Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam sex z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Niedawno uprawiałam sex ze swoim chłopakiem oczywiście wszystko było w porządku gumka nie pękła wytrysku teraz nie było ponieważ to był pierwszy raz... 1 temu uprawialiśmy sex. Mój chłopak zapewniał mnie że wszystko jest wpożątku i moje przyjaciółki też. Ale tak i tak się boje że mogę być w ciąży. U ginekologa nie byłam bo był zamknięty. Proszę o pomoc albo porady

Gość gość
A jakiej pomocy szukasz lub na jaką poradę czekasz?

Gość gość
urzeczowił Cie już, przejechaliscie na czerwonym swietle

Gość gość
Znowu powiem,że edukacja seksualna w Polsce jest bardzo potrzebna. Dziewczyno, jakim cudem możesz być w ciąży jeśli guma nie pękła i nie było wytrysku? Najpierw sie dowiedz co i jak,a potem bierz się za seks.

Gość gość
Wiesz co, jeśli to jest Twój stały partner, to zamiast się tak stresować, to może idź do ginekologa i poproś o jakieś pigułki ultralekkie http://antykoncepcjanamiare.pl/antykoncepcja-szyta-na-miare/ wiem,że młode kobiety, które dopiero zaczynają współżycie właśnie dostają receptę na takie ultralekkie pigułki, bo są idealne dla nich.

Gość Mirq
Nie lepiej pomyśleć o antykoncepcji? Taki choćby vibin mini dla młodych kobiet zdejmie z Was wiele stresu. :)