Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymagania co do faceta

Polecane posty

Gość gość

Moje wymagania co do faceta sa bardzo niewielkie. A i tak nie mam nikogo od lat. Oto wymagania: -wyzsze wyksztalcenie -wzrost powyzej 168 -pelny zestaw zebow -higiena -brak agresji w stosunku do mnie A oto czego nie musi: -byc bogaty -miec auta -chciec dzieci -miec mieszkania wlasnego. Moja osoba natomiast prezentuje sie nastepujaco: -wyksztalcenie wyzsze -dosc pelna sylwetka ale proporcjonalna -mam hodowle psow -przecietna z wygladu, choc slyszalam w zyciu,ze jestem ladna -poczucie humoru mam I nie wiem czym strasze.

Gość gość
Tym, wyższym...zapewniam i nie że masz a tym,że chcesz.

Gość lonelyman
Podobno "miłość" itak jest ślepa.

Gość gość
Wlasciwie to i z tego moglabym zrezygnowac. Moze miec srednie wyksztalcenie. Byleby mial troche rozumu . Dlaczego jestem sama.. niech sie wypowie ktos. Moze jakis jasnowidz

Gość gość
Autorko, ja nie mam 3 zębów - dresy mi powybijali:o a tak to spełniam Twoje warunki. Zechcesz mnie? Jestem prawiczkiem:)

Gość gość
Nie mam litosci. Zeby musza byc. Szukam dalej haha

Gość gość
Może jesteś na pozór zbyt wyniosła,nieprzystępna,zimną niczym królowa śniegu,może jest w twojej aparycji, posturze, sposobie bycia coś co peszy,odstrasza a nawet odpycha,he? :( Pomyśl My Lady

Gość gość
Skoro nie masz litości, również na taką nie zasługujesz. Giń zatem jako stara panna!

Gość gość
przemek jest wolny, jak chesz to go bierz. jemu i tak wszystko jedno, więc się ucieszy.

Gość gość
Może nie trafił się jeszcze taki który odważył się pokochać psią mamę :( w pozytywnym sensie tego znaczenia

Gość gość
Do goscia 22:36 Trafne. Pewnie masz racje. Moja wynioslosc bierze sie ze strachu przed porazka w dazeniu do bliskosci Niedlugo 'zejde' na depresje z tego powodu

Gość gość
Patrzcie jak walą do niej drzwiami i oknami:p

Gość gość
Tez tak mam. nikt do mnie nie gada, z rok temu dosc przystojny mezczyzna, zachwalal, komplementowal, ale bylam zdystansowana (i dobrze) bo okazalo sie ze mnie oklamywal i byl dziwny z charakteru (alkohol, imprezki). Teraz od roku nikt sie mna nie interesuje, nie zaczepia, nic, zaczynam myslec, ze jestem nieatrakcyjna. Jestem dosc przecietna, tak mysle, poza tym, ze malo rozgadana i troche przytlumiona, refleksyjna, moze wydaje sie nudna.

Gość gość
Psom tez zęby liczysz?

Gość gość
Bo faceci lubia niezaradne idiotki, i wcale nie musza byc piekne. Zauwazylam to daaawno temu I nigdy nie mialam problemow z poderwaniem faceta choc jestem juz po czterdziestce, z drugim mezem i kolejnym kochankiem na boku. Usmiecham sie do nich szeroko. Pozwalam odwalac za siebie robote jak mi sie nie chce. Jestem madzejsza od wiekszosci z nich (doktorat), ale oni uwielbiaja czuc sie silni i potrzebni. Ot, cala filozofia. Wszystko jedno czy to profesor, dyrektor czy milioner:). Trzeba stawiac Im wysokie wymagania i twierdzic ze ci sie nalezy:)

Gość gość
Do gosc 23:28 Calkiem mnie natchnelas. Fajnie to ujealas, dosc optymistycznie. No bo coz latwiejszego niz udawac glupiutka i bezradna.... chociaz moze to i trudne jak sie cale zycie zgrywalo bohaterke? W kazdym razie dzieki

Gość gość
Moje wymagania co do faceta zawsze były nastepujace: - aby nie był żonaty - odpada ale też taki, który w tym momencie był w jakimkolwiek zwiazku - odpadali pijaki spod monopolowego - odpadali też różni agresywni, skorzy do bijatyk - na koniec odpadali cwaniacy, bajeranci i babiarze Nie zwracałam zupełnie uwagi na: -pieniadze, mógł zarabiać najniższą krajowa - mógł nie mieć mieszkania, mieszkać u rodziców - wzrost nie był ważny, byle by był wyższy niż 160 cm - mógł nie mieć prawa jazdy ani samochodu - mógł być po rozwodzie Efekt, jestem do dziś starą panną. Ale moja przyjaciółka z LO. Miała wymagania jak z tąd do Ameryki i takiego męża sobie znalazła. Z resztą nie tylko ona. Wszystkie z mojej paczki już dawno po slubach , mają po 2 czy 3 dzieci, a wybredne były, że byście nie uwierzyli.

Gość gość
Bo faceci lubia niezaradne idiotki, i wcale nie musza byc piekne. x Brednie. Tak sobie zazwyczaj tłumaczą laski, które nie mają powodzenia i próbują się pocieszać. A co do autorki - jeżeli sprawiasz wrażenie wyniosłej i zdystansowanej, to nie dziw się, że nikt się tobą nie interesuje.

Gość gość
15:33 Ile masz lat?

Gość gość
Może dlatego tyle c*******h związków i narzekań bo jedynym wymaganiem jest to aby był ktokolwiek... Fajnie macie. Ludzie którzy twierdzą ze nie maja wymagań maja chyba jakiś problem ze sobą. Samych siebie traktują niepoważnie.

Gość gość
16:02 Daj spokój, wstyd napisać. Mogłabym być już mlodą babcią, a nawet dziecka nigdy nie miałam. Wstyd jak nie wiem. Znajomi myślą, że miałam pecha albo, że za wysokie wymagania. A ja po prostu długo uważałam siebie za kupę śmieci. Najlepsze, że nikt z otoczenia nic nie podejrzewa. Dobrze wyglądam, nie na swoje lata - jak twierdza inni ,mm prace, radzę sobie w życiu, jestem uśmiechnięta przy ludziach i mają mnie za bardzo poukladaną i rozsądną kobietę, Gdyby tylko wiedzieli co ja sama o sobie myślę.

Gość gość
16:11 Bez przesady. Jeszcze wszystko może się odmienić. Najgorsze co można zrobić, to mieć o sobie złe zdanie. Zasługujesz na szczęście jak mało która. Życzę Ci z całego serca wszystkiego co najlepsze:)

Gość gość
16:28 Dziękuję za dobre słowo. Ostatnio dałam sobie spokoj z szukaniem mężczyzny. Powinnam popracować nad poczuciem własnej wartości, co robię. Bardziej mi to potrzebne.

Gość gość
tak trzymaj autorko

Gość gość
Autorko ja spelniam twoje wymagania tylko mam penisa jak psy to chyba odpadam

Gość gość
Problem jest ze macie zbyt male wymagania to i faceci wyczuwaja ze pewnie same jestescie malo warte. Jak sie ma duze wymagania to i oni mysla ze jestes bog wie co I uganiaja sie za toba. I wcale nie trzeba wygladac jak modelka. Zobatrzcie ile pieknych kobiet jest samych. A ile takich sobie nie moze odgonic sie od facetow. Trzeba miec wymagania i usmiechac sie szczerze (tzn udawaj ze szczerze:) ) a nie bedziesz mogla sie od nich opedzic

Gość gość
Nie życzę ci dobrze autorko,ponieważ masz hodowle psow Czerpiasz. Kase z cierpienia zwierzat. Mam nadzieję ze wszyscy hodowcy psów umra na raka. Jest tyle pięknych psów do adopcji a te pazerne ludziska rozmnazaja...np. wadliwe genetycznie buldogi czy mopsy dla kaprysu innych prozniakow.

Gość gość
17:40 Fakt, zawsze czułam, że jestem niewiele warta. Nic nie warta. I nigdy się te znajomości dobrze nie kończyly. Myślałam sobie, co on we mnie widzi. Albo, że jak zobaczy jaka jestem naprawdę, a jestem beznadziejna, to się rozczaruje.

Gość gość
Tutaj takiego faceta nie znajdziesz. Na tym forum sa same agresywne prawiki, psychole niespelna rozumu.

Gość gość
Tu nikt nie szuka faceta.