuuuoo

Gość gość
w UK od c***ja takich stalkerów ciapate lubia sie bardzo przyglądać obcym im kobietom i mowić „ bejb” :D wiekszosc jest niegroźna

Gość gość
dziś Mój brat pracował jako dostawca mięsa i będąc w islamskiej dzielnicy w New Castle, gdzie dowoził do sklepu baraninę został pobity na ulicy tylko dlatego, że miał krzyżyk na szyi. Policja oczywiście zamiotła sprawę pod dywan, bo muzułmanów nie wolno ruszać. Najśmiejszniejsze jest to, że on był taki liberalny jak ta głupia siksa tu pisząca. Podobnie liberalna była pewna szwedzka aktywistka, która stawała w obronie muzułmanów, aż ją w końcu zamordowali i grupowo zgwałcili. https://dailyarchives.org/images/elin-krantz-killed-by-nigger.jpg

Gość gość
to pewnie muzułmanin chodzi

Gość gość
i właśnie przez takich ograniczonych i o wąskich horyzontach Polaków wyjechalam ... serio idę spać. na szczęście jutro piątek, potem wolny weekend, będę się obijać na wy jak to w Polsce, będziecie jeść rosół, schabowe ale najpierw sprzątać dom, bo trzeba, bo "co ludzie powiedzą' itd. polskie piekiełko takie - wszystko, WSZYSTKO pod innych ludzi., byle się nie różnić. tylko nieliczni w tym kraju mają odwagę się wyhylac. dobrej nocy

Gość Bea93
dziś No nie jest tam bezpiecznie. Moja koleżanka opowiadała, że mało co nie została zgwałcona gdy wracała wieczorem z pracy na przystanku autobusowym. Podeszło do niej dwóch śniadych facetów, zaczęli robić aluzje seksualne, ale na jej szczęście przyjechał autobus, bo już by pewnie dziewczyny nie było :/ Po miesiącu wróciła do Polski.

Gość gość
i jak typowa idiotka srasz ze strachu z byle powodu, mimo, ze moze to być zwykły angielski nastolatek, który nie roochal a jego kolega ma koleżankę Polkę i jest ciekawy :O

Gość gość
dziś W UK jest stereotyp, że Polki dają każdemu, więc może dlatego jakiś napaleniec tam stoi i liczy że ten stereotyp to prawda i go zawoła.

Gość gość
23:49 O polaczkach jest stereotyp, ze sa tanimi robolami, kto ma gorzej? :O:D

Gość gość
Kolejna Karyna w UK. Seba do Polski po dresik wrócił i zostawił Cię z bachorem?

Gość gość
dzwon na policje i do prokuratory! wszedzie ! do prezydenta fbi

Gość gość
może chce cie poznac po prostu