Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są normalne związki w których ludzie się kochają

Polecane posty

Gość gość

czy wszystko to takie bagno jak tutaj na kafeterii piszą nawet jeśli na pozór wygląda dobrze to za zamkniętymi drzwiami jest do niczego

Gość gość
Tu ich nie ma bo są zajęci sobą.

Gość gość
Informuję ciebie, że idę spać bo wcale się mną nie zajmujesz. A później będzie płacz i przepraszanie.

Gość gość
Większość związków jest fajnych. Tutaj ludzie są często samotni, więc próbują się pocieszać, że związki są taaaaakie złe.

Gość gość
Jakby wiekszosc zwiazkow bylo fajnych to co 3 malzenstwo nie konczyloby sie rozwodem.

Gość gość
Co 3 małżeństwo (nie wiem tylko skąd ta statystyka i czy jest prawdziwa czy wymyslona) to 33,3% a więc zostaje aż 66,67% co jest zdecydowaną większością :P Poza tym wiele jest związków bez ślubu.

Gość gość
To forum nie jest odpowiednim miejscem do zbierania opinii bo przyciąga nieszczesnikow, czesto te same osoby ciagle a cała masa osób tu po prostu nie wchodzi.

Gość gość
Mąż mnie kocha i ja męża to jest wspaniałe. Mąż już jako mój chłopak mmiał prawo do mojej intymności a ja do jego. Dlatego zawsze jest obecny podczas każdego badania krocza i wspierał porody. Nie ma ŻADNYCH TAJEMNIC MIĘDZY NAMI.

Gość gość
22.53 tak to jest zasada kak Kuba bogu tak Bóg Kubie. Więc tak jak ty opisujesz masz rację ty szanujesz i cie mąż szanuje!

Gość gość
gość wczoraj Statystyka prawdziwa, dane pochodzą ze źródeł sprawdzalnych (GUS, sądy). W dużych miastach co 2 małżeństwo, średnich-małych co 3-4 a a na wsiach co 5 małżeństwo się kończy rozwodem. A ty uważasz że to sukces?

Gość gość
wśród ludzi z wartościami konserwatywnymi, pro-rodzinnymi bardzo dużo takich związków.

Gość gość
Rozwody to niezbyt dobra miarą czy są szczęśliwe związki ponieważ osoby już rozwiedzione mogą później wejść lepszy i trwalszy związek.

Gość gość
gość dziś badania pokazują, że jedynie u 20% rozwodników ich kolejny związek jest trwały.

Gość gość
Zwiazek łączy intymność tak jak pisze poprzedniczka. Obecność gdy badają cipkę poród i dobry seks. To łączy dobry związe .

Gość gość
Ciezko o normalne zwiazki jak kobiety leca na dupkow i degeneratow. Ponad 40% mezczyzn bedacych w zwiazkach wychowuje nieswiadomie nieswoje dzieci.

Gość gość
Ludzie chcą związków, bo dają im szczęście. Nie wszystkie są udane, ale 70 procent tak. Nie ma co się głupio pocieszać, że to niby takie zło.